ΑΡΗΣ ΔΗΜΟΚΙΔΗΣ

Λευκός Οίκος: Bρείτε λύση πριν πληγεί η παγκόσμια οικονομία

Λευκός Οίκος: Bρείτε λύση πριν πληγεί η παγκόσμια οικονομία Facebook Twitter
4

Καθημερινά είναι πλέον τα μηνύματα που στέλνουν οι ΗΠΑ στις δύο πλευρές της διαπραγμάτευσης που βρίσκεται σε κρίσιμο στάδιο.

Ο εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου εξέφρασε απόψε την ελπίδα ότι η κατάσταση μεταξύ της Ελλάδας και των πιστωτών της μπορεί να επιλυθεί προτού επιφέρει σημαντικές, αρνητικές επιπτώσεις στην παγκόσμια οικονομία.


Ο κος Τζος Έρνεστ είπε στους δημοσιογράφους ότι όλες οι πλευρές που εμπλέκονται στις συνεχιζόμενες συνομιλίες θα πρέπει να ενδιαφέρονται να ξαναστηθεί η Ελλάδα σε ισχυρές οικονομικές βάσεις κατά τρόπο που να μην διασαλεύονται οι χρηματοπιστωτικές αγορές.

4

ΑΡΗΣ ΔΗΜΟΚΙΔΗΣ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΤΖΟΝ ΜΠΟΝ ΤΖΟΒΙ ΘΑΥΜΑΣΤΕΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ

Διεθνή / Ο Τζον Μπον Τζόβι καθησύχασε τους θαυμαστές του: «Θα εμφανίζομαι για πολλά, πολλά χρόνια ακόμη»

Οι συναυλίες της περιοδείας Forever σηματοδοτούν την επιστροφή του Τζον Μπον Τζόβι, μετά την αποκατάσταση του από χειρουργική επέμβαση στις φωνητικές χορδές το 2022
THE LIFO TEAM
ΒΟΡΕΙΑ ΚΟΡΕΑ ΝΟΤΙΑ ΚΟΡΕΑ ΗΠΑ ΙΑΠΩΝΙΑ

Διεθνή / Βόρεια Κορέα: «Πρόκληση» οι κοινές στρατιωτικές ασκήσεις ΗΠΑ, Ιαπωνίας και Νότιας Κορέας

Ο υπουργός Άμυνας της Βόρειας Κορέας Κιμ Σονγκ Γκι έκανε λόγο για «αυστηρά και αναλογικά αντίμετρα» αν οι ΗΠΑ και οι σύμμαχοί τους επιδιώξουν μια στρατιωτική αντιπαράθεση
THE LIFO TEAM

σχόλια

3 σχόλια
Οι αμερικανοι πάντως μου φαίνεται οτι κρατούν αυτή τη στάση επειδή πάντα σκέφτονται με όρους πολέμου.Σου λέει εμείς έχουμε ενα σωρό εν δυνάμει στρατιωτικές επιχειρήσεις που βασίζονται στην Ελλάδα, που πας κυρά Μέρκελ για λίγα ψωροευρώ να μας βάλεις φωτιές...
Πέντε χρόνια μας είχαν στην φάπα, και ξαφνικά επηρεάζουμε την παγκόσμια οικονομία; ποιός, το 1,3 της Ε.Ε; Μήπως υπάρχει κάτι πολύ σάπιο στο βασίλειο της Δανιμαρκίας που προσπαθεί να κρυφτεί πίσω απο την "τεράστια" κουκκίδα στον οικονομικό και πολιτικό χάρτη που λέγεται Ελλαδίτσα; Πώς μπορεί να εξηγηθεί π,χ ότι, ενώ η Γερμανία έχει την καλύτερη αξιολόγηση στον κόσμο ΑΑΑ, η κεντρική της τράπεζα Ντόϋτσε μπάνκ, με κεφαλαιοποίηση 560δις, δηλαδή τριπλάσια+ απο το ελληνικό ΑΕΠ, υποβιβάστηκε πρόσφατα απο τη S&P σε ΒΒΒ+, τρείς βαθμίδες πρίν απο σκουπίδι; Μάλλον κάτι ξέρουν που δεν ξέρουμε όσοι πληροφορούμαστε απο τα ΜΜαποβλάκωσης. Το "περίεργο" είναι γιατί η πρώτη φορά αριστερή κυβέρνηση, δεν το αναγάγει σε πρώτο θέμα.Ποτέ δεν φανταζόμουν μικρός, ότι μπορεί οι μορφωμένοι άνθρωποι (έχει εξαλειφθεί ο αναλφαβητισμός στν Ε.Ε) να κοροϊδεύονται και να χειραγωγούνται τόσο εύκολα, η κριτική σκέψη της πλειονότητας των ευρωπαίων, έχει εξαφανιστεί, αλήθεια, είναι ότι πούν τα χειραγωγημένα ιδιωτικά ΜΜαποβλάκωσης, ΚΡΙΜΑ.