Άντζελα Γκερέκου: Δέσμευσαν όλη την περιουσία του Τόλη

Άντζελα Γκερέκου: Δέσμευσαν όλη την περιουσία του Τόλη Facebook Twitter
2

Για τα προβλήματα που έχει με το κράτος και την εφορία ο σύζυγός της Τόλης Βοσκόπουλος μίλησε στην εκπομπή Join Us στον Σκάι η πρώην υπουργός και βουλευτής Άντζελα Γκερέκου.

«Υπήρξαν στιγμές τόσο μα τόσο δύσκολες, που δεν βγήκαν ποτέ προς τα έξω. Αυτό που έχει βγει προς τα έξω είναι πολύ λιγότερο από τα δύσκολα που βιώσαμε. Παρόλα αυτά, αισθάνομαι μία ευλογία. Ό,τι και να σου πάρουν, χρήματα, σπίτια... Αυτή τη στιγμή το κράτος έχει δεσμεύσει όλη την περιουσία του Τόλη και τα πνευματικά του δικαιώματα. Και αν βγάζει κάτι από τις εμφανίσεις που κάνει και για βιοποριστικούς λόγους, το κράτος παίρνει το μεγαλύτερο μερίδιο. Μέχρι να τελεσιδικήσουν τα δικαστήρια», τόνισε η κ. Γκερέκου, σχετικά με το θέμα.

«Η ζωή μας έχει αλλάξει δραστικά με πολύ άδικο τρόπο, λυπήθηκα πολύ γι’ αυτό γιατί δεν άξιζε στον Τόλη να ζει τέτοιες δυσκολίες. Και η υγεία του επίσης κλονίστηκε από τις δυσκολίες που ήρθαν τις οποίες ο κόσμος δεν έχει κατανοήσει γιατί αρκέστηκε σε αυτό που άκουσε από τα ΜΜΕ. Εμείς δεν μιλήσαμε και ο κόσμος δεν ξέρει την αλήθεια. Δεν πειράζει, ας μην την ξέρει. Ένα όμως έχω να πω: Δεν αξίζει σε έναν άνθρωπο που ήταν τόσο γενναιόδωρος, που βοήθησε τόσο πολύ», είπε επίσης.

Πολιτισμός
2

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

προτομή της Νεφερτίτης Αίγυπτος Βερολίνο

Πολιτισμός / Βερολίνο: Η Νεφερτίτη είναι «αμετακίνητη» παρά τις εκκλήσεις της Αιγύπτου

Παρότι κατά καιρούς διατυπώνονται δημόσιες εκκλήσεις για επαναπατρισμό, το ίδρυμα που κατέχει το έργο υποστηρίζει ότι η προτομή είναι τόσο εύθραυστη ώστε να θεωρείται «αμετακίνητη»
LIFO NEWSROOM
Το ΚΠΙΣΝ «στολίζει» για τα Χριστούγεννα το Σάββατο 29 Νοεμβρίου στις 19:00 - Αναλυτικά το εορταστικό πρόγραμμα

Πολιτισμός / Το ΚΠΙΣΝ «στολίζει» για τα Χριστούγεννα στις 29 Νοεμβρίου - Αναλυτικά το εορταστικό πρόγραμμα

Συναυλίες, παραστάσεις, DJ sets, προβολές ταινιών, παγοδρόμιο - και πολλά ακόμη - θα περιλαμβάνονται στον φετινό χριστουγεννιάτικο κόσμο του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος
LIFO NEWSROOM
Aριάνα Γκράντε, ταχυδακτυλουργικές απάτες και η φετινή Χρυσή Άρκτος από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Aριάνα Γκράντε, ταχυδακτυλουργικές απάτες και η φετινή Χρυσή Άρκτος από αύριο στους κινηματογράφους

Το δεύτερο και τελευταίο μέρος του «Wicked», το τρίτο «Now You See Me» και η ταινία που έδωσε στον Νταγκ Γιόχαν Χάουγκερουντ το μεγάλο βραβείο της Μπερλινάλε ξεχωρίζουν από το πρόγραμμα της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

σχόλια

2 σχόλια
Οταν ΄΄κονόμαγε ΄΄ γιατι δεν πληρωνε ??? μαγκας ηταν ??? ετσι νομιζε τουλαχιστον ....ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ και αν δεν εχει να τα παρουν ολα .... εζησε μεσα στην χλυδη ενω αλλοι φυτοζωουσαν και πληρωναν.....Μην εχει και παραπονο !!!!
Φαγατε φαγατε φαγατε και τωρα που σας τα πηραν, γκρινιαζετε...Εγω που δεν εφαγα εφαγα εφαγα και ενω ειμαι με πτυχια και προυπηρεσια εξακολουθω να βγαζω 400 το μηνα (και αν), δεν ειναι αδικο αυτο? Ασε μας κουκλιτσα μου που θα σκασουμε και για τα μουτρα σας κιολας...