Η Κρίστεν Στιούαρτ θέλει να δει γυναίκα Tζέιμς Μποντ

Η Κρίστεν Στιούαρτ θέλει να δει γυναίκα Tζέιμς Μποντ Facebook Twitter
3

Μια γυναίκα θα μπορούσε να γίνει ο νέος Τζέιμς Μποντ σύμφωνα με την Κρίστεν Στιούαρτ και όσα δήλωσε σε εκδήλωση για την προώθηση της νέας της ταινίας με τίτλο «Equals» στην οποία συμπρωταγωνιστεί μαζί με τον Νίκολας Χουλτ.

Όταν ο Χουλτ ρωτήθηκε από το E! News πώς θα του φαινόταν αν τον επέλεγαν να συνεχίσει το ρόλο του πράκτορα 007 στη θέση του Ντάνιελ Κρεγκ, απάντησε ότι «νομίζω ότι είμαι πολύ νέος για το ρόλο, για να είμαι ειλικρινής», σημειώνοντας ότι ο Μποντ είναι συνήθως ηλικιακά μεταξύ 30 και 40 χρόνων κι αυτός είναι μόνο 26.

«Ναι αλλά αυτό είναι κάπως ξεπερασμένο», συμπλήρωσε η Στιούαρτ και στη συνέχεια οι δύο συμπρωταγωνιστές κατέκριναν όλους εκείνους που είναι αντίθετοι με το να αναλάβει το ρόλο ένας μαύρος ηθοποιός ή μία γυναίκα. Μάλιστα η Στιούαρτ ανέλυσε και το πώς αυτή φαντάζεται ότι θα μπορούσε το ρόλο να τον ενσαρκώσει μία γυναίκα.

«Θα ξεκινούσα από κορίτσι του Μποντ, που στη συνέχεια θα ήταν μόνο φίλη του και στο τέλος θα αποκαλύπτονταν ότι αυτή είναι ο Μποντ», είπε.

Η Στιούαρτ δεν είναι η πρώτη ηθοποιός που μίλησε για έναν θηλυκό Μποντ. Προηγήθηκε η Τζίλιαν Άντερσον που οι θαυμαστές της την πρότειναν μέσω των social media ως τον επόμενο Μποντ, λέγοντας ότι έχει ξεκινήσει μία «ενδιαφέρουσα συζήτηση», προσθέτοντας «θα συμβεί ποτέ στην πραγματικότητα; Πιο πιθανό είναι πως όχι».

Πολιτισμός
3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αρχαιολόγοι άνοιξαν άθικτο τάφο 600 ετών στο Περού - Τι βρήκαν στο εσωτερικό

Πολιτισμός / Αρχαιολόγοι άνοιξαν άθικτο τάφο 600 ετών στο Περού - Τι βρήκαν στο εσωτερικό

«Είναι η πρώτη φορά που Περουβιανοί αρχαιολόγοι βρίσκουν μια σχεδόν άθικτη ταφική πλατφόρμα που είχε κατασκευαστεί για ένα μέλος της ελίτ και παρέμεινε σφραγισμένη για σχεδόν 600 χρόνια», δήλωσε ο επικεφαλής της ανασκαφής
THE LIFO TEAM
Πέθανε η Άνι Ντίλαρντ, η συγγραφέας που έβλεπε μαζί την έκσταση και τη φρίκη του κόσμου

Πολιτισμός / Πέθανε η Άνι Ντίλαρντ, η συγγραφέας που έβλεπε μαζί την έκσταση και τη φρίκη του κόσμου

Η βραβευμένη με Πούλιτζερ συγγραφέας του Pilgrim at Tinker Creek πέθανε στα 81 της. Πίσω από τη μυστικιστική της φήμη υπήρχε μια αστεία, κοφτερή και βαθιά ηθική συγγραφέας, που δεν συγχωρούσε ούτε τα ίδια της τα βιβλία.
THE LIFO TEAM
Ένα queer βίντεο φαντάζεται τον παίκτη να φιλά το αγόρι του στο τέλος του αγώνα

Πολιτική / Ένα queer βίντεο φαντάζεται τον παίκτη να φιλά το αγόρι του στο τέλος του αγώνα

Στο «Can’t Wait», ο ανερχόμενος Αυστραλός ποπ καλλιτέχνης ξαναφαντάζεται την ανδρική αθλητική κουλτούρα ως κουίρ ρομάντζο. Μαζί του εμφανίζονται ο Ian Roberts και ο Mitch Brown, δύο πρόσωπα με πραγματικό βάρος στην ιστορία της κουίρ ορατότητας στον αυστραλιανό αθλητισμό.
THE LIFO TEAM
Ακροδεξιοί διαδηλωτές έξω από το σπίτι των γονιών της Ρέιτσελ Σορ για το «NAZA»

Πολιτισμός / «Θανατική ποινή για τους προδότες»: Aκροδεξιοί διαδηλωτές έξω από το σπίτι των γονιών της σκηνοθέτριας του «NAZA»

Δεκάδες διαδηλωτές συγκεντρώθηκαν στο Savyon φωνάζοντας συνθήματα κατά των δημιουργών του ντοκιμαντέρ. Ο Μορντεχάι Νταβίντ προανήγγειλε αντίστοιχη κινητοποίηση και έξω από το σπίτι των γονιών του Γιουβάλ Άμπρααμ.
THE LIFO TEAM
Ένας Μονέ που δεν έχει εκτεθεί ποτέ μπορεί να γίνει ο ακριβότερος πίνακας που πουλήθηκε σε δημοπρασία στη Γαλλία

Πολιτισμός / Ένας Μονέ που δεν έχει εκτεθεί ποτέ μπορεί να γίνει ο ακριβότερος πίνακας που πουλήθηκε σε δημοπρασία στη Γαλλία

Το «Iris», ζωγραφισμένο το 1924–25 και αθέατο για το κοινό από τότε, εκτιμάται στα 22–30 εκατ. ευρώ. Η δημοπρασία φέρνει ξανά στο προσκήνιο μια συλλέκτρια που πίστεψε στα ύστερα έργα του Μονέ όταν πολλοί τα αντιμετώπιζαν ως έργα ενός μεγάλου ζωγράφου σε παρακμή.
THE LIFO TEAM
Στη Γαλλία ίσως βρέθηκε το μεγαλύτερο νομισματοκοπείο του αρχαίου κόσμου

Πολιτισμός / Στη Γαλλία ίσως βρέθηκε το μεγαλύτερο νομισματοκοπείο του αρχαίου κόσμου

Μολύβδινο δοκίμιο κοπής, μικρά αμόνια, σμίλες και ίχνη πολύτιμων μετάλλων δείχνουν ότι στο Corent λειτουργούσε ένα εξαιρετικά οργανωμένο εργαστήριο παραγωγής νομισμάτων, πιθανώς το μεγαλύτερο που έχει εντοπιστεί στον αρχαίο κόσμο.
THE LIFO TEAM
Το V&A διορθώνει μια παλιά ιστορία: ουκρανικοί θησαυροί που θεωρούνταν ρωσικοί

Τech & Science / Επτά ουκρανικοί θησαυροί φτάνουν στο Λονδίνο και ένα παλιό λάθος διορθώνεται

Το V&A παρουσιάζει για πρώτη φορά στο Ηνωμένο Βασίλειο ιερά έργα από τη Λαύρα των Σπηλαίων του Κιέβου, σε μια έκθεση για την ουκρανική κληρονομιά, την εκτόπιση αντικειμένων και τις λανθασμένες αποδόσεις του παρελθόντος.
THE LIFO TEAM
Δύο ερευνητές στη Γάζα βραβεύονται από την UNESCO επειδή διασώζουν κατεστραμμένα χειρόγραφα

Πολιτισμός / Δύο ερευνητές στη Γάζα βραβεύονται από την UNESCO επειδή διασώζουν κατεστραμμένα χειρόγραφα

Το βραβείο της UNESCO στον Αμπντούλ Λατίφ Χασίμ και τη Χανίν αλ-Αμάσι φωτίζει μια σπάνια μορφή πολιτιστικής διάσωσης: χειρόγραφα, βιβλία και τεκμήρια που επιβιώνουν επειδή κάποιοι τα ανασύρουν, τα συντηρούν και τα ψηφιοποιούν.
THE LIFO TEAM

σχόλια

3 σχόλια
Πιθανοτατα να μιλαμε για ενα ειδος φετιχ, οταν γυναικες ηθοποιοι δηλωνουν οτι θα ηθελαν να ενσαρκωσουν το Μποντ, που αν μη τι αλλο ειναι ενα εικονικο και θρυλικο, προσωπο του κινηματογραφου..Στα του πως να ενσαρκωθει ο νεος Μποντ, νομιζω οτι καποια χαρακτηριστικα οφειλουν να παρεμενουν ιδια, εστω και αν μιλαμε για λογοτεχνικο χαρακτηρα, γιατι στην ουσια αυτο ειναι που τον καθιστα Μποντ..Δε εχω θεμα αν ειναι μαυρος ή ινδικης καταγωγης, εφοσον εχει βρετανικο φλεγμα και χαρακτηρα. Γκευ ή γυναικιος ρολος απλα δε ταιριαζει γιατι συγκεκριμενα χαρακτηριστικα που καθιστουν τον χαρακτηρα Μποντ απλα θα χαθουν.Το οτι ζουμε στον 21ο αιωνα και καποιες ιδεες θεωρητικα ειναι παρωχημενες δε σημαινει οτι πρεπει να αλλοιωνουμ οτιδηποτε ανοικει στο παρελθον. Εαν θελουν γυναικειο role model, μπορει να φτιαχτει νεα πρακτορας, υπαρχει η Lara Croft.Κλεινοντας, ετσι για το πειραγμα, εαν η χαρακτηρας της Στιουαρτ στο Twilight ηταν λεσβια ή αντρας, πως θα εξελισοταν το βιβλιο ή ο χαρακτηρας...