Kάτοικοι νησιού στις Μαλδίβες ισχυρίζονται πως είδαν το Βοeing

Kάτοικοι νησιού στις Μαλδίβες ισχυρίζονται πως είδαν το Βοeing Facebook Twitter
7

Αν και δεν μπορεί να θεωρηθεί αξιόπιστη πηγή, δεν παύει να είναι ένα ακόμη στοιχείο που οι ερευνητικές ομάδες καλούνται να λάβουν υπόψιν τους. Το σχετικό ρεπορτάζ δημοσιεύεται στο Βusiness Insider.

Οι κάτοικοι ενός μικρού νησιού στο σύμπλεγμα των Μαλδίβων προχωρούν σήμερα σε μια μαρτυρία που μπερδεύει ακόμη περισσότερο τον "χάρτη" των ερευνών. Σύμφωνα με τα λεγόμενα αρκετών, στις 8 Μαρτίου (την ημέρα εξαφάνισης του αεροσκάφους) αντίκρισαν στον ουρανό ένα Boeing να πετάει σε ασυνήθιστα χαμηλή απόσταση από το έδαφος και να κατευθύνεται προς τα βόρεια.

Οι μάρτυρες ισχυρίζονται πως το αεροσκάφος πετούσε τόσο χαμηλά που μπορούσαν να διακρίνουν ακόμη και τις χαρακτηριστικές κόκκινες ρίγες που φέρουν στο σώμα τους τα Βοeing των Μαλαισιανών αερογραμμών. Πάνω από το νησί διέρχονται αρκετές πτήσεις και το να πετάει αεροπλάνο δεν είναι κάτι ασυνήθιστο, αλλά οι μαρτυρίες αυτή τη φορά κάνουν λόγο για εξαιρετικά χαμηλή απόσταση. Η ώρα που υπολογίζεται πως οι κάτοικοι είδαν το εξαφανισμένο αεροπλάνο είναι περίπου 4 ώρες μετά την εξαφάνιση.

7

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πριγκίπισσα Νταϊάνα: «Η απάτη του BBC την άφησε εκτεθειμένη στο Παρίσι τη νύχτα που πέθανε» υποστηρίζει ο αδελφός της

Διεθνή / Πριγκίπισσα Νταϊάνα: «Η απάτη του BBC την άφησε εκτεθειμένη στο Παρίσι τη νύχτα που πέθανε» υποστηρίζει ο αδελφός της

Ο Τσαρλς Σπένσερ μιλά πρώτη φορά ανοιχτά για την περίφημη συνέντευξη Panorama του 1995 και τις τραγικές συνέπειες που θεωρεί ότι είχε στη ζωή της αδελφής του
LIFO NEWSROOM
Ευρωπαϊκή αμυντική βιομηχανία: «Πράσινο φως» στο πρώτο επενδυτικό πρόγραμμα της ΕΕ ύψους 1,5 δισ. ευρώ

Διεθνή / Ευρωπαϊκή αμυντική βιομηχανία: «Πράσινο φως» στο πρώτο επενδυτικό πρόγραμμα της ΕΕ ύψους 1,5 δισ. ευρώ

Οι ευρωβουλευτές κατέληξαν επίσης σε συμφωνία για τη δημιουργία ενός ταμείου για την επιτάχυνση του μετασχηματισμού των αλυσίδων εφοδιασμού στον τομέα της άμυνας (FAST)
LIFO NEWSROOM
Το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο ζητά από την Πολωνία να αναγνωρίζει όλους τους γάμους ομόφυλων ζευγαριών

Διεθνή / Το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο ζητά από την Πολωνία να αναγνωρίζει όλους τους γάμους ομόφυλων ζευγαριών

Το δικαστήριο ξεκαθάρισε ότι η Πολωνία δεν υποχρεώνεται να αλλάξει τη νομοθεσία της, αλλά οφείλει να αναγνωρίζει τους συγκεκριμένους γάμους όταν έχουν συναφθεί εντός της ΕΕ
LIFO NEWSROOM

σχόλια

4 σχόλια
Μάλλον κάποιοι δεν αντιλαμβάνεστε τη σοβαρότητα της είδησης και τον αντίκτυπο που είναι πιθανό να φέρει στις ζωές μας (βλ. 21/9). Τι να κάνουμε, αργεί ακόμη να βγάλει καινούργιο τραγούδι η Britney για να χαρείτε.
Μα δεν θέλουμε να βγάλει νέο τραγούδι η Britney, να κάτσει σπιτάκι της η Britney. Επίσης να σε διορθώσω πως το χτύπημα στους δίδυμους πύργους έγινε στις 11/9 και όχι 21/9. Τέλος, αντιλαμβανόμαστε πολλά, ίσως περισσότερα από όσα νομίζετε. Απλώς δεν "τρώμε" αυτό το "μυστήριο" που θέλουν να πιστέψουμε.