ΣΚΛΗΡΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ

Δεν καλούν τον Πούτιν στις εκδηλώσεις για το Άουσβιτς

Δεν καλούν τον Πούτιν στις εκδηλώσεις για το Άουσβιτς Facebook Twitter
4

«Πόρτα» στον Ρώσο πρόεδρο από τις πολωνικές αρχές που δεν τον κάλεσαν στις εκδηλώσεις για το Ολοκαύτωμα στο Αουσβιτς. Όπως ανακοίνωσε εκπρόσωπος του Πούτιν στο πρακτορείο Interfax  ο ρώσος ηγέτης  «δεν έλαβε επίσημη πρόσκληση» από την πολωνική κυβέρνηση.


«Δεν υπάρχει τέτοιο ταξίδι στο πρόγραμμα του Ρώσου προέδρου» ανέφερε ο Ντμίτρι Πεσκόφ, φανερώνοντας την ένταση που υπάρχει ανάμεσα στις δύο χώρες λόγω της ουκρανικής κρίσης.


Ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου ανέφερε, σύμφωνα με το Reuters, ότι η Μόσχα αντιλαμβάνεται πως σε τέτοιες περιπτώσεις δεν αποστέλλεται συνήθως πρόσκληση, αλλά ο ρώσος πρόεδρος δεν έλαβε ούτε προσωπική πρόσκληση.

Υπενθυμίζεται ότι ήταν το Κόκκινος Στρατός της Σοβιετικής Ένωσης που είχε απελευθερώσει το Αουσβιτς στις 27 Ιανουαρίου 1945.

4

ΣΚΛΗΡΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΕΕ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΙΣΟΔΟΥ ΕΞΟΔΟΥ

Διεθνή / Η ΕΕ δεν παγώνει τους βιομετρικούς ελέγχους στα σύνορα, παρά τις εκκλήσεις των αεροπορικών

Με την καλοκαιρινή ταξιδιωτική περίοδο να κορυφώνεται, εκπρόσωποι αεροδρομίων και αεροπορικών εταιρειών ζήτησαν να αναβληθεί η εφαρμογή του συστήματος έως το επόμενο καλοκαίρι
THE LIFO TEAM
ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΕ ΝΕΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ

Διεθνή / Αλλαγές στα αεροπορικά ταξίδια: Τι ισχύει για αποζημιώσεις και χειραποσκευές

Οι ευρωβουλευτές ενέκριναν τους νέους κανόνες για τα δικαιώματα των επιβατών στις αεροπορικές μεταφορές, οι οποίες συμφωνήθηκαν με το Συμβούλιο της ΕΕ στην Επιτροπή Συνδιαλλαγής
THE LIFO TEAM

σχόλια

4 σχόλια