Αυτή είναι η απάντηση της Sony στο Google Glass

Αυτή είναι η απάντηση της Sony στο Google Glass Facebook Twitter
Τα νέα "έξυπνα" γυαλιά της Sony
3

Ενώ η Google αναθεωρεί πλήρως την συσκευή απαυξημένης πραγματικότητας Google Glass αφού το τελευταίο διάστημα άρχισε να προκαλεί αρνητικά σχόλια και να παίρνει αρνητικές κριτικές, σε επίπεδο λειτουργιών και design, η Sony μόλις αποκάλυψε τη δική της πρόταση - απάντηση στη συσκευή της Google.

Πρόκειται για ένα ογκώδες ζευγάρι γυαλιών με την προσωρινή ονομασία SmartEyeglass Developer Edition SED-E1, τα οποία προβάλλουν στο οπτικό πεδίο του χρήστη κείμενο, γραφικά και πληροφορίες, διαβάζοντας τον περιβάλλοντα χώρο, αλλά μπορούν να τραβήξουν φωτογραφίες και βίντεο και να σερφάρουν στο διαδίκτυο με τη βοήθεια ενός αξεσουάρ που δέχεται φωνητικές εντολές και επιτρέπει χειρισμό μέσω αφής.

Όπως εκτιμούν οι ειδικοί το συγκεκριμένο προϊόν, αποτελεί μια δοκιμαστική έκδοση που απευθύνεται κυρίως σε προγραμματιστές, οι οποίοι με την βοήθεια του συνοδευτικού λογισμικού που κυκλοφορεί μαζί με το gadget, καλούνται να δημιουργήσουν εφαρμογές για να εξερευνήσουν τις δυνατότητες της συσκευής, πριν κυκλοφορήσει στο εμπόριο, σε μια πιο "κομψή" εκδοχή.

Παρακολουθήστε το εντυπωσιακό βίντεο των "έξυπνων" γυαλιών επαυξημένης πραγματικότητας της Sony, που θα κυκλοφορήσουν σε 10 χώρες στην τιμή των 840 δολαρίων κι επισκεφθείτε το επίσημο σάιτ για περισσότερες πληροφορίες.

Τech & Science
3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Καρκίνος του δέρματος: Ένα εξατομικευμένο mRNA εμβόλιο δίνει «πραγματική ελπίδα» για μόνιμη θεραπεία

Τech & Science / Καρκίνος του δέρματος: Εξατομικευμένο mRNA εμβόλιο δίνει «πραγματική ελπίδα» για μόνιμη θεραπεία

Εξατομικευμένο mRNA εμβόλιο που βρίσκεται πλέον σε κλινική δοκιμή φάσης 3, κηρύσσεται από τους επιστήμονες «πραγματική ελπίδα» για την οριστική θεραπεία του καρκίνου του δέρματος
NEWSROOM
Πιο κοντά στην απαγόρευση του TikTok οι ΗΠΑ, μετά την απόφαση της Βουλής των Αντιπροσώπων

Τech & Science / Πιο κοντά στην απαγόρευση του TikTok οι ΗΠΑ, μετά την απόφαση της Βουλής των Αντιπροσώπων

Η Βουλή των Αντιπροσώπων ψήφισε νομοθεσία που θα απαγορεύει το TikTok στις ΗΠΑ εάν ο ιδιοκτήτης της δημοφιλούς πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης με έδρα την Κίνα δεν πουλήσει το μερίδιό του
NEWSROOM

σχόλια

3 σχόλια
Η σχεδίαση της Απάντησης της SONY, είναι για τον ΠτΔ. Ποιός θα κυκλοφορεί με το ξυπνητήρι στο πέτο?Και όσο για το touch interface ανεπαρκές. Βάζεις κυριε την γκουμούτσα στο πέτο, χάθηκε να δώσεις slide σε 2D? έχει και κουμπακι για TALK. back to 1996.Και γραμματοσειρά Courier. Α ρε Jobs εφυγες νωρίς....Με αυτά.
γιατί πρέπει το cyborg design τέτοιων high tech προιόντων να είναι πάντα τόσο ψαρωτικά κλισέ; Τουλάχιστον, βέβαια, δε χρειάζεται δεύτερη ματιά για να καταλάβεις περί τίνος πρόκειται, και αυτός ίσως να είναι και ο σκοπός. Επίσης απορώ αν πάς πουθενά με ανάλυση 419 x 138.