Η ανθρωπιά στη Λέσβο: Το μοναστήρι του Ταξιάρχη ανοίγει τα κελιά στους πρόσφυγες

Η ανθρωπιά στη Λέσβο: Το μοναστήρι του Ταξιάρχη ανοίγει τα κελιά στους πρόσφυγες Facebook Twitter
1

Βοήθεια στους πρόσφυγες αποφάσισε να προσφέρει το μοναστήρι του Ταξιάρχη στο Μανταμάδο, στήνοντας σύγχρονες θερμαινόμενες σκηνές στο γήπεδο του χωριού και νοικιάζοντας ξενοδοχείο στο Μόλυβο για να στεγάσει μητέρες με μωρά και οικογένειες.

Όπως αναφέρει το ΑΜΠΕ,  ο προϊστάμενος του ναού παπα-Στρατής Δήσσος με τους Επιτρόπους μαζί αποφάσισαν μαζί  με τις σκηνές που θα στήσουν να υπάρχουν και υποδομές υγιεινής, με σκοπό οι πρόσφυγες να μπορέσουν να ξεκουραστούν και να ζεσταθούν πριν συνεχίσουν το μεγάλο και δύσκολο ταξίδι τους.

«Αλλά και το μοναστήρι στη διάθεση τους. Τα κελιά του μοναστηριού, οι χώροι του, άμα υπάρχει ανάγκη, και σε αυτά να 'ρθουν οι άνθρωποι ετούτοι που δοκιμάζονται να ξαποστάσουν. Οι φτερούγες του Ταξιάρχη μας είναι μεγάλες και χωράν κάτω από αυτές όλοι», λέει ο παπα-Στρατής.

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

«Καμία δημόσια ή δημοτική αρχή δεν μπορεί να γνωρίζει πως συμπεριφέρεται μετά την αποχώρηση από την εργασία ή υπηρεσία του οποιοσδήποτε εργαζόμενος»
NEWSROOM
Αφρικανική σκόνη

Ελλάδα / Αφρικανική σκόνη: 15 άνθρωποι μεταφέρθηκαν στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα την Τρίτη

Λιγότεροι από τους μισούς πολίτες που μεταφέρονται καθημερινά στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα χρειάστηκαν ασθενοφόρο για να φτάσουν στα νοσοκομεία της Αττικής
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια