«Το Μουντιάλ είναι ένα ομοφυλοφιλικό βδέλυγμα»

«Το Μουντιάλ είναι ένα ομοφυλοφιλικό βδέλυγμα» Facebook Twitter
10

Ρώσος ιερέας σε άρθρο του σε χριστιανική ρωσική ιστοσελίδα χαρακτήρισε "ομοφυλοφιλικό βγέλυγμα» το Μουντιάλ, λόγω, όπως γράφει των πολύχρωμων παπουτσιών που φορούν οι παίκτες.

Μάλιστα ο Αλεξάντερ Σούμσκι, σημειώνει ότι άνετα θα μπορούσαν οι παίκτες με τα πράσινα, κίτρινα, ροζ ή μπλε παπούτσια που προάγουν το «ομοφυλοφιλικό τόξο» να φορούν και γυναικεία εσώρουχα. Ταυτόχρονα τονίζει ότι προσβλήθηκε επίσης από τα χτενίσματα των ποδοσφαριστών.

Με αυτές τις παρατηρήσεις και προτροπές ο Ρώσος ιερέας συμπεραίνει ότι το ποδόσφαιρο χρησιμοποιείται κατ’ αυτό τον τρόπο προκειμένου «να χτυπηθεί ο Χριστιανισμός» σε όλο τον κόσμο.

«Η φιλελεύθερη ιδεολογία της παγκοσμιοποίησης θέλει ξεκάθαρα να χτυπήσει τον Χριστιανισμό μέσω του ποδοσφαίρου. Είμαι σίγουρος γι' αυτό» έγραψε, σύμφωνα με την Ιντιπεντεντ.

Για αυτούς ακριβώς τους λόγους, δηλώνει χαρούμενος που η εθνική ομάδα της Ρωσίας αποκλείστηκε νωρίς από το Μουντιάλ.

10

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γάζα: Νεογνό σώθηκε από τη μήτρα της νεκρής μητέρας του, μετά από ισραηλινή επιδρομή

Διεθνή / Γάζα: Νεογνό σώθηκε από τη μήτρα της νεκρής μητέρας του, μετά από ισραηλινή επιδρομή

Η νεαρή μητέρα υπέκυψε στα τραύματά της λίγο πριν γεννηθεί η κόρη της - «Ακόμα και αν αυτό το παιδί επιβιώσει, γεννήθηκε ορφανό», είπε ο γιατρός της πτέρυγας νεογνών
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ

σχόλια

7 σχόλια
μόνο τα παπούτσια; τα χτυπήματα στα κωλαράκια; τ' αγκαλιάσματα, τα χουφτώματα; τα αποτριχωμένα σώματα ιδρωμένα και γυμνασμένα να κυλιούνται στα χορτάρια; Αυτά δεν τα είδε ο παπούλης;