ΗΠΑ: Γυναίκα έκρυβε γεμάτο όπλο στον κόλπο της

ΗΠΑ: Γυναίκα έκρυβε γεμάτο όπλο στον κόλπο της Facebook Twitter
5

Ένα όπλο στον κόλπο της είχε κρύψει Αμερικανίδα που συνελήφθη από αστυνομικούς.

Η Άσλεϊ Καστανέδα, 31 ετών, ταξίδευε μαζί με έναν 30χρονο, τον Γκαμπριέλ Γκαρθία, όταν αστυνομικοί τούς σταμάτησαν στο Βόρειο Γουέικο του Τέξας για τροχαία παράβαση.

Οι αστυνομικοί κατέσχεσαν συνολικά 32,6 γραμμάρια μεταμφεταμίνες, εκ των οποίων τα 2,7 ήταν κρυμμένα κάτω από το κάθισμα του οδηγού και τα υπόλοιπα 29,9 μέσα στην τσάντα της γυναίκας.

Καθ΄οδόν προς το κρατητήριο, η Καστανέδα είπε μόνη της στους αστυνομικούς ότι είχε κρύψει στον κόλπο της ένα όπλο γιατί φοβήθηκε μήπως αυτό...εκπυρσοκροτήσει.

«Οι αστυνομικοί σταμάτησαν αμέσως το όχημα και μία γυναίκα αστυνομικός πραγματοποίησε σωματική έρευνα στην Καστανέδα για να διαπιστώσει ότι είχε πράγματι κρύψει στο συγκεκριμένο σημείο του σώματός της ένα ημιαυτόματο όπλο τύπου Smith & Wesson και μάλιστα γεμάτο», ανέφερε σε ανακοίνωσή της που ανήρτησε στη σελίδα της στο Facebook η αστυνομία, διευκρινίζοντας μάλιστα ότι οι διαστάσεις του όπλου ήταν περίπου όσο ένα iPhone 6 Plus, μήκους περίπου 11,9 εκατοστών.

5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ICE ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΣ

Διεθνή / Υπουργός Εσωτερικής Ασφάλειας των ΗΠΑ: Η ICE δεν γνώριζε ότι ο 5χρονος βρισκόταν στο αμάξι την ώρα του πυροβολισμού

Αξιωματούχοι της Νέας Υόρκης, μεταξύ των οποίων η κυβερνήτης Κάθι Χόκουλ και ο δήμαρχος της Νέας Υόρκης Ζοχράν Μαμντάνι, καταδίκασαν το συμβάν
THE LIFO TEAM
ΠΟΥΤΙΝ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΜΟΣΧΑ ΟΥΚΡΑΝΙΚΑ DRONES

Διεθνή / Αναφορές ότι ο Πούτιν «παγιδεύτηκε» στον αέρα: Αεροσκάφη φέρεται να «έκαναν κύκλους πάνω από τη Μόσχα» λόγω ουκρανικών drones

Τι μεταφέρουν δημοσιεύματα για τα κυβερνητικά αεροσκάφη που επέστρεφαν από το Τουρκμενιστάν – Δεν επιβεβαιώνεται εάν επέβαινε σε κάποιο από αυτά που επηρεάστηκαν ο Ρώσος πρόεδρος
THE LIFO TEAM

σχόλια

5 σχόλια
Μα να βαλει ολοκληρο μνοκανο στην "θηκη".. επειδη φοβηθηκε μην εκπυρσοκροτησει;;!!!! Και μαλιστα να κοιταζει προς τα πανω;! Πειτε μου αν αυτη δεν ειναι "πυροβολημενη" τοτε ποια ειναι; Τουλαχιστον δεν αδειαζε το οπλο πριν το κρυψει και να βαλει τις σφαιρες σε αλλη κρυψωνα; Που; Καπου εκει κοντα....μην της βαζουμε και δυσκολα!