Άντζελα Γκερέκου: Δέσμευσαν όλη την περιουσία του Τόλη

Άντζελα Γκερέκου: Δέσμευσαν όλη την περιουσία του Τόλη Facebook Twitter
2

Για τα προβλήματα που έχει με το κράτος και την εφορία ο σύζυγός της Τόλης Βοσκόπουλος μίλησε στην εκπομπή Join Us στον Σκάι η πρώην υπουργός και βουλευτής Άντζελα Γκερέκου.

«Υπήρξαν στιγμές τόσο μα τόσο δύσκολες, που δεν βγήκαν ποτέ προς τα έξω. Αυτό που έχει βγει προς τα έξω είναι πολύ λιγότερο από τα δύσκολα που βιώσαμε. Παρόλα αυτά, αισθάνομαι μία ευλογία. Ό,τι και να σου πάρουν, χρήματα, σπίτια... Αυτή τη στιγμή το κράτος έχει δεσμεύσει όλη την περιουσία του Τόλη και τα πνευματικά του δικαιώματα. Και αν βγάζει κάτι από τις εμφανίσεις που κάνει και για βιοποριστικούς λόγους, το κράτος παίρνει το μεγαλύτερο μερίδιο. Μέχρι να τελεσιδικήσουν τα δικαστήρια», τόνισε η κ. Γκερέκου, σχετικά με το θέμα.

«Η ζωή μας έχει αλλάξει δραστικά με πολύ άδικο τρόπο, λυπήθηκα πολύ γι’ αυτό γιατί δεν άξιζε στον Τόλη να ζει τέτοιες δυσκολίες. Και η υγεία του επίσης κλονίστηκε από τις δυσκολίες που ήρθαν τις οποίες ο κόσμος δεν έχει κατανοήσει γιατί αρκέστηκε σε αυτό που άκουσε από τα ΜΜΕ. Εμείς δεν μιλήσαμε και ο κόσμος δεν ξέρει την αλήθεια. Δεν πειράζει, ας μην την ξέρει. Ένα όμως έχω να πω: Δεν αξίζει σε έναν άνθρωπο που ήταν τόσο γενναιόδωρος, που βοήθησε τόσο πολύ», είπε επίσης.

Πολιτισμός
2

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΓΚΙΓΙΡΜΟ ΝΤΕΛ ΤΟΣΟ ΑΛΦΟΝΣΟ ΚΟΥΑΡΟΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ DIGGER ΙΝΙΑΡΙΤΟΥ ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ ΚΡΙΤΙΚΕΣ

Πολιτισμός / O Γκιγιέρμο ντελ Τόρο και o Αλφόνσο Κουαρόν υπερασπίστηκαν το «Digger» του Ινιάριτου μετά τις αρνητικές κριτικές

Οι Αλφόνσον Κουαρόν και Γκιγιέρμο ντελ Τόρο αποφάσισαν να υπερασπιστούν στα social media την ταινία «Digger» του φίλου τους Αλεχάντρο Γκονζάλες Ινιάριτου που έλαβε αρνητικές κριτικές
THE LIFO TEAM
Από το λεσβιακό Παρίσι στους Δελφούς: η Εύα Πάλμερ-Σικελιανού, η Σαπφώ και η Νάταλι Μπάρνεϊ

Πολιτισμός / Η queer ζωή της Εύας Πάλμερ πριν από τον Σικελιανό και τις Δελφικές Εορτές

Το «Memory Rehearsal» της Ελένης Σικελιανού παρουσιάζεται σήμερα στη Νέα Υόρκη και επιστρέφει στα χρόνια που η Εύα Πάλμερ Σικελιανού ζούσε ανάμεσα στη Νάταλι Μπάρνεϊ, τη Σαπφώ και τις πειραματικές παραστάσεις ενός πρώιμου λεσβιακού μοντερνισμού.
THE LIFO TEAM
Ο Τζεφ Κουνς βγάζει στο σφυρί έργα από τη συλλογή του αξίας άνω των 100 εκατ. δολαρίων

Πολιτισμός / Ο Τζεφ Κουνς βγάζει στο σφυρί έργα από τη συλλογή του αξίας άνω των 100 εκατ. δολαρίων

Τέσσερα έργα του Πικάσο, ένα παστέλ του Μανέ και έργα Παλαιών Δασκάλων περιλαμβάνονται στη δημοπρασία. Πολλά από αυτά παραπέμπουν σε θέματα που συναντά κανείς και στη δουλειά του Κουνς.
THE LIFO TEAM
Η γενιά του scrolling πάει σινεμά

Πολιτισμός / Η γενιά του scrolling πάει σινεμά

Με προβολές, δράσεις, πρεμιέρες ταινιών, ένα αφιέρωμα στον Τιμ Μπάρτον και ειδικό πρόγραμμα για βρέφη, το Παιδικό και Εφηβικό Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου επιστρέφει στην Αθήνα. Ξεχωρίσαμε τέσσερις ταινίες που αξίζει να δείτε μαζί με τα παιδιά σας.
ΜΑΤΟΥΛΑ ΚΟΥΣΤΕΝΗ
Το κοστούμι του Ντάνιελ Κρεγκ από το «Skyfall» βγαίνει στο σφυρί

Πολιτισμός / Το κοστούμι του Ντάνιελ Κρεγκ από το «Skyfall» βγαίνει στο σφυρί

Το γκρι κοστούμι Tom Ford της εναρκτήριας καταδίωξης εκτιμάται έως 40.000 λίρες. Στη δημοπρασία βρίσκονται ακόμη το φόρεμα της Άνα ντε Άρμας, σπάνιες αφίσες και 14 βιβλία του Ίαν Φλέμινγκ σε πρώτη έκδοση και πρώτη εκτύπωση.
THE LIFO TEAM
Ο Άντριου Γκάρφιλντ για τον Σαμ Άλτμαν: «Στην αρχή μού φαινόταν γαμάτος. Και μετά μαθαίνεις περισσότερα»

Πολιτισμός / Ο Άντριου Γκάρφιλντ για τον Σαμ Άλτμαν: «Στην αρχή μού φαινόταν γαμάτος. Και μετά μαθαίνεις περισσότερα»

Στην πρεμιέρα του «Artificial», ο Άντριου Γκάρφιλντ μίλησε για το πώς άλλαξε η γνώμη του για τον Σαμ Άλτμαν και για την εξουσία που παραχωρούμε στους ανθρώπους της τεχνολογίας.
THE LIFO TEAM

σχόλια

2 σχόλια
Οταν ΄΄κονόμαγε ΄΄ γιατι δεν πληρωνε ??? μαγκας ηταν ??? ετσι νομιζε τουλαχιστον ....ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ και αν δεν εχει να τα παρουν ολα .... εζησε μεσα στην χλυδη ενω αλλοι φυτοζωουσαν και πληρωναν.....Μην εχει και παραπονο !!!!
Φαγατε φαγατε φαγατε και τωρα που σας τα πηραν, γκρινιαζετε...Εγω που δεν εφαγα εφαγα εφαγα και ενω ειμαι με πτυχια και προυπηρεσια εξακολουθω να βγαζω 400 το μηνα (και αν), δεν ειναι αδικο αυτο? Ασε μας κουκλιτσα μου που θα σκασουμε και για τα μουτρα σας κιολας...