ΗΠΑ: Γυναίκα έκρυβε γεμάτο όπλο στον κόλπο της

ΗΠΑ: Γυναίκα έκρυβε γεμάτο όπλο στον κόλπο της Facebook Twitter
5

Ένα όπλο στον κόλπο της είχε κρύψει Αμερικανίδα που συνελήφθη από αστυνομικούς.

Η Άσλεϊ Καστανέδα, 31 ετών, ταξίδευε μαζί με έναν 30χρονο, τον Γκαμπριέλ Γκαρθία, όταν αστυνομικοί τούς σταμάτησαν στο Βόρειο Γουέικο του Τέξας για τροχαία παράβαση.

Οι αστυνομικοί κατέσχεσαν συνολικά 32,6 γραμμάρια μεταμφεταμίνες, εκ των οποίων τα 2,7 ήταν κρυμμένα κάτω από το κάθισμα του οδηγού και τα υπόλοιπα 29,9 μέσα στην τσάντα της γυναίκας.

Καθ΄οδόν προς το κρατητήριο, η Καστανέδα είπε μόνη της στους αστυνομικούς ότι είχε κρύψει στον κόλπο της ένα όπλο γιατί φοβήθηκε μήπως αυτό...εκπυρσοκροτήσει.

«Οι αστυνομικοί σταμάτησαν αμέσως το όχημα και μία γυναίκα αστυνομικός πραγματοποίησε σωματική έρευνα στην Καστανέδα για να διαπιστώσει ότι είχε πράγματι κρύψει στο συγκεκριμένο σημείο του σώματός της ένα ημιαυτόματο όπλο τύπου Smith & Wesson και μάλιστα γεμάτο», ανέφερε σε ανακοίνωσή της που ανήρτησε στη σελίδα της στο Facebook η αστυνομία, διευκρινίζοντας μάλιστα ότι οι διαστάσεις του όπλου ήταν περίπου όσο ένα iPhone 6 Plus, μήκους περίπου 11,9 εκατοστών.

5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γαλλία: Οριστική η καταδίκη του Νικολά Σαρκοζί για τις δαπάνες της καμπάνιας του 2012

Διεθνή / Γαλλία: Οριστική η καταδίκη του Νικολά Σαρκοζί για τις δαπάνες της καμπάνιας του 2012

Παράλληλα, τόσο ο Νικολά Σαρκοζί όσο και η σύζυγός του, Κάρλα Μπρούνι, βρίσκονται αντιμέτωποι με έρευνες για πιθανές προσπάθειες επηρεασμού μαρτύρων που εμπλέκονται στην υπόθεση της Λιβύης
LIFO NEWSROOM
Πριγκίπισσα Νταϊάνα: «Η απάτη του BBC την άφησε εκτεθειμένη στο Παρίσι τη νύχτα που πέθανε» υποστηρίζει ο αδελφός της

Διεθνή / Πριγκίπισσα Νταϊάνα: «Η απάτη του BBC την άφησε εκτεθειμένη στο Παρίσι τη νύχτα που πέθανε» υποστηρίζει ο αδελφός της

Ο Τσαρλς Σπένσερ μιλά πρώτη φορά ανοιχτά για την περίφημη συνέντευξη Panorama του 1995 και τις τραγικές συνέπειες που θεωρεί ότι είχε στη ζωή της αδελφής του
LIFO NEWSROOM

σχόλια

5 σχόλια
Μα να βαλει ολοκληρο μνοκανο στην "θηκη".. επειδη φοβηθηκε μην εκπυρσοκροτησει;;!!!! Και μαλιστα να κοιταζει προς τα πανω;! Πειτε μου αν αυτη δεν ειναι "πυροβολημενη" τοτε ποια ειναι; Τουλαχιστον δεν αδειαζε το οπλο πριν το κρυψει και να βαλει τις σφαιρες σε αλλη κρυψωνα; Που; Καπου εκει κοντα....μην της βαζουμε και δυσκολα!