Ορκίστηκαν στον Αυλώνα οι Αντετοκούμπο

Ορκίστηκαν στον Αυλώνα οι Αντετοκούμπο Facebook Twitter
ΑΠΕ/ΜΠΕ
1

Ορκίστηκαν σήμερα στο Κέντρο Εκπαίδευσης Τεθωρακισμένων στον Αυλώνα, ως διαβιβαστές, τα αδέλφια Γιάννης και Θανάσης Αντετοκούνμπο.

Όπως έχει γίνει γνωστό, μετά την άδεια ορκωμοσίας, τα δύο αδέλφια αναμένεται να καταθέσουν τα δικαιολογητικά για διακοπή της θητείας τους ως Έλληνες εργαζόμενοι στο εξωτερικό, επικαλούμενα διατάξη της ισχύουσας νομοθεσίας.

Πηγή: ΑΠΕ/ΜΠΕ

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κοινή ανάρτηση Αντετοκούνμπο - Σενγκιούν: «Πάντα θυμόμαστε ότι ο αθλητισμός είναι φτιαγμένος για να μας ενώνει, όχι να μας χωρίζει»

Αθλητισμός / Κοινή ανάρτηση Αντετοκούνμπο - Σενγκιούν: «Πάντα θυμόμαστε ότι ο αθλητισμός είναι φτιαγμένος για να μας ενώνει, όχι να μας χωρίζει»

Η ανάρτηση Σενγκιούν για τη Μικρασιατική Καταστροφή, τα σχόλια για τον Γιάννη, οι απειλές προς τη Μαράια, το live του Αντετοκούνμπο και το τέλος της κόντρας
LIFO NEWSROOM
Ντουπλάντις για Καραλή: «Έκανε καταπληκτική χρονιά, με πιέζει τόσο πολύ»

Αθλητισμός / Ντουπλάντις για Καραλή: «Έκανε καταπληκτική χρονιά, με πιέζει τόσο πολύ»

«Εξάντλησα όλες μου τις δυνάμεις και έφυγα χαρούμενος», δηλώνει από τη δική του πλευρά ο Έλληνας πρωταθλητής μετά το ασημένιο μετάλλιο που κατέκτησε στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια