Αντίστροφη μέτρηση στα φανάρια μελετά το υπουργείο Υποδομών

Αντίστροφη μέτρηση στα φανάρια μελετά το υπουργείο Υποδομών Facebook Twitter
4

Την πιθανότητα να εγκαταστήσει αντίστροφη μέτρηση στα φανάρια και να επεκτείνει τα συστήματα led για να εξοικονομηθεί ενέργεια, μελετά το υπουργείο Υποδομών.

Η μονάδα αντίστροφης μέτρησης για πεζούς είναι σύμφωνα με το υπουργείο, μια ηλεκτρονική συσκευή οπτικού σήματος η οποία συνδέεται με τον φωτεινό σηματοδότη πεζών και απεικονίζει με αριθμούς το χρόνο που υπολείπεται πριν από την εκπνοή της διάρκειας κάθε χρωματικής ένδειξης του σηματοδότη.

Πριν αποφασίσει, το υπουργείο θα εκτιμήσει και θα αξιολογήσει οφέλη και επιπτώσεις ενώ παράλληλα θα αξιολογήσει και άλλα στοιχεία εφαρμογής εξοπλισμού συστημάτων αντίστροφης μέτρησης.

Μεταξύ αυτών, το χρώμα ενδείξεων (λευκό ή ίδιο χρώμα με την εκάστοτε φωτεινή ένδειξη του σηματοδότη), η θέση εγκατάστασής τους στον σηματοδότη και ο προσδιορισμός ένδειξης (κόκκινο ή πράσινο μόνο ή και τα δύο).

4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Καθησυχαστικός ο Παπαζάχος για τον σεισμό των 6,1 Ρίχτερ στην Κρήτη: «Ήταν μοναχικός, δεν θα μας απασχολήσει»

Ελλάδα / Καθησυχαστικός ο Παπαζάχος για τον σεισμό των 6,1 Ρίχτερ στην Κρήτη: «Ήταν μοναχικός, δεν θα μας απασχολήσει»

Δεν προκαλεί ανησυχία η μετασεισμική δραστηριότητα, λέει ο καθηγητής Σεισμολογίας του ΑΠΘ – Πώς εξηγεί τη φύση των βαθιών σεισμών στο Νότιο Αιγαίο
LIFO NEWSROOM
ΛΟΒΕΡΔΟΣ ΒΟΥΛΗ ΤΣΙΠΡΑΣ NOVARTIS

Ελλάδα / Δίκη προστατευόμενων μαρτύρων Novartis: «Είχα αποφασίσει να δείρω τον Τσίπρα» κατέθεσε ο Ανδρέας Λοβέρδος

Ο Ανδρέας Λοβέρδος, κατά την εξέταση του από την υπεράσπιση, είπε ότι θεωρεί τον πρώην πρωθυπουργό υπεύθυνο για «όσα ψεύδη είχαν πει οι τότε προστατευόμενοι μάρτυρες»
LIFO NEWSROOM

σχόλια

4 σχόλια