ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΜΑΪΟΥ

Γλέζος προς Τσίπρα: Σταμάτα το διάλογο και κατέβα στις πλατείες με το λαό

Γλέζος προς Τσίπρα: Σταμάτα το διάλογο και κατέβα στις πλατείες με το λαό Facebook Twitter
Menelaos Myrillas / SOOC
9

Να σταματήσει τον «ατέρμονα», όπως τον χαρακτηρίζει, διάλογο με τους δανειστές και να συναντήσει το λαό στις πλατείες, καλεί τον Πρωθυπουργό το ιστορικό στέλεχος της αριστεράς και ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Μανώλης Γλέζος.

«Η λύση υπάρχει και θα είναι επώδυνη για τους δανειστές», σημειώνει ο κ. Γλέζος σε δήλωση του. Με αφορμή το αδιέξοδο στις διαπραγματεύσεις.


Αναλυτικά η δήλωση του κ. Γλέζου στο Κίνημα Ενεργοί Πολίτες:

Σε αυτές τις κρίσιμες στιγμές, την ώρα που ο Ελληνικός λαός μαθαίνει αποσπασματικά και μένει έκπληκτος από την στάση των δανειστών.

Τώρα, που οι απειλές είναι πιο ευδιάκριτες από ποτέ. Αυτές τις στιγμές που η αντιπολίτευση ζητάει να υπογράψει η κυβέρνηση  περαιτέρω μειώσεις των μισθών, συντάξεων και εργασιακών δικαιωμάτων, που συντάσσεται με τις απαιτήσεις των δανειστών για ακόμα περισσότερες αυξήσεις φόρων και για την παραχώρηση της Δημόσιας περιουσίας.

Ο πρωθυπουργός να σταματήσει τον ατέρμονα "διάλογο" με τους δανειστές και να συναντήσει τον Ελληνικό λαό στις πλατείες.

Να τον ενημερώσει, να κάνει ουσιαστικό διάλογο μαζί του.

Και μαζί με τον λαό η λύση υπάρχει.

Και θα είναι επώδυνη για τους δανειστές και για όσους έχουν επιλέξει να σταθούν στο πλευρό των δανειστών.

9

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΜΑΪΟΥ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Παύλος Μαρινάκης για Μάτι: Εφαρμόστηκε ο Ποινικός Κώδικας που ψηφίστηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ

Πολιτική / Παύλος Μαρινάκης για Μάτι: Εφαρμόστηκε ο Ποινικός Κώδικας που ψηφίστηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ

Στη συγκεκριμένη υπόθεση εφαρμόστηκε ο Ποινικός Κώδικας που ψηφίστηκε το 2019 από την τότε κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, λίγο πριν φύγει από την εξουσία, δηλώνει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
NEWSROOM
Ιστορίες που μας υπενθυμίζουν ότι η δημοκρατία δεν είναι δεδομένη

Ευρωεκλογές 2024 / Ιστορίες που μας υπενθυμίζουν ότι η δημοκρατία δεν είναι δεδομένη

Η δεύτερη φάση της επικοινωνιακής εκστρατείας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου ξεκίνησε σήμερα με ένα συγκινητικό βίντεο που τονίζει τη σημασία της ψήφου στις φετινές Ευρωεκλογές.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
Κατερίνα Σακελλαροπούλου για έξοδο του Μεσολογγίου: Πολύτιμη παρακαταθήκη για τις νεότερες γενιές

Πολιτική / Κατερίνα Σακελλαροπούλου για έξοδο του Μεσολογγίου: Πολύτιμη παρακαταθήκη για τις νεότερες γενιές

«Η προαποφασισμένη θυσία τους αποτελεί πολύτιμη παρακαταθήκη για τις νεότερες γενιές και πηγή έμπνευσης για όλους μας» ανέφερε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας
NEWSROOM

