Κινέζος έφηβος έκοψε το χέρι του για να γλιτώσει από τον εθισμό στο διαδίκτυο

Κινέζος έφηβος έκοψε το χέρι του για να γλιτώσει από τον εθισμό στο διαδίκτυο Facebook Twitter
4

Ένας Κινέζος έφηβος έκοψε το ίδιο του το χέρι σε μια προσπάθεια να γιατρέψει τον εθισμό του στο διαδίκτυο.

Σύμφωνα με εκτιμήσεις, αυτή τη στιγμή στην Κίνα υπάρχουν 24 εκατομμύρια νέοι εθισμένοι στο internet, και ο αριθμός των κλινικών που θεραπεύουν τον εθισμό αυξάνεται, μαζί με «στρατόπεδα» στρατιωτικού τύπου που υπόσχονται «επανένταξη».

«Δεν μπορούμε να δεχτούμε αυτό που έγινε. Ήταν εντελώς αναπάντεχο. Ήταν έξυπνο παιδί», δήλωση η μητέρα του σε ρεπόρτερ των Global Times.

Ο 19χρονος έκοψε το αριστερό του χέρι από τον καρπό με ένα μαχαίρι σε ένα παγκάκι έξω από το σπίτι του. Μετά κάλεσε ένα ταξί για να τον μεταφέρει στα επείγοντα του κοντινότερου νοσοκομείου. Οι χειρουργοί κατάφεραν να συνδέσουν ξανά το χέρι αλλά δήλωσαν ότι δεν μπορούν να εγγυηθούν ότι η κινητικότητα θα επιστρέψει πλήρως.

 

Σύμφωνα με ειδικούς οι ασιατικές χώρες, όπως η Κϊνα, η οποία έχει 649 εκατομμύρια χρήστες του διαδικτύου, βρίσκονται εν μέσω μια τεράστιας επιδημίας εθισμού στο ίντερνετ. Τον περασμένο μήνα οι νομοθέτες της Ταϊβάν έκαναν αλλαγές στη νομοθεσία ώστε οι αρχές να είναι σε θέση να δώσουν πρόστιμα σε γονείς που επιτρέπουν στα παιδιά τους να περνούν υπερβολικά πολύ χρόνο χρησιμοποιώντας «ηλεκτρονικά προϊόντα».

4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΓΑΛΛΙΑ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΛΒΑΝΙΑ ΙΤΑΛΙΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

Διεθνή / Η Ευρώπη σε κλοιό διαδηλώσεων: 410.000 στους δρόμους της Γαλλίας, επεισόδια στην Αλβανία, έφοδοι στην Ιταλία

110.000 διαδηλωτές στο Παρίσι - Σοβαρά επεισόδια στα Τίρανα, αυστηρά μέτρα ασφαλείας στις ιταλικές πόλεις και ενισχυμένη αστυνομική παρουσία στις μεγάλες συγκεντρώσεις
THE LIFO TEAM
ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ ΡΙΑΝΤ ΑΝΑΧΑΙΤΙΣΗ ΒΑΛΛΙΣΤΙΚΟΙ ΠΥΡΑΥΛΟΙ ΧΟΥΘΙ

Διεθνή / Σαουδική Αραβία: Ο συνασπισμός υπό το Ριάντ ανακοίνωσε ότι αναχαίτισε βαλλιστικούς πυραύλους των Χούθι

Η Πολιτική Προστασία της Σαουδικής Αραβίας εξέδωσε για σύντομο χρονικό διάστημα προειδοποιήσεις προς τους κατοίκους για ενδεχόμενο κίνδυνο στις πόλεις Ταΐφ και Γιανμπού
THE LIFO TEAM
ΣΕΡΒΙΑ ΚΑΛΠΕΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΒΟΥΤΣΙΤΣ ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ

Διεθνή / Εκλογές στη Σερβία: Στις κάλπες αύριο εκατομμύρια ψηφοφόροι – Ο Βούτσιτς απέναντι στο φοιτητικό κίνημα

Οι εν λόγω εκλογές θεωρούνται μία από τις πιο κρίσιμες αναμετρήσεις στη σύγχρονη ιστορία της Σερβίας, καθώς λαμβάνουν μορφή άτυπου δημοψηφίσματος
THE LIFO TEAM

σχόλια

4 σχόλια