Καμπάνια της Bild κατά των «άπληστων Ελλήνων»

Καμπάνια της Bild κατά των «άπληστων Ελλήνων» Facebook Twitter
5

Δυσφημιστική καμπάνια κατά της Ελλάδας με σύνθημα «Πείτε «όχι» στους άπληστους Έλληνες» ξεκίνησε η γερμανική εφημερίδα Bild, μία ημέρα πριν το αίτημα για παράταση του προγράμματος περάσει από ψηφοφορία στη γερμανική Βουλή.

Η εφημερίδα έχει πρωτοσέλιδο τίτλο «ΟΧΙ άλλα δισεκατομμύρια στους άπληστους Έλληνες» και  καλεί τους Γερμανούς να τυπώσουν το «Nein» να διαδηλώσουν στους δρόμους και να στείλουν μια σέλφι με το ΟΧΙ στην εφημερίδα.

Καμπάνια της Bild κατά των «άπληστων Ελλήνων» Facebook Twitter

Στο δημοσίευμα αναφέρονται οι υποσχέσεις των προηγούμενων Πρωθυπουργών της Ελλάδας για επιστροφή των χρεών μέχρι δεκάρας αλλά και η χθεσινή δήλωση Σόιμπλε ότι αμφιβάλλει ότι οι Έλληνες θα τηρήσουν τις υποσχέσεις τους.

 

5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρόωρες εκλογές στην Ολλανδία: Ο Βίλντερς έριξε την κυβέρνηση

Διεθνή / Πρόωρες εκλογές στην Ολλανδία: Ο Βίλντερς έριξε την κυβέρνηση

Δεκαοκτώ μήνες μετά την αιφνιδιαστική του νίκη στις εκλογές, που προκάλεσε σοκ στην Ευρώπη και τον κόσμο, οι δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι το Κόμμα για την Ελευθερία του Βίλντερς παραμένει το δημοφιλέστερο
LIFO NEWSROOM
Οι ισραηλινές επιθέσεις σε σχολεία στη Γάζα «αποτελούν στρατηγική», λέει ο Guardian

Διεθνή / Οι ισραηλινές επιθέσεις σε σχολεία στη Γάζα «αποτελούν στρατηγική», λέει ο Guardian

Αποκαλύψεις του Guardian δείχνουν πως σειρά ισραηλινών επιθέσεων σε σχολεία-καταφύγια στη Γάζα ήταν μέρος στρατιωτικής στρατηγικής - Πάνω από 120 νεκροί, ανάμεσά τους και παιδιά. Διεθνής ανησυχία και καταδίκες
LIFO NEWSROOM
Τούρκος σεισμολόγος: Είναι από τα μέρη που μπορούν να δώσουν σεισμούς 8 Ρίχτερ

Διεθνή / Τούρκος σεισμολόγος: Είναι από τα μέρη που μπορούν να δώσουν σεισμούς 8 Ρίχτερ

Από τον ισχυρό σεισμό των 5,8 Ρίχτερ, ένα 14χρονο υπέστη σοβαρότατη κρίση πανικού και διακομίσθηκε στο νοσοκομείο της Μάκρης, όπου οι γιατροί δεν κατάφεραν να το κρατήσουν στη ζωή
LIFO NEWSROOM

σχόλια

5 σχόλια
Σαν κάτοικος Γερμανία εδώ και κάμποσα χρόνια που παρακολουθεί τα τοπικά μέσα ενημέρωσης έχω να πω ότι η Bild κάθε τόσο θέτει νέα standards για το τι σημαίνει κακή δημοσιογραφία. Αυτό είναι άλλο ένα τέτοιο milestone για την εφημερίδα. Glückwunsch παιδιά, και εις κατώτερα!
Υπάρχει κάποιος Έλληνας στην Γερμανία για να πάει μπροστά από τα κεντρικά της Siemens και της Hochtief και να βγάλει από μία selfie με το Nein για να τους την στείλει; Το έχουν ξεφτιλίσει στην Bild πια.