Αυτή είναι η απάντηση της Sony στο Google Glass

Αυτή είναι η απάντηση της Sony στο Google Glass Facebook Twitter
Τα νέα "έξυπνα" γυαλιά της Sony
3

Ενώ η Google αναθεωρεί πλήρως την συσκευή απαυξημένης πραγματικότητας Google Glass αφού το τελευταίο διάστημα άρχισε να προκαλεί αρνητικά σχόλια και να παίρνει αρνητικές κριτικές, σε επίπεδο λειτουργιών και design, η Sony μόλις αποκάλυψε τη δική της πρόταση - απάντηση στη συσκευή της Google.

Πρόκειται για ένα ογκώδες ζευγάρι γυαλιών με την προσωρινή ονομασία SmartEyeglass Developer Edition SED-E1, τα οποία προβάλλουν στο οπτικό πεδίο του χρήστη κείμενο, γραφικά και πληροφορίες, διαβάζοντας τον περιβάλλοντα χώρο, αλλά μπορούν να τραβήξουν φωτογραφίες και βίντεο και να σερφάρουν στο διαδίκτυο με τη βοήθεια ενός αξεσουάρ που δέχεται φωνητικές εντολές και επιτρέπει χειρισμό μέσω αφής.

Όπως εκτιμούν οι ειδικοί το συγκεκριμένο προϊόν, αποτελεί μια δοκιμαστική έκδοση που απευθύνεται κυρίως σε προγραμματιστές, οι οποίοι με την βοήθεια του συνοδευτικού λογισμικού που κυκλοφορεί μαζί με το gadget, καλούνται να δημιουργήσουν εφαρμογές για να εξερευνήσουν τις δυνατότητες της συσκευής, πριν κυκλοφορήσει στο εμπόριο, σε μια πιο "κομψή" εκδοχή.

Παρακολουθήστε το εντυπωσιακό βίντεο των "έξυπνων" γυαλιών επαυξημένης πραγματικότητας της Sony, που θα κυκλοφορήσουν σε 10 χώρες στην τιμή των 840 δολαρίων κι επισκεφθείτε το επίσημο σάιτ για περισσότερες πληροφορίες.

Τech & Science
3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι γάτες μπορεί να μας βοηθήσουν να καταλάβουμε καλύτερα τον ανθρώπινο καρκίνο

Τech & Science / Οι γάτες μπορεί να μας βοηθήσουν να καταλάβουμε καλύτερα τον ανθρώπινο καρκίνο

Μεγάλη διεθνής γενετική μελέτη σε σχεδόν 500 κατοικίδιες γάτες εντόπισε σημαντικές ομοιότητες ανάμεσα στους καρκίνους των ζώων και των ανθρώπων, ανοίγοντας νέους δρόμους για την έρευνα και τη θεραπεία και στα δύο είδη.
THE LIFO TEAM
Meta και YouTube κάνουν πίσω και εγκρίνουν τελικά τις διαφημίσεις για το «Musk»

Τech & Science / Meta και YouTube κάνουν πίσω και εγκρίνουν τελικά τις διαφημίσεις για το «Musk»

Οι δύο πλατφόρμες ανέτρεψαν τις αρχικές αποφάσεις τους για την πληρωμένη καμπάνια του ντοκιμαντέρ του Άλεξ Γκίμπνεϊ. Η Meta παραδέχτηκε ότι έγινε λάθος, ενώ το YouTube ενέκρινε το trailer μετά από επανεξέταση.
THE LIFO TEAM

σχόλια

3 σχόλια
Η σχεδίαση της Απάντησης της SONY, είναι για τον ΠτΔ. Ποιός θα κυκλοφορεί με το ξυπνητήρι στο πέτο?Και όσο για το touch interface ανεπαρκές. Βάζεις κυριε την γκουμούτσα στο πέτο, χάθηκε να δώσεις slide σε 2D? έχει και κουμπακι για TALK. back to 1996.Και γραμματοσειρά Courier. Α ρε Jobs εφυγες νωρίς....Με αυτά.
γιατί πρέπει το cyborg design τέτοιων high tech προιόντων να είναι πάντα τόσο ψαρωτικά κλισέ; Τουλάχιστον, βέβαια, δε χρειάζεται δεύτερη ματιά για να καταλάβεις περί τίνος πρόκειται, και αυτός ίσως να είναι και ο σκοπός. Επίσης απορώ αν πάς πουθενά με ανάλυση 419 x 138.