Η συριακή αντιπολίτευση αποδέχεται ανακωχή 2-3 εβδομάδων υπό τον όρο τερματισμού των ρωσικών βομβαρδισμών

Η συριακή αντιπολίτευση αποδέχεται ανακωχή 2-3 εβδομάδων υπό τον όρο τερματισμού των ρωσικών βομβαρδισμών Facebook Twitter
1

Η συριακή αντιπολίτευση συμφωνεί σε ανακωχή δύο ή τριών εβδομάδων στην περίπτωση που η Ρωσία σταματήσει τους αεροπορικούς βομβαρδισμούς, σύμφωνα με πηγή που βρίσκεται κοντά στις ειρηνευτικές συνομιλίες, που διεξάγονται στη Γενεύη.


Η ίδια πηγή αναφέρει ότι η συμφωνία σε μια ανακωχή θα μπορούσε να είναι αναεώσιμη και να υποστηριχθεί από όλες τις πλευρές, με εξαίρεση το Ισλαμικό Κράτος. Οι εξελίξεις για την αποδοχή ανακωχής έχουν διασυνδεθεί με την εξαίρεση του Μετώπου Αλ Νούσρα, από τις επιθέσεις, ενώ το ζήτημα αυτό, έχει τεθεί στις συνομιλίες μεταξύ των ΗΠΑ και της Ρωσίας.


Παράλληλα, η αποδοχή ανακωχής έχει διασυνδεθεί με τον τερματισμό των αποκλεισμών, την απελευθέρωση κρατουμένων, αλλά και τη χορήγηση ανθρωπιστικής βοήθειας, κατά μήκος της Συρίας, σύμφωνα με την ίδια πηγή.


Οι ρωσικοί αεροπορικοί βομβαρδισμοί άρχισαν τον Σεπτέμβριο του 2015, διασώζοντας το στρατό του προέδρου Μπασάρ αλ-Άσαντ, μετά τις διαδοχικές νίκες των δυνάμεων της αντιπολίτευσης στα πεδία των μαχών.


Ωστόσο, η κατάσταση τώρα, έχει αλλάξει, καθώς οι πολεμικές ισορροπίες στα θέατρα των πολεμικών επιχειρήσεων, είναι υπέρ των δυνάμεων του συριακού στρατού.

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΤΙΚΤΟΚ ΚΑΤΑΓΓΕΊΑ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ

Διεθνή / TikTok: «Επικρατεί εκφοβισμός και παρενόχληση», καταγγέλλει πρώην υπάλληλος της εταιρείας

«Μερικές φορές κλαις, αλλά μετά συνεχίζεις να δουλεύεις γιατί πρέπει να πετύχεις τους στόχους, αλλιώς, θα επηρεαστεί το μπόνους σου, η εργασιακή σου ασφάλεια, ο μισθός σου», αποκαλύπτει η Lynda Ouaza
THE LIFO TEAM
Λαβρόφ: Η Ελλάδα διέκοψε πλήρως τη συνεργασία της με τη Ρωσία - «Εμείς δεν θα επιτρέπαμε ποτέ αντίστοιχη συμπεριφορά εις βάρος της»

Διεθνή / Λαβρόφ: Η Ελλάδα διέκοψε πλήρως τη συνεργασία της με τη Ρωσία - «Εμείς δεν θα επιτρέπαμε αντίστοιχη συμπεριφορά εις βάρος της»

Ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών δήλωσε επιπλέον πως η Ελλάδα συγκαταλέγεται στις πρώτες χώρες που απέστειλαν όπλα και πυρομαχικά στην Ουκρανία, τα οποία χρησιμοποιήθηκαν σε πόλεις με πολυάριθμη ελληνική διασπορά
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια
<<Η συριακή αντιπολίτευση συμφωνεί σε ανακωχή δύο ή τριών εβδομάδων στην περίπτωση που η Ρωσία σταματήσει τους αεροπορικούς βομβαρδισμούς>>Toυς έχει τρελάνει στην μπόμπα ο κοντός και έχουνε χάσει τα αυγά και τα πασχάλια τα ΙσλαμοΤαλιμπάνια...!!!