ΣΚΛΗΡΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ

Σαμαράς: Ήρθαμε να στηρίξουμε και εισπράξαμε ύβρεις

Σαμαράς: Ήρθαμε να στηρίξουμε και εισπράξαμε ύβρεις Facebook Twitter
SOOC
3

Επικριτικός για τη Ζωή Κωνσταντοπούλου εμφανίστηκε ο Αντώνης Σαμαράς σε δηλώσεις του μετά την αποχώρηση της Ν.Δ. από τη Βουλή λόγω φραστικού επεισοδίου με την Πρόεδρο του Κοινοβουλίου. «Ήρθαμε στη βουλή για να στηρίξουμε την Ελλάδα, σε μία κρίσιμη διαπραγμάτευση, κάτι που δεν έχει κάνει ποτέ στο παρελθόν ο ΣΥΡΙΖΑ. Ήρθαμε για υποστήριξη των ελληνικών θέσεων, για προσπάθεια συναίνεσης, αλλά εισπράξαμε ύβρεις», δήλωσε ο κ. Σαμαράς εξερχόμενος.


«Η πρόεδρος της βουλής, δυναμίτισε κυριολεκτικά τη συζήτηση, παρουσία ενός αμήχανου και αμίλητου Πρωθυπουργού. Ελπίζω να γίνει σαφές, ότι η Νέα Δημοκρατία, δεν πρόκειται ποτέ στο μέλλον να ανεχθεί μια τέτοια παράσταση, συντονισμένη από εκείνους που δεν θέλουν βοήθεια, αλλά διχασμό», είπε επίσης.

Στη συνέχεια ο Αντώνης Σαμαράς συμπλήρωσε δεικτικά «Όταν ο πρόεδρος της Χρυσής Αυγής, μιλά σαν κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, εναντίον της Νέας Δημοκρατίας, αυτό σημαίνει ότι το περιβάλλον ήταν τέτοιο που πραγματικά δυναμίτισε όλη τη συζήτηση».

Τέλος διευκρίνισε πως επειδή ακριβώς ζούμε σε ένα δημοκρατικό καθεστώς, πρέπει να περιφρουρούμε τη βουλή των Ελλήνων από τέτοιες συμπεριφορές και αυτό πιστεύουμε πως κάναμε σήμερα. Νομίζω ότι κάναμε το μήνυμα σαφές και ελπίζω να είναι η τελευταία φορά».

3

ΣΚΛΗΡΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΤΡΕΝΑ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΟΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗ

Πολιτική / Μητσοτάκης: Ο στόχος μας είναι ένας σιδηρόδρομος, τον οποίο οι πολίτες θα εμπιστεύονται ξανά

«Τα νέα τρένα είναι εξοπλισμένα με τα πιο σύγχρονα συστήματα διαχείρισης κυκλοφορίας με σκοπό να ενισχύσουν ακόμα περισσότερο την ασφάλεια των μετακινήσεων», δήλωσε μεταξύ άλλων ο πρωθυπουργός
THE LIFO TEAM
ΝΤΟΚΟ ΦΑΡΣΕΡ ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΤΕΧΝΗΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ

Πολιτική / Υπόθεση Ντόκου: «Χρησιμοποιήσαμε μακιγιάζ και σίγουρα όχι τεχνητή νοημοσύνη» λένε οι δύο Ρώσοι φαρσέρ

«Του στείλαμε απλά ένα email και απάντησε το γραφείο του» δήλωσαν, μεταξύ άλλων, ενώ εξέφρασαν την έκπληξή τους «όταν είδαμε τις εξηγήσεις του για αυτή τη συνομιλία»
THE LIFO TEAM
ΝΙΚΟΣ ΦΑΡΑΝΤΟΥΡΗΣ ΣΥΖΥΓΟΣ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΕΕ

Πολιτική / Φαραντούρης: Απαντά σε δημοσιεύματα για την απόσπαση της συζύγου του στη Μόνιμη Ελληνική Αντιπροσωπεία στην Ε.Ε

«Είναι θλιβερό και αποκαλυπτικό, γυναίκες σαν τη Δώρα να γίνονται στόχος ανδρών με πλαστά πτυχία ή ανύπαρκτα προσόντα», αναφέρει, μεταξύ άλλων, ο ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ
THE LIFO TEAM
ΚΑΡΑΜΕΡΟΣ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΣΥΡΙΖΑ

Πολιτική / Παραιτήθηκε ο Γιώργος Καραμέρος από τον ΣΥΡΙΖΑ και από τη θέση του βουλευτή

Μεταξύ άλλων, αναφέρει ότι «από την αρχή υποστήριξα πως η πρωτοβουλία του Αλέξη Τσίπρα και στη συνέχεια η συγκρότηση της ΕΛ.Α.Σ δημιουργούν προοπτική για την Ελλάδα» - Ολόκληρη η ανακοίνωσή του
THE LIFO TEAM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΝΟΜΟΣ ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟΥ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗ

Πολιτική / Μητσοτάκης για περικοπή συντάξεων χηρείας μετά την τριετία: Μία ακόμη παρέμβαση κοινωνικής δικαιοσύνης

«Με νομοθετική ρύθμιση καταργείται η περικοπή των συντάξεων χηρείας μετά την 3ετία, στο 35% όπως όριζε ο νόμος Κατρούγκαλου», αναφέρει ο πρωθυπουργός
THE LIFO TEAM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΠΑΙΔΩΝ ΠΕΝΤΕΛΗΣ

Πολιτική / Μητσοτάκης από Παίδων Πεντέλης: «Υλοποιήσαμε την προεκλογική μας δέσμευση ότι θα κάνουμε τη μεγαλύτερη αναβάθμιση στις υποδομές του ΕΣΥ»

Ο πρωθυπουργός βρέθηκε στα εγκαίνια του πλήρως ανακαινισμένου και εκσυγχρονισμένου Γενικού Νοσοκομείου Παίδων Πεντέλης
THE LIFO TEAM

σχόλια

3 σχόλια
Πως και δεν ειπε το κλασικο " Αι παγαινε και πλυνε κανα πιατο" στην Κωνσταντοπουλου...περιεργο ! Τι σοι αντρας ειναι! Θα μεινει στην ιστορια ως ο πρωθυπουργος του πεζοδρομιου. Υβριστης και με υφος μαγκα....ξεπερασμενος.