Ο δεύτερος καβγάς του ντιμπέιτ - Καμμένος vs Mεϊμαράκη

Ο δεύτερος καβγάς του ντιμπέιτ - Καμμένος vs Mεϊμαράκη Facebook Twitter
3

To δεύτερο θερμό επεισόδιο (μετά τον καβγά Τσίπρα-Τρέμη) ήταν αναμφίβολα η ένταση που επικράτησε μεταξύ Πάνου Καμμένου και Βαγγέλη Μεϊμαράκη.

Τα "καρφιά" του Πάνου Καμμένου για την υπόθεση των υποβρυχίων δεν έμειναν αναπάντητα από τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη ο οποίος με αιχμές τοποθετήθηκε και αντεπιτέθηκε:

"Κάποιος αρχηγός εδώ πέρα που δεν έχει καταλάβει ότι καταδικάστηκε και άλλες φορές που έλεγε ψέματα, όταν μας έλεγε ότι ο Αντρίκος Παπανδρέου είχε τότε τα CDS και πάλι με ψέματα προσπαθούσε να κάνει προεκλογική περίοδο και θυμήθηκε τώρα ότι το 2009 είχε γίνει κάτι και γιατί δεν μας το λέει 6 χρόνια τώρα..." ανέφερε ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης.  "Επειδή φαίνεται μένει εκτός Βουλής έχει παλαβώσει" πρόσθεσε.

 

Τη συνέχεια έδωσε ο Πάνος Καμμένος ο οποίος απάντησε: «Είστε υπόδικος. Να πάτε στους έξι εισαγγελείς και να τους ρωτήσετε γιατί σας παρέμπεψαν» ανέφερε ο κ. Καμμένος, προσθέτοντας ότι στελέχη του ΛΑΟΣ τον έλεγαν «μπροστάντζα», ότι δηλαδή έχει πάρει μίζες. «Η διαφορά μας είναι ότι εγώ αδίκως έκοψα τον Χαϊκάλη από το ψηφοδέλτιο, ενώ, εσείς, υπόδικος, έρχεστε εδώ και δεν φέρνετε τα χαρτιά που πρέπει».

Η ένταση συνεχίστηκε για αρκετά λεπτά στο στούντιο με τους δημοσιογράφους να κάνουν παρατηρήσεις στον κο Χαρίτο για το ρόλο του συντονιστή.

Αμέσως μετά τοι ντιμπέιτ η δημοσιογράφος του ΣΚΑΙ Σία Κοσιώνη που συμμετείχε στο αποψινό πάνελ μετέδωσε λίγο από το παρασκήνιο που εξαιτίας του κανονισμού οι κάμερες δεν έδειξαν... Όπως ανέφερε ο κος Μεϊμαράκης γελούσε και απευθυνόμενος προς τον Τσίπρα είπε: Tι λέει αυτός εδώ; Γιατί δεν τον μαζεύεις;..."

3

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ ΚΑΚΛΑΜΑΝΗΣ ΑΛΜΠΟΥΜ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Πολιτική / Κακλαμάνης για Καισαριανή: Υπάρχουν αναφορές για ολόκληρο άλμπουμ, δεν είναι μόνο οι φωτογραφίες που είδαμε

Οι τελευταίες πληροφορίες που έλαβε ο πρόεδρος της Βουλής από την υπουργό Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη, συγκλίνουν στο ότι πρόκειται για ένα ολοκληρωμένο ιστορικό αρχείο
THE LIFO TEAM
ΕΛΕΝΗ ΓΛΥΚΑΤΖΗ ΑΡΒΕΛΕΡ ΠΕΘΑΝΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Πολιτική / Ελένη Γλύκατζη-Αρβελέρ: Ο πολιτικός κόσμος αποχαιρετά την κορυφαία βυζαντινολόγο και ακαδημαϊκό

Η Ελένη Γλύκατζη-Αρβελέρ έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 100 ετών   - «Με δίδαξε τη σημασία του έργου και του αποτελέσματος. Ώστε το “αν” να γίνεται “να”, όπως μου έλεγε η ίδια», αναφέρει ο Κυριάκος Μητσοτάκης
THE LIFO TEAM
Καισαριανή: Δρομολογούνται διαδικασίες από το ΥΠΠΟ για τις φωτογραφίες με τους 200 εκτελεσθέντες - Τι λέει ο συλλέκτης που τις έχει

Πολιτική / Καισαριανή: Δρομολογούνται διαδικασίες από το ΥΠΠΟ για τις φωτογραφίες με τους 200 εκτελεσθέντες - Τι λέει ο συλλέκτης που τις έχει

Όσα φανέρωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης - Ανοιχτός σε διάλογο με τις ελληνικές Αρχές δηλώνει ο Βέλγος συλλέκτης
THE LIFO TEAM