Η ανθρωπιά στη Λέσβο: Το μοναστήρι του Ταξιάρχη ανοίγει τα κελιά στους πρόσφυγες

Η ανθρωπιά στη Λέσβο: Το μοναστήρι του Ταξιάρχη ανοίγει τα κελιά στους πρόσφυγες Facebook Twitter
1

Βοήθεια στους πρόσφυγες αποφάσισε να προσφέρει το μοναστήρι του Ταξιάρχη στο Μανταμάδο, στήνοντας σύγχρονες θερμαινόμενες σκηνές στο γήπεδο του χωριού και νοικιάζοντας ξενοδοχείο στο Μόλυβο για να στεγάσει μητέρες με μωρά και οικογένειες.

Όπως αναφέρει το ΑΜΠΕ,  ο προϊστάμενος του ναού παπα-Στρατής Δήσσος με τους Επιτρόπους μαζί αποφάσισαν μαζί  με τις σκηνές που θα στήσουν να υπάρχουν και υποδομές υγιεινής, με σκοπό οι πρόσφυγες να μπορέσουν να ξεκουραστούν και να ζεσταθούν πριν συνεχίσουν το μεγάλο και δύσκολο ταξίδι τους.

«Αλλά και το μοναστήρι στη διάθεση τους. Τα κελιά του μοναστηριού, οι χώροι του, άμα υπάρχει ανάγκη, και σε αυτά να 'ρθουν οι άνθρωποι ετούτοι που δοκιμάζονται να ξαποστάσουν. Οι φτερούγες του Ταξιάρχη μας είναι μεγάλες και χωράν κάτω από αυτές όλοι», λέει ο παπα-Στρατής.

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αλέξης Τσίπρας: Ο εκδοτικός οίκος «Gutenberg» καταγγέλλει υποκλοπή αποσπασμάτων του βιβλίου «Ιθάκη»

Ελλάδα / Αλέξης Τσίπρας: Ο εκδοτικός οίκος «Gutenberg» καταγγέλλει υποκλοπή αποσπασμάτων του βιβλίου «Ιθάκη»

«Η απόφαση του πότε και πώς θα δημοσιευτεί ένα έργο ή μέρος αυτού, καθώς και η αναπαραγωγή του, αφορά αποκλειστικά τον δημιουργό του και τον εκδοτικό οίκο», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια