Η συριακή αντιπολίτευση αποδέχεται ανακωχή 2-3 εβδομάδων υπό τον όρο τερματισμού των ρωσικών βομβαρδισμών

Η συριακή αντιπολίτευση αποδέχεται ανακωχή 2-3 εβδομάδων υπό τον όρο τερματισμού των ρωσικών βομβαρδισμών Facebook Twitter
1

Η συριακή αντιπολίτευση συμφωνεί σε ανακωχή δύο ή τριών εβδομάδων στην περίπτωση που η Ρωσία σταματήσει τους αεροπορικούς βομβαρδισμούς, σύμφωνα με πηγή που βρίσκεται κοντά στις ειρηνευτικές συνομιλίες, που διεξάγονται στη Γενεύη.


Η ίδια πηγή αναφέρει ότι η συμφωνία σε μια ανακωχή θα μπορούσε να είναι αναεώσιμη και να υποστηριχθεί από όλες τις πλευρές, με εξαίρεση το Ισλαμικό Κράτος. Οι εξελίξεις για την αποδοχή ανακωχής έχουν διασυνδεθεί με την εξαίρεση του Μετώπου Αλ Νούσρα, από τις επιθέσεις, ενώ το ζήτημα αυτό, έχει τεθεί στις συνομιλίες μεταξύ των ΗΠΑ και της Ρωσίας.


Παράλληλα, η αποδοχή ανακωχής έχει διασυνδεθεί με τον τερματισμό των αποκλεισμών, την απελευθέρωση κρατουμένων, αλλά και τη χορήγηση ανθρωπιστικής βοήθειας, κατά μήκος της Συρίας, σύμφωνα με την ίδια πηγή.


Οι ρωσικοί αεροπορικοί βομβαρδισμοί άρχισαν τον Σεπτέμβριο του 2015, διασώζοντας το στρατό του προέδρου Μπασάρ αλ-Άσαντ, μετά τις διαδοχικές νίκες των δυνάμεων της αντιπολίτευσης στα πεδία των μαχών.


Ωστόσο, η κατάσταση τώρα, έχει αλλάξει, καθώς οι πολεμικές ισορροπίες στα θέατρα των πολεμικών επιχειρήσεων, είναι υπέρ των δυνάμεων του συριακού στρατού.

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γάζα: «Δεν θα κάνουμε ευκολότερη τη ζωή τους» - Το Ισραήλ απαντά για τις συνθήκες σίτισης των Παλαιστίνιων κρατουμένων

Διεθνή / Γάζα: «Δεν θα κάνουμε ευκολότερη τη ζωή τους» - Το Ισραήλ για τις συνθήκες διαβίωσης των Παλαιστίνιων κρατουμένων

Το Ανώτατο Δικαστήριο έκρινε ότι οι ισραηλινές φυλακές δεν παρέχουν στους κρατούμενους τροφή που να καλύπτει τις ελάχιστες απαιτήσεις του νόμου για ανθρώπινες συνθήκες διαβίωσης και διέταξε τη βελτίωσή τους
LIFO NEWSROOM
Δημοσκόπηση - ανατροπή στις ΗΠΑ: Οι Δημοκρατικοί αγαπούν τον σοσιαλισμό και απορρίπτουν τον καπιταλισμό

Διεθνή / Δημοσκόπηση - ανατροπή στις ΗΠΑ: Οι Δημοκρατικοί αγαπούν τον σοσιαλισμό και απορρίπτουν τον καπιταλισμό

Νέα δημοσκόπηση αποκαλύπτει ότι η πλειοψηφία των Δημοκρατικών στις ΗΠΑ προτιμούν τον σοσιαλισμό έναντι του καπιταλισμού – Τι σημαίνει αυτό για το μέλλον του κόμματος;
LIFO NEWSROOM
Βασανιστήρια, σκλάβοι και τεράστια κέρδη: Τα σκοτεινά μυστικά πίσω από τα κέντρα απάτης της Μιανμάρ

Διεθνή / Βασανιστήρια, σκλάβοι και τεράστια κέρδη: Τα σκοτεινά μυστικά πίσω από τα κέντρα απάτης της Μιανμάρ

H αλήθεια πίσω από το ΚΚ Παρκ και άλλες παράνομες εγκαταστάσεις στη Μιανμάρ - Πώς οι εγκληματικές συμμορίες εκμεταλλεύονται τους σκλάβους για απάτες και τεράστια κέρδη
LIFO NEWSROOM
«Δεν με νοιάζει αν είναι έγκλημα πολέμου»: Ο Βανς υπερασπίζεται το φονικό drone strike στην Καραϊβική

Διεθνή / «Δεν με νοιάζει αν είναι έγκλημα πολέμου»: Ο Βανς υπερασπίζεται το φονικό drone strike στην Καραϊβική

Σχολιάζοντας κατά πόσο η αμερικανική επιχείρηση στην Καραϊβική, όπου drone κατέστρεψε ταχύπλοο, σκοτώνοντας έντεκα Βενεζουελάνους, συνιστά έγκλημα πολέμου, ο Βανς απάντησε «Δεν με νοιάζει πώς το αποκαλείτε» «I don’t give a sh*t what you call it»
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
<<Η συριακή αντιπολίτευση συμφωνεί σε ανακωχή δύο ή τριών εβδομάδων στην περίπτωση που η Ρωσία σταματήσει τους αεροπορικούς βομβαρδισμούς>>Toυς έχει τρελάνει στην μπόμπα ο κοντός και έχουνε χάσει τα αυγά και τα πασχάλια τα ΙσλαμοΤαλιμπάνια...!!!