Μάζεψε τις υπογραφές ο Άδωνις και άρχισε να τρέχει αγχωμένος προς τα γραφεία της Ν.Δ.

Μάζεψε τις υπογραφές ο Άδωνις και άρχισε να τρέχει αγχωμένος προς τα γραφεία της Ν.Δ. Facebook Twitter
3

Την τελευταία στιγμή κατάφερε τελικά να μαζέψει τις 50 υπογραφές που ήταν απαραίτητες ο Άδωνις Γεωργιάδης και έτρεξε γρήγορα να καταθέσει την υποψηφιότητα του καθώς η προθεσμία έληγε στις 6 το απόγευμα.

Μέχρι λίγη ώρα πριν ο κ. Γεωργιάδης είχε καταφέρει να μαζέψει 45 υπογραφές και έκανε έκκληση μέσω Facebook και Twitter να του δώσουν άλλες πέντε.

Τελικά λίγα λεπτά μετά από τις 6 εμφανίστηκε στη Συγγρού ως συνοδηγός σε μοτοσικλέτα και άρχισε να τρέχει αγχωμένος προς  τα γραφεία της Ν.Δ. προκειμένου να προλάβει.

Μένει τώρα να αποφασιστεί αν θα γίνει δεκτή η υποψηφιότητα του καθώς ο χρονος κανονικά είχε λήξει και η επιτυχία ήρθε στις καθυστερήσεις.

3

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κυριάκος Μητσοτάκης: «Η διεθνής κοινότητα δεν μπορεί να αδιαφορεί απέναντι σε αυταρχικά καθεστώτα»

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης: «Η διεθνής κοινότητα δεν μπορεί να αδιαφορεί απέναντι σε αυταρχικά καθεστώτα»

«Συνεχίζουμε με την ίδια συνταγή που έχει αποδώσει» - Ο πρωθυπουργός τόνισε ότι το 2026 η κυβέρνηση θα συνεχίσει στην ίδια κατεύθυνση που ακολουθεί τα τελευταία 6,5 χρόνια
THE LIFO TEAM
ΑΓΡΟΤΕΣ ΜΕΤΡΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

Πολιτική / Μέτρα για αγρότες: Αυτές είναι οι κυβερνητικές παρεμβάσεις - Ρεύμα στα 8,5 λεπτά και app για επιστροφή ΕΦΚ

Όπως ανέφεραν στην εξειδίκευση των μέτρων, 16 από τα 27 αιτήματα των αγροτών έχουν επιλυθεί ή αντιμετωπίζονται θετικά, 4 είναι υπό επεξεργασία και 7 είναι εκτός δημοσιονομικού πλαισίου
THE LIFO TEAM
Μαρινάκης σε αγρότες: «Την Τετάρτη η κυβέρνηση θα εξειδικεύσει τα μέτρα, δεν υπάρχουν άλλα ούτε υπομονή»

Πολιτική / Μαρινάκης σε αγρότες: «Την Τετάρτη η κυβέρνηση θα εξειδικεύσει τα μέτρα, δεν υπάρχουν άλλα- ούτε υπομονή»

«Είναι καλό όσοι θέλουν να έρθουν να συζητήσουμε αυτές τις ανακοινώσεις, εμείς θα τις κάνουμε είτε έρθουν είτε όχι» ξεκαθάρισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
THE LIFO TEAM