Τζόνι Ντεπ εναντίον Ντόναλντ Τραμπ - Δήλωσε πως αν βγει πρόεδρος, θα είναι και ο τελευταίος για τις ΗΠΑ...

Τζόνι Ντεπ εναντίον Ντόναλντ Τραμπ - Δήλωσε πως αν βγει πρόεδρος, θα είναι και ο τελευταίος για τις ΗΠΑ... Facebook Twitter
5


Ο Τζόνι Ντεπ είχε κάνει απίστευτο τρολάρισμα στον Ντόναλν Τραμπ όταν πριν λίγο καιρό τον υποδύθηκε σε ένα βίντεο - παρωδία για το Funny or Die.

Ο διάσημος ηθοποιός είχε σατιρίσει με αιχμηρό τρόπο την υποψηφιότητα του Αμερικανού μεγιστάνα για το αξίωμα του Προέδρου και το φιλμάκι είχε κάνει το γύρο του κόσμου. O ηθοποιός δεν ήθελε απλά να κάνει τον θεατή που θα δει την ταινία να γελάσει, αλλά να δείξει τι μπορεί να σημάνει για την Αμερική η εκλογή του Τραμπ.


«Αν ο Τραμπ εκλεγεί Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, από μία ιστορική πλευρά, μπορεί να είναι και συναρπαστικό. Επειδή θα δούμε τον πραγματικό τελευταίο Πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών. Απλά γιατί δεν θα υπάρχει μετά από αυτό», δήλωσε ο ηθοποιός κατά τη διάρκεια συνέντευξής του στο Channel 5, στο Λονδίνο.


Στην ερώτηση αν ο ίδιος στενοχωρηθεί στην περίπτωση που τις εκλογές τις κερδίσει ο Ντόναλντ Τραμπ ο 52χρονος ηθοποιός δήλωσε ότι «δεν πιστεύω σε αυτό το πράγμα».

Τζόνι Ντεπ εναντίον Ντόναλντ Τραμπ - Δήλωσε πως αν βγει πρόεδρος, θα είναι και ο τελευταίος για τις ΗΠΑ... Facebook Twitter
O Tζόνι Ντεπ μεταμφιεσμένος σε Donald Trump στην παρωδία του Funny or Die


Τον Φεβρουάριο ο Ντεπ πρωταγωνίστησε στην ταινία για τον Ντόναλντ Τραμπ, «The Art of the Deal», μιμούμενος τον υποψήφιο για την προεδρία και πρώην οικοδεσπότη της εν λόγω ριάλιτι εκπομπής. «Προσπάθησα να προσεγγίσω τον χαρακτήρα του Ντόναλντ Τραμπ για το πώς τον βλέπουν οι άνθρωποι όταν τον παρακολουθούν στην πραγματική ζωή», δήλωσε ο Ντεπ, τον περασμένο Μάρτιο σχετικά με το ρόλο του στο βίντεο.

Πολιτισμός
5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

BAFTA AWARDS 2026

Πολιτισμός / Bafta Film Awards 2026: Βωμολοχίες, αμήχανες στιγμές και αρνητικά ρεκόρ - Όσα έγιναν στην τελετή

Τα φετινά βραβεία Bafta χαρακτηρίστηκαν από έναν απρόβλεπτο συνδυασμό επαίνων και αμήχανων στιγμών, καθώς το βραβείο Α΄ Ανδρικού Ρόλου απονεμήθηκε σε έναν μέχρι πρότινος άγνωστο ηθοποιό
THE LIFO TEAM
BAFTA 2026 ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ ΒΡΙΣΙΑ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗ

Πολιτισμός / Bafta Film Awards 2026: Τι συνέβη με «ρατσιστική βρισιά» που ακούστηκε - Η συγγνώμη του παρουσιαστή

«Ήταν η στιγμή που ακούστηκε σε όλο τον κόσμο. Ένας άνδρας φώναξε μια ρατσιστική βρισιά καθώς δύο διάσημοι μαύροι ηθοποιοί απένειμαν ένα βραβείο» σχολιάζει το CNN
THE LIFO TEAM
Το Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου του Βερολίνου τιμά την Αγγελική Παπούλια

Πολιτισμός / Το Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου του Βερολίνου τιμά την Αγγελική Παπούλια

Η διοργάνωση που εδώ και έντεκα χρόνια προωθεί τον ελληνικό κινηματογράφο στη γερμανική πρωτεύουσα φέτος τιμά την καταξιωμένη ηθοποιό και ανοίγει τη συζήτηση για τη γυναικεία και non-binary ταυτότητα στη μεγάλη οθόνη.
ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΡΙΔΗΣ
ΕΘΝΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΙΣΠΑΝΙΑΣ ΛΕΟΝΑΡΝΤΟ ΝΤΑ ΒΙΝΤΣΙ

Πολιτισμός / Η Εθνική Βιβλιοθήκη της Ισπανίας ψηφιοποιεί χειρόγραφες σημειώσεις του Λεονάρντο ντα Βίντσι

Τα πρωτότυπα χειρόγραφα του Λεονάρντο ντα Βίντσι προστέθηκαν στη συλλογή της Εθνικής Βιβλιοθήκης της Ισπανίας το 1967. Έκτοτε για περισσότερα από 100 χρόνια κανείς δεν γνώριζε για την ύπαρξή τους
THE LIFO TEAM

σχόλια

2 σχόλια
Δεν ξέρω τι ακριβώς παίζει με τον Τραμπ αλλά αυτή η ξαφνική υστερία των celebrities με την πάρτη του είναι λίγο παράξενη. Βέβαια ανέκαθεν διάσημοι έπαιρναν θέση στις εκλογές των Η.Π.Α. μα δεν θυμάμαι να έχει ξαναγίνει κάτι τέτοιο τόσο μονόπλευρα. Κλούνεϊ , Ντεπ, Τζένιφερ Λορ. και άλλοι βγαίνουν και ξεσπαθώνουν με τρομερό πάθος και ακόμα δεν έχει αρχίσει καλά-καλά η μάχη με την Κλίντον… Δηλαδή ή ο τύπος είναι όντως σατανάς ή το σύστημα δεν τον χωνεύει καθόλου και επιστρατεύει τους πάντες (ή και τα δύο…)
Ναι, αν αναλογιστείς το εκλογικό του εκτόπισμα. Ο τραμπ, ξέρει να διαφημίζει προφανώς το όνομα του (θετικά ή αρνητικά) με επιτυχία- προς το παρόν. Αλλά εγώ αναφέρομαι στα media και στους διάσημους που, συγνώμη κιόλας αλλά δεν πιστεύω πως σταρ τέτοιου διαμετρήματος κάνουν πολιτικές δηλώσεις ¨απλά και αυθόρμητα¨ χωρίς να συμβουλευτούν μισή ντουζίνα μάνατζερ...
Οι εδώ διάσημοι δεν πήραν θέση υπέρ του όχι στο δημοψήφισμα? Στα milestones της ιστοριας κάθε τόπου οι διάσημοι θεωρούν ότι μπορούν να επηρεάσουν τον κόσμο και το προσπαθούν. Άλλοι σωστά και άλλοι λάθος.