Η Vanessa Redgrave αύριο στον Ελαιώνα

Η Vanessa Redgrave αύριο στον Ελαιώνα Facebook Twitter
1

Το Κέντρο Φιλοξενίας Προσφύγων στον Ελαιώνα θα επισκεφθεί αύτιο Τρίτη η διάσημη Βρετανή ηθοποιός Βανέσα Ρέντγκρέιβ. Η κ. Ρέντγκρέιβ θα συνοδεύεται από τον Αν. Υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής κ. Γιάννη Μουζάλα.

Το δελτίο Τύπου του υπουργείου:

Την Τρίτη 5 Ιανουαρίου 2016 μια από τις σημαντικότερες ηθοποιούς, η Βρετανή Vanessa Redgrave συνοδευόμενη από τον Αν. Υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής κ. Γιάννη Μουζάλα, θα επισκεφθεί το Κέντρο Φιλοξενίας Προσφύγων στον Ελαιώνα, στη 1.30 μ.μ.

Η κ. Vanessa Redgrave -η μόνη Βρετανή ηθοποιός που έχει βραβευτεί με Όσκαρ, Έμμυ, Τόνι, Χρυσή Σφαίρα, Screen Actors Guild Award, βραβείο Φεστιβάλ Καννών και BAFTA- εξέφρασε την διάθεση και τη θέληση να γνωρίσει την κατάσταση στην Ελλάδα και να επισκεφθεί τους χώρους όπου φιλοξενούνται πρόσφυγες και μετανάστες στην Αθήνα.

Πολιτισμός
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πολιτικά Grammys με λάτιν αιχμές και απειλές για μηνύσεις

Grammys 2026 / Πολιτικά Grammys με λάτιν αιχμές και απειλές για μηνύσεις

Μετά από μια δεκαετία άφθονης Τέιλορ Σουίφτ και επιβράβευσης της Μπιγιόνσε, οι απαλές διαμαρτυρίες εξελίχθηκαν σε ανοιχτές πολιτικές κορόνες με αρχηγό της αντιπολίτευσης τον Bad Bunny.
ΘΟΔΩΡΗΣ ΚΟΥΤΣΟΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Μαζικός τάφος στην Ιορδανία αποκάλυψε την αρχαιότερη πανδημία που έχει καταγραφεί στον κόσμο

Πολιτισμός / Μαζικός τάφος στην Ιορδανία αποκάλυψε την αρχαιότερη πανδημία που έχει καταγραφεί στον κόσμο

Ανθρώπινες ιστορίες πίσω από την πανώλη του Ιουστινιανού, την αρχαιότερη καταγεγραμμένη πανδημία στον κόσμο, που κόστισε τη ζωή σε εκατομμύρια ανθρώπους στη Βυζαντινή Αυτοκρατορία
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια