Ξηρός: Η χώρα είναι υπό την κατοχή της Μέρκελ και αντιστέκομαι

Ξηρός: Η χώρα είναι υπό την κατοχή της Μέρκελ και αντιστέκομαι Facebook Twitter
6

Στον ανακριτή οδηγείται σήμερα ο Χριστόδουλος Ξηρός, στον οποίο έχουν απαγγελθεί βαριές κατηγορίες σχετικές με τα ευρήματα στο σπίτι της Αναβύσσου.

Σύμφωνα με τον συνήγορό του Φ. Ραγκούση δεν έχει πρόθεση να λογοδοτήσει στην Δικαιοσύνη χαρακτηρίζοντας ως τυπική την απολογία του.

Οι δύο Εισαγγελείς που ορίστηκαν να μελετήσουν την δικογραφία που σχηματίστηκε για τον οπλισμό που κατείχε ο επί ένα χρόνο καταζητούμενος Χριστόδουλος Ξηρός, απήγγειλαν ποινική δίωξη σε βάρος του για κατηγορίες που αφορούν συγκρότηση και διεύθυνση τρομοκρατικής οργάνωσης , άγνωστης προς το παρόν και με άγνωστα μέλη αλλά και για διακεκριμένη περίπτωση κατοχής όπλων.

Ειδικότερα η δίωξη που ασκήθηκε για την υπόθεση αφορά:

    Τη διεύθυνση άγνωστης ως τώρα τρομοκρατικής οργάνωσης με άγνωστα μέλη η οποία οργάνωση επιδιώκει την τέλεση της κατασκευής, προμήθειας, κατοχής από κοινού εκρηκτικών υλών και βομβών με σκοπό την χρήση τους για την πρόκληση κινδύνου σε πράγματα και άνθρωπο

    Την παράνομη κατοχή πολεμικών τουφεκίων πυρομαχικών και άλλα

    Την παράνομη κατοχή διατρητικών και εκρηκτικών βλημάτων

    Πλαστογραφία

    Παραβίαση περιοριστικών όρων

    Παράνομη οπλοφορία

Ποινική δίωξη επίσης ασκήθηκε κατά τριών αγνώστων προσώπων που φέρονται να νοίκιασαν το σπίτι στην Ανάβυσσο, για το αδίκημα της υπόθαλψης εγκληματία.

Ενώπιον του εισαγγελέα ο Χρ. Ξηρός ισχυρίστηκε ότι «η χώρα μας τελεί υπό ξένη κατοχή της τρόικας και της Μερκελ». Προσέθεσε δε: «Θεωρώ υποχρέωσή μου την αντίσταση. Οσοι μηχανισμοί στηρίζουν τις κατοχικές δυνάμεις καθώς και τους ντόπιους δοσίλογους, θεωρώ ότι δεν έχουν καμία δικαιοδοσία να μου ζητήσουν τον λόγο. Αντιθέτως, σαν μέρος του μηχανισμού, εσείς είστε αυτοί που πρέπει να απολογηθούν στον λαό και στην ιστορία».

Ελλάδα
6

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Λέρος: Ο Τούρκος μεγιστάνας Αλί Σαμπαντζί δωρίζει 115.000 ευρώ στο νοσοκομείο που το έσωσε τη ζωή

Ελλάδα / Λέρος: Ο Τούρκος μεγιστάνας Αλί Σαμπαντζί δωρίζει 115.000 ευρώ στο νοσοκομείο που του έσωσε τη ζωή

Ο Τούρκος μεγιστάνας Αλί Σαμπαντζί, που σώθηκε από σοβαρό ατύχημα στη Λέρο το 2023, προσέφερε δωρεά 115.000 ευρώ στο Νοσοκομείο της Λέρου ως ένδειξη ευγνωμοσύνης, ενισχύοντας σημαντικά τις υποδομές της Χειρουργικής Κλινικής
LIFO NEWSROOM
Αντιδράσεις για την απόλυση του Πάρι Ρούπου – Ανακοίνωση από την Εργατική Ομάδα Stand-up Κωμικών & Improv ηθοποιών

Ελλάδα / Αντιδράσεις για την απόλυση του Πάρι Ρούπου – Ανακοίνωση από την Εργατική Ομάδα Stand-up Κωμικών & Improv ηθοποιών

Η Ομάδα χαρακτηρίζει την απόλυση «επικίνδυνο προηγούμενο» που, όπως υποστηρίζει, «νομιμοποιεί τον εργοδοτικό έλεγχο στις ζωές των εργαζομένων εκτός εργασίας»
LIFO NEWSROOM
«Απόλυση για αντιφασιστική σάτιρα»: Η ανακοίνωση του Πάρι Ρούπου μετά την απόλυση από την Pizza Fan

Ελλάδα / «Απόλυση για αντιφασιστική σάτιρα»: Η ανακοίνωση του Πάρι Ρούπου μετά την απόλυση από την Pizza Fan

Ο κωμικός αναφέρει ότι έχει ήδη κινηθεί νομικά κατά όσων υποκίνησαν την επίθεση μίσους εις βάρος του, ενώ ευχαρίστησε συναδέλφους και καλλιτέχνες για τη δημόσια στήριξή τους
LIFO NEWSROOM

σχόλια

5 σχόλια
Συγνώμη γιατί θα τρελαθώ σ'αυτή τη χώρα που ζω. Υποτίθεται ότι στις 25 Ιανουαρίου έχουμε εκλογές όπου υποτίθεται ότι ο ΣΥΡΙΖΑ βασει των δημοσκοπήσεων τουλάχιστον θα τις κερδήσει και θα ανατρέψει τις μνημονιακές δεσμεύσεις στη Μέρκελ κτλ κτλ. Ο Ξηρός για ποιο λόγο θέλει να κάνει το ίδιο με τα όπλα; Έχω χάσει κάποιο επεισόδιο; Ποιος μας κοροϊδεύει τελικά; Ο ΣΥΡΙΖα, ο Ξηρός ή και οι δύο μαζί;
τι ψάχνεις να βρεις, πριν 5-10-15 χρονια δλδ, που δρούσε ποιο ΔΝΤ και ποια Μέρκελ τον ενοχλούσε. Την τρομοκρατία γενικότερα, ακόμα και το 1977-1980, τότε τι είχαν να πουν, αφού μόλις είχε πέσει η χούντα, η ανάπτυξη ήταν στον θεό, και η ΠΑΣΟΚαρία μοίραζε αβέρτα χρήμα, και διόριζε με το κιλό? Αυτή η ρητορική είναι αδιέξοδη και δεν έχει πάτο.
Και γιατί ρε καρντάσι δεν πάς να καθαρίσεις την Μέρκελ αλλά στοχεύεις τους "μηχανισμούς" που την στηρίζουν (μεταφραζόμενους σε τίποτε αμούστακους αστυνομικούς);Σαν να λέμε, με αδικεί ο γείτονας και του ρίχνω φόλα στον σκύλο.