Δικηγόρος από την Κένυα ζητά το χέρι της κόρης του Ομπάμα

Δικηγόρος από την Κένυα ζητά το χέρι της κόρης του Ομπάμα Facebook Twitter
5

27χρονος δικηγόρος από την Κένυα, χώρας καταγωγής του Ομπάμα, διεκδικεί το χέρι της 16χρονης κόρης του Αμερικανού Προέδρου Μαλία, προσφέροντας μάλιστα και υλικά αγαθά για να δελεάσει τον πλανητάρχη, ώστε να πει το «ναι».

Ο Felix Κιπρόνο, προσφέρει 50 αγελάδες, 70 πρόβατα και 30 κατσίκες και δηλώνει σε εφημερίδα της Νιγηρίας ότι η αγάπη του είναι πραγματική και πως δεν είναι τα χρήματα της οικογένειας Ομπάμα ο στόχος του.

Υπόσχεται ακόμη ότι θα είναι πιστός στην αγαπημένη του ενώ δηλώνει ότι η οικογένεια του είναι διαθέσιμη να αυξήσει και την προσφορά ώστε να εξασφαλίσει το «yes» της νύφης.

Ήδη συνέταξε ένα γράμμα με την πρόταση το οποίο παρέδωσε στην πρεσβεία των ΗΠΑ ώστε να μεταβιβαστεί στον Λευκό Οίκο.

Δικηγόρος από την Κένυα ζητά το χέρι της κόρης του Ομπάμα Facebook Twitter

Προς το παρόν αναμένεται την απάντηση και κάνει όνειρα για την κοινή ζωή με τη Μαλία. «Θα ζήσουμε μια απλή ζωή. Θα της μάθω να αρμέγει τις αγελάδες, να μαγειρεύει και να προετοιμάζει το ξινόγαλα», λέει.

5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δύο τρανς άνδρες απέναντι στην απαγόρευση Τραμπ στον αμερικανικό στρατό

Διεθνή / Δύο τρανς άνδρες απέναντι στην απαγόρευση Τραμπ στον αμερικανικό στρατό

Ο Λόγκαν Άιρλαντ αποστρατεύεται μετά από 15 χρόνια στην Πολεμική Αεροπορία, ενώ ο Κλέιτον ΜακΚάλιστερ συνεχίζει να διεκδικεί μια θέση στη στολή. Δύο τρανς άνδρες δείχνουν τι σημαίνει να έχεις αποδείξει ότι μπορείς να υπηρετήσεις και να σου ζητούν ξανά να το αποδείξεις.
THE LIFO TEAM
«Ένα χάπι την ημέρα»: Η μάχη των ανθρώπων με HIV για μια θέση στον αμερικανικό στρατό

Διεθνή / «Ένα χάπι την ημέρα»: Η μάχη των ανθρώπων με HIV για μια θέση στον αμερικανικό στρατό

Μια δικαστική ανατροπή άνοιξε προσωρινά την πόρτα του αμερικανικού στρατού σε ανθρώπους που ζουν με HIV. Η υπόθεση δείχνει πόσο πιο γρήγορα έχει προχωρήσει η επιστήμη από τους θεσμούς και το στίγμα.
THE LIFO TEAM

σχόλια

5 σχόλια