Σε κατ’ οίκον περιορισμό και ο Μίχος

Σε κατ’ οίκον περιορισμό και ο Μίχος Facebook Twitter
1

Κατ' οίκον περιορισμός επιβλήθηκε και για τον Νίκο Μίχο μετά τη διαφωνία εισαγγελέα και ανακριτριών, για το αν πρέπει να τεθεί ο βουλευτής της Χ.Α. σε κατ' οίκον περιορισμό ή να προφυλακιστεί.

Ο Μίχος απολογήθηκε σήμερα και πάλι για το αδίκημα της διακεκριμένης οπλοκατοχής με σκοπό τον εφοδιασμό εγκληματικής οργάνωσης.

Την προφυλάκιση πρότειναν οι ανακρίτριες ενώ κατ’ οίκον περιορισμός ήταν η πρόταση του εισαγγελέα. Έτσι την τελική απόφαση θα λάβει το δικαστικό συμβούλιο το οποίο θα συνεδριάσει τις επόμενες ημέρες.

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΠΑΣ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΣΥΡΙΖΑ

Πολιτική / Νίκος Παππάς: Οριστικά εκτός ΣΥΡΙΖΑ μετά το επεισόδιο με τον δημοσιογράφο Νίκο Γιαννόπουλο

Πηγές της Κουμουνδούρου ανέφεραν ότι είχαν ζητήσει «άμεσα στην επιτροπή δεοντολογίας τη διαγραφή του από τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ» για την «απαράδεκτη συμπεριφορά του»
THE LIFO TEAM
ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΙ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης σε κτηνοτρόφους: Προτεραιότητά μας είναι η οριστική εκρίζωση της ευλογιάς

«Έχουμε δύο μήνες μπροστά μας μέχρι το Πάσχα για να μπορούμε να πετύχουμε αυτόν τον στόχο», τόνισε ο πρωθυπουργός στη συνάντησή του με εκπροσώπους των κτηνοτρόφων
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια