Δικηγόρος από την Κένυα ζητά το χέρι της κόρης του Ομπάμα

Δικηγόρος από την Κένυα ζητά το χέρι της κόρης του Ομπάμα Facebook Twitter
5

27χρονος δικηγόρος από την Κένυα, χώρας καταγωγής του Ομπάμα, διεκδικεί το χέρι της 16χρονης κόρης του Αμερικανού Προέδρου Μαλία, προσφέροντας μάλιστα και υλικά αγαθά για να δελεάσει τον πλανητάρχη, ώστε να πει το «ναι».

Ο Felix Κιπρόνο, προσφέρει 50 αγελάδες, 70 πρόβατα και 30 κατσίκες και δηλώνει σε εφημερίδα της Νιγηρίας ότι η αγάπη του είναι πραγματική και πως δεν είναι τα χρήματα της οικογένειας Ομπάμα ο στόχος του.

Υπόσχεται ακόμη ότι θα είναι πιστός στην αγαπημένη του ενώ δηλώνει ότι η οικογένεια του είναι διαθέσιμη να αυξήσει και την προσφορά ώστε να εξασφαλίσει το «yes» της νύφης.

Ήδη συνέταξε ένα γράμμα με την πρόταση το οποίο παρέδωσε στην πρεσβεία των ΗΠΑ ώστε να μεταβιβαστεί στον Λευκό Οίκο.

Δικηγόρος από την Κένυα ζητά το χέρι της κόρης του Ομπάμα Facebook Twitter

Προς το παρόν αναμένεται την απάντηση και κάνει όνειρα για την κοινή ζωή με τη Μαλία. «Θα ζήσουμε μια απλή ζωή. Θα της μάθω να αρμέγει τις αγελάδες, να μαγειρεύει και να προετοιμάζει το ξινόγαλα», λέει.

5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΗΠΑ ΠΛΗΜΜΥΡΕΣ ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ

Διεθνή / ΗΠΑ: Πρωτοφανείς πλημμύρες στην Ουάσινγκτον - Έως και 100.000 άνθρωποι ενδέχεται να εκκενώσουν τα σπίτια τους

Μετά από δύο ημέρες έντονων φαινομένων, η αμερικάνικη ΕΜΥ προειδοποιεί για 10 έως 20 εκατοστά βροχής - Ανησυχητική η κατάσταση στην Ουάσινγκτον των ΗΠΑ
LIFO NEWSROOM
Τζέφρι Έπσταϊν: Στη δημοσιότητα έγγραφα ομοσπονδιακής έρευνας του 2019

Διεθνή / Τζέφρι Έπσταϊν: Στη δημοσιότητα έγγραφα ομοσπονδιακής έρευνας του 2019

Την προηγούμενη Παρασκευή, δικαστής στη Φλόριντα ενέκρινε ένα διαφορετικό αίτημα για την αποσφράγιση των πρακτικών του σώματος ενόρκων από μια άλλη έρευνα για τον Έπσταϊν, που χρονολογείται από το 2005 και το 2007
LIFO NEWSROOM

σχόλια

5 σχόλια