ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

Web beast.

Web beast. Facebook Twitter
Ο (fake) Πρόεδρος του Ιράν σχολιάζει το παραλίγο κάψιμο του Κορανίου από Αμερικανό ιερέα.
0

Tsalikis Day

Πριν δυο εβδομάδες, η στήλη παρουσίασε ένα Τwitter που, παρά τον ενθουσιασμό του, ψιλομαράζωνε. Κι όμως, την περασμένη Παρασκευή κάτι άλλαξε. Απ' το σάιτ του Mad:

«Όλα ξεκίνησαν με το πρώτο τεύχος Σεπτεμβρίου της free press LifΟ και τη στήλη "Web Beast". Οι τουιτεράδες συνειδητοποίησαν ότι ο Γιώργος Τσαλίκης όχι μόνο έχει δικό του account αλλά κάνει και updates συχνά και μάλιστα με τρομερό ενθουσιασμό, γεμίζοντας τα περισσότερα tweets του με αμέτρητα... θαυμαστικά! Η Παρασκευή, λοιπόν, ορίστηκε από τον @fountosto ως μέρα #tsalikis: "Λοιπόν, αύριο μέρα #tsalikis. Τουλάχιστον 5 θαυμαστικά σε κάθε τουίτ"».

Ο Τσαλίκης έγινε trending topic, ο dust road σκέφτηκε τον σατανικό συνδυασμό Τσαλίκη με double rainbow, το asteri108 ζήτησε απ' το Twitter να αυξηθεί το όριο των χαρακτήρων για να χωρούν τα εξτρα θαυμαστικά, ο ίδιος ο τραγουδιστής δεν έδειξε να κατάλαβε τίποτα, ο/η ik_ με χαρακτήρισε «χορηγό θεtweetικής ενέργειας!!!!!1», ενώ ο Alex_Gone με κάρφωσε: «Σήμερα ο έγγραφος ενθουσιασμός υπέστη πλήγμα από τα social media. Μιστερ Δημοκίδης γιού κριέιτιντ ε Μάνστερ».

Στο τέλος, όλοι σιχάθηκαν και τα θαυμαστικά και τον Τσαλίκη κι εμένα. Το tweet του Gio_R, όμως, θα μείνει για πάντα: «ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111».

Same on You!

O DJ Tiesto ανέβασε στο Twitter μια φωτογραφία της σημαίας των Σκοπίων, λέγοντας ότι του αρέσει. Αμέσως φτιάχτηκε γκρουπ στο Facebook που, όπως μαθαίνω απ' το madata.gr, λεγόταν «Same on you Tiesto» (Ντροπή σου Tiesto, γραμμένο κάπως εκκεντρικά). Ο Tiesto τρομοκρατήθηκε και ζήτησε συγγνώμη. Το tweet με το οποίο απολογήθηκε; «I did not wish to offend anyone by putting up the Macedonian flag».

Περιέργως, το ότι αποκάλεσε τη σημαία «μακεδονική» δεν ενόχλησε τους πατριώτες, που, χαρούμενοι για τη μεγάλη τους νίκη, έκλεισαν ικανοποιημένοι το, αχρείαστο πια, γκρουπ «Same on you Tiesto»...

Διάσημα Facebook

H Τζένη Χειλουδάκη είχε δηλώσει κάποτε: «Καλύτερα bitch παρά kitsch». Το ολοκαίνουργιο Facebook της, πάντως, έχει απ' όλα.

Χιούμορ (εκεί που λέει employer η Χειλουδάκη έγραψε «Me»), κοινωνική ευαισθησία («σε όλους εσάς που καίτε τα δάση μας ευχόμαστε ολόψυχα να πάρει φωτιά ο κώλος σας!»), τρυφερότητα («μακάρι να είχα τον πατέρα μου, μου λείπει πολύ. Φροντίστε τον μπαμπά σας, δεν ξέρετε για πόσο θα τον έχετε»).

Μαθαίνουμε ότι φροντίζει τα ζώα και δίνει καλόκαρδες new age συμβουλές. Μαθαίνουμε ότι έκανε το τεστ «Ποιο είναι το χάρισμά σου» και το αποτέλεσμα ήταν η ειλικρίνειά της! (Στοίχημα ότι το ίδιο θα της έβγαινε και στο τεστ «Ποιο είναι το ελάττωμά σου»;) Μαθαίνουμε ότι είναι στα μαχαίρια με την Τατιάνα Στεφανίδου, αλλά τη θεωρεί απ' τις ομορφότερες Ελληνίδες. Μαθαίνουμε πως η αγαπημένη της ταινία είναι το Vidal Sassoon: The Movie!

Ανεβάζει συχνά βιντεάκια, κυρίως έντεχνα, ψυχοπονιάρικα, και τα άπαντα της Ελένης Πέτα. Δεν λείπουν και οι εκπλήξεις, που προκαλούν σχόλια του στυλ «ΚΟΜΜΑΤΑΡΑΑΑ»: μια Άντζελα Δημητρίου εδώ, ένας Arvo Part και μια Αρλέτα εκεί, ένας Αγγελάκας και λίγοι Doors παραπέρα. Και ως κερασάκι στην τούρτα ένα ντοκιμαντέρ για την αξεπέραστη φωτογράφο Diane Arbus.

Αν φέτος συμπαθήσετε μια διάσημη απ' το Facebook της, αυτή θα είναι η Τζένη Χειλουδάκη.

Retweets:

Αν ο Κολοκοτρώνης είχε την ίδια άποψη με τον Γιώργο για τη βία, θα ήμασταν ακόμα γιουσουφάκια. (pitsirikos) /// Ο @pitsirikos μας καταδιώκει παντού. Όσο κι αν προσπαθείς να τον αποφύγεις, σου έρχεται με retweet. (mediabloggr) /// Best actress prize in Venice for Attenberg. fuck yeah!! only art will save you dude (παρ' το απόφαση;-). (greekgaylolita) /// Tώρα που το (ραδιόφωνο του) ΣΚΑΪ κόβει τη μουσική, φαντάσου με πόση ανυπομονησία θα περιμένουμε τις διαφημίσεις jumbo. (ggsuss) /// Αφού έφαγε παπούτσι ο ΓΑΠ στη ΔΕΘ, η λογική λέει ότι ο Ψωμιάδης πρέπει να φάει όλη τη βιτρίνα της Καλογήρου στη μάπα. (JoBlack) /// O ΓΑΠ μόλις ξεπέρασε σε διάρκεια τους Placebo. Και είναι και τζάμπα διασκέδαση. (MinasP) /// Ο πρωθυπουργός μας μου κάνει παρέα, καθώς πλένω τα πιάτα. Τι συγκινητικό! (chacakhan) /// Χθες, τα ΜΑΤ στη ΔΕΘ ήταν σαν από κάστινγκ ουγγρικού γκέι πορνό. Σήμερα, σαν από κάστινγκ ελληνικής βιντεοταινίας των '80s. (sandman_gr) /// Αν κατεβάσω σε e-book το Κοράνι και μετά πατήσω delete, θα προκαλέσω παρόμοιες παγκόσμιες αντιδράσεις; (DimmanP) /// Τώρα θα γράφουμε όλοι εξυπνάδες για να βλέπουμε τις Πέμπτες αν είμαστε στη στήλη του Δημοκίδη, στη LifO. (AkouAuto.) (Έπιασε!)

TV & Media
0

ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«What Jennifer Did»: Πού βρίσκεται σήμερα η Τζένιφερ Παν- Το ντοκιμεντέρ στο Netflix και η νέα ζωή του πατέρα της

TV & Media / «What Jennifer Did»: Πού βρίσκεται σήμερα η Τζένιφερ Παν- Το ντοκιμαντέρ στο Netflix και η νέα ζωή του πατέρα της

Τον Νοέμβριο του 2010, μια παρέα  ανδρών μπήκε στο σπίτι των Παν στο Μάρκχαμ του Οντάριο. Σκότωσαν τη μητέρα της Τζένιφερ και πυροβόλησαν τον πατέρα της στο κεφάλι και στον ώμο
NEWSROOM
Οι New York Times και οι αξίες της παραδοσιακής δημοσιογραφίας στο επίκεντρο

TV & Media / New York Times - Gate: Εσωτερική έρευνα για τη διαρροή πληροφοριών από ρεπορτάζ για τον πόλεμο στη Γάζα

Η ιστορική εφημερίδα με τους δέκα εκατομμύρια συνδρομητές διεξάγει εσωτερική έρευνα σχετικά με το ρεπορτάζ που αποκάλυψε σεξουαλική βία της Χαμάς κατά των ομήρων στη Γάζα
NEWSROOM