Παραιτήθηκε ο Κορωνάκης

Παραιτήθηκε ο Κορωνάκης Facebook Twitter
Menelaos Myrillas / SOOC
7

Την παραίτησή του από τη θέση του γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ υπέβαλε σήμερα το μεσημέρι ο Τάσος Κορωνάκης ενώπιον της συνεδρίασης της Πολιτικής Γραμματείας του κόμματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Τάσος Κορωνάκης έκανε λόγο για διαφωνία του με την πολιτική «γραμμή» του κόμματος και για υποτίμηση του ΣΥΡΙΖΑ το τελευταίο διάστημα. Σύμφωνα με πληροφορίες αναφέρθηκε και στο κλίμα πόλωσης που επικρατεί στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο ίδιος φέρεται να δηλώνει πως θα παραμείνει ενεργός στο κόμμα προσδοκώντας να διεξαχθούν οι κατάλληλες εσωκομματικές διαδικασίες.

Η εφημερίδα των Συντακτών σημειώνει πως ο κος Κορωνάκης υπήρξε ιδιαίτερα καυστικός και για την Αριστερή Πλατφόρμα, σημειώνοντας ότι φέρθηκαν σαν να ήταν έτοιμοι από καιρό για την σύγκρουση, καθώς και για το ότι τα στελέχη της άλλοτε τάσης του κόμματος χρησιμοποίησαν ανέξοδη ρητορεία για το εθνικό νόμισμα.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Κορωνάκης θα δημοσιοποιήσει το κείμενο της παραίτησής του μετά το τέλος της συνεδρίασης της ΠΓ.

7

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ανδρουλάκης τρολάρει Κασσελάκη: Όταν βγήκα από την κολυμπήθρα σχηματίστηκε ο ήλιος του ΠΑΣΟΚ - Ήταν πράσινος γιατί χρησιμοποίησαν αγουρέλαιο

Πολιτική / Ανδρουλάκης τρολάρει Κασσελάκη: Όταν βγήκα από την κολυμπήθρα σχηματίστηκε ο ήλιος του ΠΑΣΟΚ - Ήταν πράσινος γιατί χρησιμοποίησαν αγουρέλαιο

Με χιούμορ απάντησε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης, όταν κλήθηκε να σχολιάσει τις δηλώσεις του Στέφανου Κασσελάκη
NEWSROOM
Συνάντηση Ελλάδας και Τουρκίας για τα ΜΟΕ στην Αθήνα την ερχόμενη Δευτέρα

Πολιτική / Συνάντηση Ελλάδας και Τουρκίας για τα ΜΟΕ: Συμφωνία για ανταλλαγή επισκέψεων διοικητών μηχανοκίνητων μονάδων

Επικεφαλής της ελληνικής αντιπροσωπείας θα είναι ο πρέσβης Θεοχάρης Λαλάκος και της τουρκικής ο Υφυπουργός Εξωτερικών, πρέσβης Μπουράκ Ακτσαπάρ
NEWSROOM

σχόλια

6 σχόλια
Ειναι ενας κλασικος 40αρης στελεχος συριζα:γλυτωσε τον στρατο με τεχνασματα,ειναι αιωνιος φοιτητης και επαναστατης του γλυκου νερου:με τετοιους δεν παμε πουθενα εξου και τα ψεματα αλλα και η ανικανοτητα της κυβερνησης Τσιπρα.Νομιζουν τωρα οτι εμεις θα ξαναψηφισουμε αυτο το γελοιο τσιρκο.
Εμείς και φυσικά δεν θα ψηφίσουμε ΣΥΡΙΖΑ, αλλά φοβάμαι ότι θα βρεθούν πολλοί συμπολίτες μας που θα το κάνουν. Ο "σοφός" λαός ψηφίζει περίεργα.