Γλέζος προς Τσίπρα: Σταμάτα το διάλογο και κατέβα στις πλατείες με το λαό

Γλέζος προς Τσίπρα: Σταμάτα το διάλογο και κατέβα στις πλατείες με το λαό Facebook Twitter
Menelaos Myrillas / SOOC
9

Να σταματήσει τον «ατέρμονα», όπως τον χαρακτηρίζει, διάλογο με τους δανειστές και να συναντήσει το λαό στις πλατείες, καλεί τον Πρωθυπουργό το ιστορικό στέλεχος της αριστεράς και ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Μανώλης Γλέζος.

«Η λύση υπάρχει και θα είναι επώδυνη για τους δανειστές», σημειώνει ο κ. Γλέζος σε δήλωση του. Με αφορμή το αδιέξοδο στις διαπραγματεύσεις.


Αναλυτικά η δήλωση του κ. Γλέζου στο Κίνημα Ενεργοί Πολίτες:

Σε αυτές τις κρίσιμες στιγμές, την ώρα που ο Ελληνικός λαός μαθαίνει αποσπασματικά και μένει έκπληκτος από την στάση των δανειστών.

Τώρα, που οι απειλές είναι πιο ευδιάκριτες από ποτέ. Αυτές τις στιγμές που η αντιπολίτευση ζητάει να υπογράψει η κυβέρνηση  περαιτέρω μειώσεις των μισθών, συντάξεων και εργασιακών δικαιωμάτων, που συντάσσεται με τις απαιτήσεις των δανειστών για ακόμα περισσότερες αυξήσεις φόρων και για την παραχώρηση της Δημόσιας περιουσίας.

Ο πρωθυπουργός να σταματήσει τον ατέρμονα "διάλογο" με τους δανειστές και να συναντήσει τον Ελληνικό λαό στις πλατείες.

Να τον ενημερώσει, να κάνει ουσιαστικό διάλογο μαζί του.

Και μαζί με τον λαό η λύση υπάρχει.

Και θα είναι επώδυνη για τους δανειστές και για όσους έχουν επιλέξει να σταθούν στο πλευρό των δανειστών.

9

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ανακοίνωση τριών υπουργείων για Βασιλίσσης Όλγας: «Οι πρωτοβουλίες του Δήμου Αθηναίων δεν παράγουν έννομα αποτελέσματα»

Πολιτική / «Οι πρωτοβουλίες του Δήμου Αθηναίων δεν παράγουν έννομα αποτελέσματα» - Παρέμβαση τριών υπουργείων για Βασ. Όλγας

Τα υπουργεία Πολιτισμού, Περιβάλλοντος & Ενέργειας και Υποδομών & Μεταφορών εξέδωσαν κοινή ανακοίνωση και καλούν τον Δήμο Αθηναίων να «τηρήσει τις προβλεπόμενες από το θεσμικό πλαίσιο διαδικασίες»
LIFO NEWSROOM
Απόστολος Βεσυρόπουλος: «Χωρίς απινιδωτή, ο "πολιτικός των απινιδωτών"», αναφέρει ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός Kids Save Lives

Πολιτική / Απόστολος Βεσυρόπουλος: «Χωρίς απινιδωτή, ο "πολιτικός των απινιδωτών"», αναφέρει ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός Kids Save Lives

Ο βουλευτής της ΝΔ υπέστη ανακοπή σε πολυσύχναστη παραλία της Χαλκιδικής που δεν υπήρχε απινιδωτής ή ναυαγοσώστης - Ο ίδιος ως υφυπουργός είχε συμβάλλει ώστε να τοποθετηθούν περισσότεροι απινιδωτές σε σχολεία και κοινότητες της χώρας
LIFO NEWSROOM
Σφοδρή επίθεση Κεφαλογιάννη σε Πελετίδη για τις φωτιές: «Εγκληματικό να αμφισβητείς το 112»

Πολιτική / Επίθεση Κεφαλογιάννη σε Πελετίδη για τις φωτιές: «Εγκληματικό να αμφισβητείς το 112»

Επικεντρώθηκε ιδιαίτερα στη δήλωση του κ. Πελετίδη ότι κάποιοι πολίτες έσωσαν τα σπίτια τους επειδή δεν ακολούθησαν τις οδηγίες του 112, χαρακτηρίζοντάς την «εγκληματική και επικίνδυνη»
LIFO NEWSROOM

σχόλια

5 σχόλια
Ο ΛΑΟΣ θέλει, ο τΣΥΡΙΖΑ μπορεί να φέρει την ΡΗΞΗ! Η Ελλάδα ανήκει στους Δημοσίους Υπαλλήλους και τους συνταξιούχους των 50 ετών. Εδω και τώρα ΡΗΞΗ και οποίος βαστήξει. Μαζί για μια Ελλάδα των Δημοσίων Υπαλλήλων, για μια Ευρώπη των Τζιχαντιστών. Λεφτά υπάρχουν, τα φέρνει ο πελαργός. Μαζί σου Τσιπραντρέα για μια Ελλάδα νέα! Σαμπάνια χαβιάρι και Βελουχιώτη Άρη!!! Εδω και τώρα τΣΥΡΙΖΑ για ακόμη καλύτερες ημέρες.Αυτά τα συνθήματα ακούγονται απο ΚΟΒΑ σε ΚΟΒΑ απο ραχούλα σε ραχούλα σε κάθε γωνιά της Ελλάδος 40 χρόνια τώρα. Απλώς ο Πρασινοφρουρός του 80, γνήσιο τέκνο του αρχικού δημιουργού του, μετά απο μεταλλάξεις και διασταυρώσεις κατέληξε στην μορφή του "Τα Πάντα Ολα" ψηφοφόρου που ψηφίζει απο τους εξολοθρευτές των νταβατζήδων (του), τους αΓΑΠουλες, τους κωλοτούμπες του Ζαππείου και εξολοθρευτές του Ιδιωτικού Τομέα και τους Πρώτη φορά Ψεκασμένους με Αριστερούς και Χρυσή Αυγή. Η Ελλάδα δεν ανήκει στους Έλληνες αλλα στους Έλληνες που ψηφίζουν.δλδ την ΓΣΕΕ, την ΑΔΕΔΥ, τη ΓΕΝΟΠ, τη ΠΟΣΠΕΡΤ, την ΠΑΣΕΓΕΣ, την ΟΤΟΕ κλπ. κλπ. Εύχομαι ολόψυχα να πραγματοποιηθεί η ΡΗΞΗ. ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΕΝΩΜΕΝΟ ΔΥΝΑΤΟ!!!
Ο κος Γλέζος αφού εξαργύρωσε, σιτιζόμενος απ' το ελληνικό κράτος απ' το 1981 κι έπειτα, την ηρωική πράξη που είχε κάνει πριν 70 χρόνια κατεβάζοντας τη σβάστικα απ' την Ακρόπολη τώρα μας ζητά να κατέβουμε στους δρόμους για να υπερασπιστούμε τα κούφια οράματά του που κρίθηκαν απ' τους λαούς και πετάχτηκαν στα σκουπίδια της ιστορίας εδώ και 25 χρόνια. Δεν γνωρίζω αν επιφυλάσσει για τον εαυτό του το ρόλο του Κάστρο στη Κούβα του Αιγαίου που θέλει να φτιάξει και δεν με ενδιαφέρει άλλωστε. Απορώ όμως, δεν καταλαβαίνει ότι ήρθε ο καιρός να σωπάσει; Δεν του φτάνει η κοροϊδία που πούλησε το κόμμα του στον ελληνικό λαό για "συμφωνία με τερματισμό λιτότητας εντός ευρώ"; Ζητάει και τα ρέστα τώρα; Ντροπή.
Και ποιος σου είπε ότι με δραχμή δεν θα πληρώσουμε το χρέος σύντροφε; Εδώ μέχρι και η ΕΣΣΔ αποπλήρωσε το χρέος των τσάρων πιστεύεις ότι εμείς θα το γλιτώσουμε επειδή θα έχουμε δραχμές; Σε ποιον κόσμο ζείτε ορισμένοι, ήθελα νά'ξερα...
Μην αγχεσαι συντροφε ιδιώτη. Ακουσα πως το υπουργείο εσωτερικών μετα το πέρας της διαγραφής του χρέους θα διανείμει κιλικια προκειμένου να εξιλεωθουν οι προτεσταντοφεροντες ελληνόφωνοι για το κακό που κάναμε στους βάρβαρους!