σχόλια

5 σχόλια
Ο ΛΑΟΣ θέλει, ο τΣΥΡΙΖΑ μπορεί να φέρει την ΡΗΞΗ! Η Ελλάδα ανήκει στους Δημοσίους Υπαλλήλους και τους συνταξιούχους των 50 ετών. Εδω και τώρα ΡΗΞΗ και οποίος βαστήξει. Μαζί για μια Ελλάδα των Δημοσίων Υπαλλήλων, για μια Ευρώπη των Τζιχαντιστών. Λεφτά υπάρχουν, τα φέρνει ο πελαργός. Μαζί σου Τσιπραντρέα για μια Ελλάδα νέα! Σαμπάνια χαβιάρι και Βελουχιώτη Άρη!!! Εδω και τώρα τΣΥΡΙΖΑ για ακόμη καλύτερες ημέρες.Αυτά τα συνθήματα ακούγονται απο ΚΟΒΑ σε ΚΟΒΑ απο ραχούλα σε ραχούλα σε κάθε γωνιά της Ελλάδος 40 χρόνια τώρα. Απλώς ο Πρασινοφρουρός του 80, γνήσιο τέκνο του αρχικού δημιουργού του, μετά απο μεταλλάξεις και διασταυρώσεις κατέληξε στην μορφή του "Τα Πάντα Ολα" ψηφοφόρου που ψηφίζει απο τους εξολοθρευτές των νταβατζήδων (του), τους αΓΑΠουλες, τους κωλοτούμπες του Ζαππείου και εξολοθρευτές του Ιδιωτικού Τομέα και τους Πρώτη φορά Ψεκασμένους με Αριστερούς και Χρυσή Αυγή. Η Ελλάδα δεν ανήκει στους Έλληνες αλλα στους Έλληνες που ψηφίζουν.δλδ την ΓΣΕΕ, την ΑΔΕΔΥ, τη ΓΕΝΟΠ, τη ΠΟΣΠΕΡΤ, την ΠΑΣΕΓΕΣ, την ΟΤΟΕ κλπ. κλπ. Εύχομαι ολόψυχα να πραγματοποιηθεί η ΡΗΞΗ. ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΕΝΩΜΕΝΟ ΔΥΝΑΤΟ!!!
Ο κος Γλέζος αφού εξαργύρωσε, σιτιζόμενος απ' το ελληνικό κράτος απ' το 1981 κι έπειτα, την ηρωική πράξη που είχε κάνει πριν 70 χρόνια κατεβάζοντας τη σβάστικα απ' την Ακρόπολη τώρα μας ζητά να κατέβουμε στους δρόμους για να υπερασπιστούμε τα κούφια οράματά του που κρίθηκαν απ' τους λαούς και πετάχτηκαν στα σκουπίδια της ιστορίας εδώ και 25 χρόνια. Δεν γνωρίζω αν επιφυλάσσει για τον εαυτό του το ρόλο του Κάστρο στη Κούβα του Αιγαίου που θέλει να φτιάξει και δεν με ενδιαφέρει άλλωστε. Απορώ όμως, δεν καταλαβαίνει ότι ήρθε ο καιρός να σωπάσει; Δεν του φτάνει η κοροϊδία που πούλησε το κόμμα του στον ελληνικό λαό για "συμφωνία με τερματισμό λιτότητας εντός ευρώ"; Ζητάει και τα ρέστα τώρα; Ντροπή.
Και ποιος σου είπε ότι με δραχμή δεν θα πληρώσουμε το χρέος σύντροφε; Εδώ μέχρι και η ΕΣΣΔ αποπλήρωσε το χρέος των τσάρων πιστεύεις ότι εμείς θα το γλιτώσουμε επειδή θα έχουμε δραχμές; Σε ποιον κόσμο ζείτε ορισμένοι, ήθελα νά'ξερα...
Μην αγχεσαι συντροφε ιδιώτη. Ακουσα πως το υπουργείο εσωτερικών μετα το πέρας της διαγραφής του χρέους θα διανείμει κιλικια προκειμένου να εξιλεωθουν οι προτεσταντοφεροντες ελληνόφωνοι για το κακό που κάναμε στους βάρβαρους!