Μώραλης: Είμαι κεντροαριστερός

Μώραλης: Είμαι κεντροαριστερός Facebook Twitter
11

Ως κεντροαριστερό προσδιόρισε τον εαυτό του ο υποψήφιος για τη δημαρχία του Πειραιά Γιάννης Μώραλης σε εμφάνιση του στον Αντ1, το πρωί.

«Εγώ είμαι κεντροαριστερός κι ο Μιχαλολιάκος πλανήτης του Άρη, όπως ο ίδιος επισήμανε» είπε ο κ. Μώραλης, σημειώνοντας ότι την πρώτη Κυριακή «επτά στους δέκα πολίτες αποδοκίμασαν την παλαιοκομματική αντίληψη για τον δήμο».

Για το πώς μπορεί να βοηθήσει το δήμο η εμπειρία του από τον Ολυμπιακό τόνισε: «Ο Ολυμπιακός παίζει ρόλο γιατί αν έχεις εργαστεί σκληρά ο κόσμος το αναγνωρίζει. Όπως ξεπερνάγαμε επιθέσεις εκεί έτσι θα κάνουμε και για τον Πειραιά».

11

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κυριάκος Μητσοτάκης: «Η διεθνής κοινότητα δεν μπορεί να αδιαφορεί απέναντι σε αυταρχικά καθεστώτα»

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης: «Η διεθνής κοινότητα δεν μπορεί να αδιαφορεί απέναντι σε αυταρχικά καθεστώτα»

«Συνεχίζουμε με την ίδια συνταγή που έχει αποδώσει» - Ο πρωθυπουργός τόνισε ότι το 2026 η κυβέρνηση θα συνεχίσει στην ίδια κατεύθυνση που ακολουθεί τα τελευταία 6,5 χρόνια
THE LIFO TEAM
ΑΓΡΟΤΕΣ ΜΕΤΡΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

Πολιτική / Μέτρα για αγρότες: Αυτές είναι οι κυβερνητικές παρεμβάσεις - Ρεύμα στα 8,5 λεπτά και app για επιστροφή ΕΦΚ

Όπως ανέφεραν στην εξειδίκευση των μέτρων, 16 από τα 27 αιτήματα των αγροτών έχουν επιλυθεί ή αντιμετωπίζονται θετικά, 4 είναι υπό επεξεργασία και 7 είναι εκτός δημοσιονομικού πλαισίου
THE LIFO TEAM

σχόλια

6 σχόλια
Πλέον ο ΣΥΡΙΖΑ κεντροαριστερά και σοσιαλισμός είναι για τους Έλληνες. Το ΠΑΣΟΚ ειναι Δεξιά και η ΝΔ ακροδεξιά. Επίσης εγώ είμαι Ελ -όπως λέμε Καλ-Ελ- και είμαι εξωγήινος.Τι δεν καταλαβαίνεις;
Χμμμ ο Μωραλής ήταν υπευθυνος της ΠΑΕ για τους συνδεσμους των οπαδων του Ολυμπιακου. Αν αυτός ειναι κεντροαριστερος θα μου εξηγήσει κανεις εμένα:1. Γιατι συμφωνα με παμπολες καταγγελίες οι συνδεσμοι οπαδων αποτελουν τα φυτωρια της ΧΑ στον Πειραια;2. btw τι εκανε για να προαγει το φιλαθλο πνευμα στους αντίστοιχους συνδεσμους; θυμίζω μαχαιρωματα στο λαυριο, βόμβες κλπ κλπ.3. Γιατι εγω απο προσωπικη πειρα στη Β Πειραια βλεπω τη πιτσιρικαρια με κατι περιεργα μπλουζακια μολων λαβε,συνδεσμίτικα, και κατι περιεργους τύπους ξυρισμένους κλπ κλπ. Με το ενα ποδι στην ΧΑ.Ο Μωραλης ειναι οντως γιος υπουργου του Πασοκ , ο Κοκκαλης εγγονος ανταρτης του βουνου, και τωρα απλα και οι δυο τους στηρίζονται και στηρίζουν ενα οπαδισμό που ειναι το ανδρο της ΧΑ. Δεν ειναι κομμα αυτο που φτιαχνουν αλλα ιδιωτικος στρατος.