LIVE!

Δεν καλούν τον Πούτιν στις εκδηλώσεις για το Άουσβιτς

Δεν καλούν τον Πούτιν στις εκδηλώσεις για το Άουσβιτς Facebook Twitter
4

«Πόρτα» στον Ρώσο πρόεδρο από τις πολωνικές αρχές που δεν τον κάλεσαν στις εκδηλώσεις για το Ολοκαύτωμα στο Αουσβιτς. Όπως ανακοίνωσε εκπρόσωπος του Πούτιν στο πρακτορείο Interfax  ο ρώσος ηγέτης  «δεν έλαβε επίσημη πρόσκληση» από την πολωνική κυβέρνηση.


«Δεν υπάρχει τέτοιο ταξίδι στο πρόγραμμα του Ρώσου προέδρου» ανέφερε ο Ντμίτρι Πεσκόφ, φανερώνοντας την ένταση που υπάρχει ανάμεσα στις δύο χώρες λόγω της ουκρανικής κρίσης.


Ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου ανέφερε, σύμφωνα με το Reuters, ότι η Μόσχα αντιλαμβάνεται πως σε τέτοιες περιπτώσεις δεν αποστέλλεται συνήθως πρόσκληση, αλλά ο ρώσος πρόεδρος δεν έλαβε ούτε προσωπική πρόσκληση.

Υπενθυμίζεται ότι ήταν το Κόκκινος Στρατός της Σοβιετικής Ένωσης που είχε απελευθερώσει το Αουσβιτς στις 27 Ιανουαρίου 1945.

4

LIVE!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η ενέδρα Τραμπ στον πρόεδρο της Νότιας Αφρικής: Νέο «σόου» μπροστά στις κάμερες

Διεθνή / Η ενέδρα Τραμπ στον πρόεδρο της Νότιας Αφρικής: Νέο «σόου» μπροστά στις κάμερες

Ο Τραμπ έκανε ακόμη και προβολή βίντεο στον φιλοξενούμενό του, μιλώντας με αβάσιμους ισχυρισμούς περί δολοφονιών των λευκών στην Αφρική, ενώ δεν απέκλεισε «γενοκτονία» εις βάρος τους
LIFO NEWSROOM
Ο Τραμπ προβάλλει βίντεο στον πρόεδρο της Νότιας Αφρικής υποστηρίζοντας ισχυρισμούς για «γενοκτονία λευκών» 

Διεθνή / Ο Τραμπ προβάλλει βίντεο στον πρόεδρο της Νότιας Αφρικής υποστηρίζοντας ισχυρισμούς για «γενοκτονία λευκών» 

Ο πρόεδρος Ραμαφόσα, επιχειρώντας να ρίξει τους τόνους, επεσήμανε ότι η Νότια Αφρική είναι μια δημοκρατία όπου η ελευθερία έκφρασης είναι κατοχυρωμένη
LIFO NEWSROOM

σχόλια

4 σχόλια