«Το Μουντιάλ είναι ένα ομοφυλοφιλικό βδέλυγμα»

«Το Μουντιάλ είναι ένα ομοφυλοφιλικό βδέλυγμα» Facebook Twitter
10

Ρώσος ιερέας σε άρθρο του σε χριστιανική ρωσική ιστοσελίδα χαρακτήρισε "ομοφυλοφιλικό βγέλυγμα» το Μουντιάλ, λόγω, όπως γράφει των πολύχρωμων παπουτσιών που φορούν οι παίκτες.

Μάλιστα ο Αλεξάντερ Σούμσκι, σημειώνει ότι άνετα θα μπορούσαν οι παίκτες με τα πράσινα, κίτρινα, ροζ ή μπλε παπούτσια που προάγουν το «ομοφυλοφιλικό τόξο» να φορούν και γυναικεία εσώρουχα. Ταυτόχρονα τονίζει ότι προσβλήθηκε επίσης από τα χτενίσματα των ποδοσφαριστών.

Με αυτές τις παρατηρήσεις και προτροπές ο Ρώσος ιερέας συμπεραίνει ότι το ποδόσφαιρο χρησιμοποιείται κατ’ αυτό τον τρόπο προκειμένου «να χτυπηθεί ο Χριστιανισμός» σε όλο τον κόσμο.

«Η φιλελεύθερη ιδεολογία της παγκοσμιοποίησης θέλει ξεκάθαρα να χτυπήσει τον Χριστιανισμό μέσω του ποδοσφαίρου. Είμαι σίγουρος γι' αυτό» έγραψε, σύμφωνα με την Ιντιπεντεντ.

Για αυτούς ακριβώς τους λόγους, δηλώνει χαρούμενος που η εθνική ομάδα της Ρωσίας αποκλείστηκε νωρίς από το Μουντιάλ.

10

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΙΡΑΝ ΣΤΕΝΑ ΤΟΥ ΟΡΜΟΥΖ ΟΡΟΙ

Διεθνή / Οι 6 όροι του Ιράν για να ανοίξουν τα Στενά του Ορμούζ: «Τώρα είναι η καλύτερη στιγμή για συμφωνία», λέει ο Πεζεσκιάν

Τα Στενά θα παραμείνουν κλειστά μέχρι η Ουάσινγκτον «να διορθώσει τη συμπεριφορά της» - Το Ανώτατο Συμβούλιο Εθνικής Ασφάλειας έθεσε νέους όρους
THE LIFO TEAM
ΙΣΠΑΝΙΑ ΙΤΑΛΙΑ

Διεθνή / Κόντρα Σάντσεθ-Μελόνι: Πώς η Ισπανία ελέγχει τους ταξιδιώτες που φτάνουν από την Ιταλία

Η Ισπανία έχει θεσπίσει συνοριακούς ελέγχους για τους ταξιδιώτες που φτάνουν από την Ιταλία, μετά τα μέτρα που έλαβε η Ρώμη λόγω της μαζικής εισροής μεταναστών στη Θέουτα
THE LIFO TEAM

σχόλια

7 σχόλια
μόνο τα παπούτσια; τα χτυπήματα στα κωλαράκια; τ' αγκαλιάσματα, τα χουφτώματα; τα αποτριχωμένα σώματα ιδρωμένα και γυμνασμένα να κυλιούνται στα χορτάρια; Αυτά δεν τα είδε ο παπούλης;