ΣΚΛΗΡΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ

Ορκίστηκαν στον Αυλώνα οι Αντετοκούμπο

Ορκίστηκαν στον Αυλώνα οι Αντετοκούμπο Facebook Twitter
ΑΠΕ/ΜΠΕ
1

Ορκίστηκαν σήμερα στο Κέντρο Εκπαίδευσης Τεθωρακισμένων στον Αυλώνα, ως διαβιβαστές, τα αδέλφια Γιάννης και Θανάσης Αντετοκούνμπο.

Όπως έχει γίνει γνωστό, μετά την άδεια ορκωμοσίας, τα δύο αδέλφια αναμένεται να καταθέσουν τα δικαιολογητικά για διακοπή της θητείας τους ως Έλληνες εργαζόμενοι στο εξωτερικό, επικαλούμενα διατάξη της ισχύουσας νομοθεσίας.

Πηγή: ΑΠΕ/ΜΠΕ

1

ΣΚΛΗΡΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2026 ΑΓΓΛΙΑ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ

Αθλητισμός / Μουντιάλ 2026: Από το «χέρι του Θεού» στα Φώκλαντ - Η ιστορία της απόλυτης κόντρας ανάμεσα σε Αγγλία και Αργεντινή

Έξι δεκαετίες γεμάτες γκολ, αποικιοκρατικές, από την πλευρά της Αγγλίας, βλέψεις και μίας ποδοσφαιρικής κόντρας που θα συνεχιστεί την ερχόμενη Τετάρτη (15/7) στην Ατλάντα
THE LIFO TEAM
Ο μοναδικός ανοιχτά κουίρ ποδοσφαιριστής στην Ισπανία λέει ότι νιώθει πια «απόλυτα ελεύθερος»

Αθλητισμός / Ο μοναδικός ανοιχτά κουίρ ποδοσφαιριστής στην Ισπανία λέει ότι νιώθει πια «απόλυτα ελεύθερος»

Έναν χρόνο μετά τον γάμο του με τον Ρουμπέν Φερνάντεθ, ο Αλμπέρτο Λεχάραγα μιλά για την ορατότητα, την ομοφοβία και το δικαίωμα να αγαπάς δημόσια μέσα στο ανδρικό ποδόσφαιρο.
THE LIFO TEAM
Πώς ο Έρλινγκ Χάλαντ έγινε το ποπ είδωλο της Gen Z;

Ποδόσφαιρο / Πώς ο Έρλινγκ Χάαλαντ έγινε το ποπ είδωλο της Gen Z;

Ο επιθετικός της Εθνικής Νορβηγίας είναι ο μπροστάρης του κωπηλατικού πανηγυρισμού της και εκπρόσωπος της κουλτούρας των Βίκινγκ. Tαυτόχρονα είναι και το είδωλο μιας νέας γενιάς που είδε σε αυτόν έναν video game ήρωα.
ΤΙΝΑ ΜΑΝΔΗΛΑΡΑ

σχόλια

1 σχόλια