Σε κατ’ οίκον περιορισμό και ο Μίχος

Σε κατ’ οίκον περιορισμό και ο Μίχος Facebook Twitter
1

Κατ' οίκον περιορισμός επιβλήθηκε και για τον Νίκο Μίχο μετά τη διαφωνία εισαγγελέα και ανακριτριών, για το αν πρέπει να τεθεί ο βουλευτής της Χ.Α. σε κατ' οίκον περιορισμό ή να προφυλακιστεί.

Ο Μίχος απολογήθηκε σήμερα και πάλι για το αδίκημα της διακεκριμένης οπλοκατοχής με σκοπό τον εφοδιασμό εγκληματικής οργάνωσης.

Την προφυλάκιση πρότειναν οι ανακρίτριες ενώ κατ’ οίκον περιορισμός ήταν η πρόταση του εισαγγελέα. Έτσι την τελική απόφαση θα λάβει το δικαστικό συμβούλιο το οποίο θα συνεδριάσει τις επόμενες ημέρες.

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ

Πολιτική / Μητσοτάκης για Τσίπρα: «Ποιος θα εμπιστευθεί τον καπετάνιο που πέταξε το πλοίο στα βράχια»

«Το «rebranding» του κ. Τσίπρα κατέληξε το πιο σύντομο ανέκδοτο» δήλωσε από την πλευρά του ο Παύλος Μαρινάκης σχετικά με τη βιβλιοπαρουσίαση της «Ιθάκης» από τον Αλέξη Τσίπρα.
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια