ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

Παραιτήθηκε ο Κορωνάκης

Παραιτήθηκε ο Κορωνάκης Facebook Twitter
Menelaos Myrillas / SOOC
7

Την παραίτησή του από τη θέση του γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ υπέβαλε σήμερα το μεσημέρι ο Τάσος Κορωνάκης ενώπιον της συνεδρίασης της Πολιτικής Γραμματείας του κόμματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Τάσος Κορωνάκης έκανε λόγο για διαφωνία του με την πολιτική «γραμμή» του κόμματος και για υποτίμηση του ΣΥΡΙΖΑ το τελευταίο διάστημα. Σύμφωνα με πληροφορίες αναφέρθηκε και στο κλίμα πόλωσης που επικρατεί στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο ίδιος φέρεται να δηλώνει πως θα παραμείνει ενεργός στο κόμμα προσδοκώντας να διεξαχθούν οι κατάλληλες εσωκομματικές διαδικασίες.

Η εφημερίδα των Συντακτών σημειώνει πως ο κος Κορωνάκης υπήρξε ιδιαίτερα καυστικός και για την Αριστερή Πλατφόρμα, σημειώνοντας ότι φέρθηκαν σαν να ήταν έτοιμοι από καιρό για την σύγκρουση, καθώς και για το ότι τα στελέχη της άλλοτε τάσης του κόμματος χρησιμοποίησαν ανέξοδη ρητορεία για το εθνικό νόμισμα.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Κορωνάκης θα δημοσιοποιήσει το κείμενο της παραίτησής του μετά το τέλος της συνεδρίασης της ΠΓ.

7

ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Φλωρίδης: Ο ΣΥΡΙΖΑ παραπλανά τον κόσμο- Ο Ποινικός Κώδικας που ψήφισε η ΝΔ αρζίσει από αύριο

Πολιτική / Φλωρίδης: Ο ΣΥΡΙΖΑ παραπλανά τον κόσμο- Ο Ποινικός Κώδικας που ψήφισε η ΝΔ αρχίζει από αύριο

Ο Γιώργος Φλωρίδης έκανε ειδική αναφορά στο τι ίσχυε με τον Κώδικα του 2019 επί της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και τι θα ισχύσει από αύριο, οπότε θα εφαρμοστεί ο Κώδικας που ψηφίστηκε προ διμήνου από την κυβέρνηση της ΝΔ
NEWSROOM
Παύλος Μαρινάκης για Μάτι: Εφαρμόστηκε ο Ποινικός Κώδικας που ψηφίστηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ

Πολιτική / Παύλος Μαρινάκης για Μάτι: Εφαρμόστηκε ο Ποινικός Κώδικας που ψηφίστηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ

Στη συγκεκριμένη υπόθεση εφαρμόστηκε ο Ποινικός Κώδικας που ψηφίστηκε το 2019 από την τότε κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, λίγο πριν φύγει από την εξουσία, δηλώνει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
NEWSROOM

σχόλια

6 σχόλια
Ειναι ενας κλασικος 40αρης στελεχος συριζα:γλυτωσε τον στρατο με τεχνασματα,ειναι αιωνιος φοιτητης και επαναστατης του γλυκου νερου:με τετοιους δεν παμε πουθενα εξου και τα ψεματα αλλα και η ανικανοτητα της κυβερνησης Τσιπρα.Νομιζουν τωρα οτι εμεις θα ξαναψηφισουμε αυτο το γελοιο τσιρκο.
Εμείς και φυσικά δεν θα ψηφίσουμε ΣΥΡΙΖΑ, αλλά φοβάμαι ότι θα βρεθούν πολλοί συμπολίτες μας που θα το κάνουν. Ο "σοφός" λαός ψηφίζει περίεργα.