Πρωτοσέλιδο Guardian: "Ψηφίζοντας ΟΧΙ, σημαίνει ότι βγαίνετε από το ευρώ"

Πρωτοσέλιδο Guardian: "Ψηφίζοντας ΟΧΙ, σημαίνει ότι βγαίνετε από το ευρώ" Facebook Twitter
5

Με τον Αλέξη Τσίπρα να προσπαθεί να κρατήσει στα χέρια του το ευρώ στο εξώφυλλο κυκλοφορεί σήμερα η εφημερίδα Guardian, σημειώνοντας ότι οι τρεις μεγαλύτερες χώρες της ευρωζώνης προειδοποιούν ενορχηστρωμένα την Ελλάδα, με έξοδο από το ευρώ στην περίπτωση του «όχι» στο δημοψήφισμα.

Η εφημερίδα σημειώνει ότι από Βρετανούς πολιτικούς εκφράζεται ανησυχία για το ενδεχόμενο να βυθιστεί στο χάος η βρετανική οικονομία από ένα Grexit και τονίζει ότι οι Ευρωπαίοι ηγέτες θέλουν να εκμεταλλευτούν τις ουρές στα ΑΤΜ και την άδεια Αθήνα για να δείξουν τι θα συμβεί εάν οι Έλληνες υποστηρίξουν την πρόταση του Αλέξη Τσίπρα.

Αναφορά γίνεται και στη συνέντευξη Τσίπρα αλλά και στις δηλώσεις ευρωπαίων αξιωματούχων όπως ο αντικαγκελάριος Sigmar Gabriel, που εξέφρασε την ανησυχία ότι το Grexit θα γκρέμιζε  έξι δεκαετίες στενής συνεργασίας σημειώνοντας ότι αυτή η κρίση είναι από τις πιο σοβαρές που γνώρισε η Ευρώπη από το 1957.

Επίσης επισημαίνει ότι ο Φρανσουά Ολάντ δέχτηκε ισχυρές πιέσεις από τον Ομπάμα προκειμένου να βρεθεί λύση με την Ελλάδα, ώστε να μην προκληθεί ζημιά στην παγκόσμια οικονομία.

Πρωτοσέλιδο Guardian: "Ψηφίζοντας ΟΧΙ, σημαίνει ότι βγαίνετε από το ευρώ" Facebook Twitter
5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εξεταστική για ΟΠΕΚΕΠΕ: Αντιφατική κατάθεση Βάρρα για Βορίδη – Άρνηση απαντήσεων και ένταση στη Βουλή

Πολιτική / Εξεταστική για ΟΠΕΚΕΠΕ: Αντιφατική κατάθεση Βάρρα για Βορίδη – Άρνηση απαντήσεων και ένταση στη Βουλή

Ο κ. Βάρρας, που παραμένει σύμβουλος του πρωθυπουργού για αγροτικά ζητήματα, υποστήριξε ότι έχει δεχθεί «δολοφονία χαρακτήρα» και έχει ήδη απευθυνθεί δύο φορές στους Ευρωπαίους Εισαγγελείς
LIFO NEWSROOM
Αλέκος Αλαβάνος για Αλέξη Τσίπρα: «Πρέπει να γονατίσει σε δεσπότη και να ζητήσει συγγνώμη για όσα έκανε στη χώρα»

Πολιτική / Αλέκος Αλαβάνος για Αλέξη Τσίπρα: «Πρέπει να γονατίσει σε δεσπότη και να ζητήσει συγγνώμη για όσα έκανε στη χώρα»

Οξύς υπήρξε και απέναντι στη σημερινή ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας πως η παρουσία του Σωκράτη Φάμελλου «δεν προσφέρει κάτι ουσιαστικά διαφορετικό» και πως το κόμμα παραμένει χωρίς σαφή πολιτική πρόταση
LIFO NEWSROOM
Μαρινάκης για Τσίπρα: «Την τελευταία φορά που είχε μιλήσει για λιμάνια, θάλασσες και φουρτούνες, ψάχναμε σωσίβιο»

Πολιτική / Μαρινάκης για Τσίπρα: «Την τελευταία φορά που είχε μιλήσει για λιμάνια, θάλασσες και φουρτούνες, ψάχναμε σωσίβιο»

«Θυμίζω ότι ακολούθησαν τα capital controls, οι κλειστές τράπεζες, το διχαστικό δημοψήφισμα και χρεώθηκε η χώρα μας πάνω από 100 αχρείαστα δισεκατομμύρια», είπε ο Παύλος Μαρινάκης.
LIFO NEWSROOM
Μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ: «Η κυβέρνηση οδηγείται σε επικοινωνιακή πανωλεθρία στο θέμα Ρούτσι»

Πολιτική / Μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ: «Η κυβέρνηση οδηγείται σε επικοινωνιακή πανωλεθρία στο θέμα Ρούτσι»

Μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, διαφοροποιείται ανοιχτά από τη γραμμή της κυβέρνησης στο ζήτημα του πατέρα Ρούτσι, μετά τις πρώτες φωνές στελεχών και βουλευτών που εξέφρασαν δημόσια στήριξη προς τον απεργό πείνας
LIFO NEWSROOM

σχόλια

4 σχόλια
LIFO σε παρακαλώ σταμάτα αυτο που κάνουν ολοι, μην αναρτείς πράγματα που τα κανάλια το κάνουν επίτηδες! Ας μην τρομοκρατεί τον κόσμο (το μονο) ισως site που λέει αλήθειες
Το ξερουμε οτι το ερωτημα τη Κυριακή ειναι ευρώ η δραχμή. Μπορεί ο Τσίπρας παραπλανητικά να μας λεει για μετρα(που έχουν αποσυρθεί)και λοιπες προπαγανδιστικές κορώνες η κρυφη ατζεντα ομως είναι η επιστροφη στη δραχμη. Ολο το λομπι της δραχμης χθες ηταν στη συγκεντρωση. Τυχαιο?Δε νομιζω..
Στη πυρά και γρήγορα ο αριστερός Guardian!Ή να προσαχθεί βίαια στην επιτροπή της Βουλής για το χρέος. Ή να μάθουμε από ποιον τα παίρνει για να γράφει τέτοια πράγματα. Κάτι τέλος πάντων.