Νέα δημοσκόπηση: Σχεδόν 20 μονάδες μπροστά ο ΣΥΡΙΖΑ

Νέα δημοσκόπηση: Σχεδόν 20 μονάδες μπροστά ο ΣΥΡΙΖΑ Facebook Twitter
SOOC
6

Με σχεδόν 20 μονάδες προηγείται ο ΣΥΡΙΖΑ της Ν.Δ. στην πρόθεση ψήφου, σύμφωνα με  δημοσκόπηση που πραγματοποίησε η εταιρία Marc για λογαριασμό του τηλεοπτικού σταθμού Alpha.

Στο ερώτημα «αν γίνονταν σήμερα εκλογές τι θα ψηφίζατε», το 40,2% των ερωτηθέντων απάντησε ΣΥΡΙΖΑ και το 21% Ν.Δ ενώ ακολουθούν: ΚΚΕ με 4,9%, Χ.Α. με 4,8%, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με 4,5%, «Το Ποτάμι» με 4,3%, το ΠΑΣΟΚ  με 2,5%, το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών με 1,8%, η Ένωση Κεντρώων με 1,8% και η Τελεία με 1%.  Άλλο Κόμμα απάντησε το 3,3% των ερωτηθέντων.

Το 94,2% των ερωτηθέντων απάντησε ότι δεν επιθυμεί πρόωρες εκλογές, ενώ το 4,8% βλέπει θετικά το ενδεχόμενο αυτό.

6

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΔΕΘ: οι 4 μεταρρυθμίσεις σε παιδεία, υγεία ενέργεια, χωροταξία

Πολιτική / ΔΕΘ: Οι 4 μεταρρυθμίσεις σε παιδεία, υγεία ενέργεια, χωροταξία

Παιδεία, υγεία, ενέργεια και χωροταξία είναι οι τέσσερις μεταρρυθμίσεις που εξήγγειλε ο πρωθυπουργός, οι οποίες ξεπερνούν «τους κυβερνητικούς κύκλους», όπως είπε και απαιτούν ευρύτερες πολιτικές συναινέσεις.
LIFO NEWSROOM
Αλέξης Τσίπρας: Χρειαζόμαστε μια νέα εθνική πυξίδα, έναν νέο πατριωτισμό

Πολιτική / Αλέξης Τσίπρας: Χρειαζόμαστε μια νέα εθνική πυξίδα, έναν νέο πατριωτισμό

Σχέδιο 5ετούς «ανάταξης» με νέο Ταμείο Σύγκλισης, εισφορά στα πολύ υψηλά εισοδήματα και στροφή παραγωγικού μοντέλου - Όσα είπε ο πρώην πρωθυπουργός στο Economist: The Fifth Thessaloniki Metropolitan Summit
LIFO NEWSROOM
Μητσοτάκης: Αυτά είναι τα μέτρα που θα ανακοινωθούν στην ΔΕΘ

Πολιτική / ΔΕΘ: Αυτά είναι τα μέτρα που θα ανακοινωθούν για μεσαία τάξη, στεγαστικό και φοροελαφρύνσεις

Οι συσκέψεις στο Μέγαρο Μαξίμου είναι συνεχείς και επικεντρώνονται στο εύρος της απήχησης που θα έχουν οι παρεμβάσεις, με βάση τις αντοχές της οικονομίας και τα διαθέσιμα δημοσιονομικά περιθώρια
LIFO NEWSROOM
Ανακοίνωση τριών υπουργείων για Βασιλίσσης Όλγας: «Οι πρωτοβουλίες του Δήμου Αθηναίων δεν παράγουν έννομα αποτελέσματα»

Πολιτική / «Οι πρωτοβουλίες του Δήμου Αθηναίων δεν παράγουν έννομα αποτελέσματα» - Παρέμβαση τριών υπουργείων για Βασ. Όλγας

Τα υπουργεία Πολιτισμού, Περιβάλλοντος & Ενέργειας και Υποδομών & Μεταφορών εξέδωσαν κοινή ανακοίνωση και καλούν τον Δήμο Αθηναίων να «τηρήσει τις προβλεπόμενες από το θεσμικό πλαίσιο διαδικασίες»
LIFO NEWSROOM

σχόλια

3 σχόλια
Ο κόσμος δεν καταλαβαίνει τίποτα από οικονομικά (η πλειοψηφία). Αν είναι δυνατόν, δημιούργησαν πρωτογενές έλλειμμα, άδειασαν τα Ταμεία, δημιούργησαν διπλωματικά σκάνδαλα, λαϊκιζουν, κάνουν πολιτική ΠΑΣΟΚ (αυξήσεις δημοσίου τομέα, δωράκια στους συνδικαλιστές, κ. λπ). Μήπως τελικά η Ελλάδα δεν θέλει να αλλάξει; Μήπως δεν θέλει να γίνει Ευρωπαϊκή χώρα;
μαζί με αυτούς την μερίδα του λέοντος την φάγανε πολιτικοί και τα "συντρόφια" τους... πες τα και αυτά, μας έχεις στις μισές αλήθειες. Αμα δεν τρώει ο λαός δεν θα μπορούνε να φάνε και εκείνοι. Λιτότης λοιπόν και αλληλεγγύη για να πάμε μπροστά και τα κατάλοιπα του λάιφστάιλ με σύνεση, με υγιή τρόπο.
Ωχ τρίτο κόμμα το ΚΚΕ; Ενημερώστε τα συντρόφια στον Περισσό για τα αυξημένα ποσοστά, μην γίνει καμια στραβή σε δύο-τρία χρόνια και βγεί αυτοδύναμη κυβέρνηση.