Η Vanessa Redgrave αύριο στον Ελαιώνα

Η Vanessa Redgrave αύριο στον Ελαιώνα Facebook Twitter
1

Το Κέντρο Φιλοξενίας Προσφύγων στον Ελαιώνα θα επισκεφθεί αύτιο Τρίτη η διάσημη Βρετανή ηθοποιός Βανέσα Ρέντγκρέιβ. Η κ. Ρέντγκρέιβ θα συνοδεύεται από τον Αν. Υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής κ. Γιάννη Μουζάλα.

Το δελτίο Τύπου του υπουργείου:

Την Τρίτη 5 Ιανουαρίου 2016 μια από τις σημαντικότερες ηθοποιούς, η Βρετανή Vanessa Redgrave συνοδευόμενη από τον Αν. Υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής κ. Γιάννη Μουζάλα, θα επισκεφθεί το Κέντρο Φιλοξενίας Προσφύγων στον Ελαιώνα, στη 1.30 μ.μ.

Η κ. Vanessa Redgrave -η μόνη Βρετανή ηθοποιός που έχει βραβευτεί με Όσκαρ, Έμμυ, Τόνι, Χρυσή Σφαίρα, Screen Actors Guild Award, βραβείο Φεστιβάλ Καννών και BAFTA- εξέφρασε την διάθεση και τη θέληση να γνωρίσει την κατάσταση στην Ελλάδα και να επισκεφθεί τους χώρους όπου φιλοξενούνται πρόσφυγες και μετανάστες στην Αθήνα.

Πολιτισμός
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σαλαμέ, Ρέιφ Φάινς και Ράντου Ζούντε από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Σαλαμέ, Ρέιφ Φάινς και Ράντου Ζούντε από αύριο στους κινηματογράφους

Ο οσκαρικός διεκδικητής «Marty Supreme», το ωραιότατο και πολιτικά καίριο «28 Years Later: The Bone Temple», το βραβευμένο στη Μπερλινάλε «Kontinental 25» και το What Does that Nature Say to you» του Χονγκ Σανγκ-Σου.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
ΓΙΑ ΣΚ - Αρχαιολόγοι ανακάλυψαν ενδείξεις ρωμαϊκού βιομηχανικού κέντρου στην Αγγλία

Πολιτισμός / Αρχαιολόγοι ανακάλυψαν ενδείξεις ρωμαϊκού βιομηχανικού κέντρου στην Αγγλία

Η ανακάλυψη περισσότερων από 800 ακονόλιθων, που χρησιμοποιούνταν για το ακόνισμα όπλων, θεωρείται μία από τις σημαντικότερες αρχαιολογικές ανακαλύψεις στη βόρεια Αγγλία τον τελευταίο αιώνα
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια