Kάτοικοι νησιού στις Μαλδίβες ισχυρίζονται πως είδαν το Βοeing

Kάτοικοι νησιού στις Μαλδίβες ισχυρίζονται πως είδαν το Βοeing Facebook Twitter
7

Αν και δεν μπορεί να θεωρηθεί αξιόπιστη πηγή, δεν παύει να είναι ένα ακόμη στοιχείο που οι ερευνητικές ομάδες καλούνται να λάβουν υπόψιν τους. Το σχετικό ρεπορτάζ δημοσιεύεται στο Βusiness Insider.

Οι κάτοικοι ενός μικρού νησιού στο σύμπλεγμα των Μαλδίβων προχωρούν σήμερα σε μια μαρτυρία που μπερδεύει ακόμη περισσότερο τον "χάρτη" των ερευνών. Σύμφωνα με τα λεγόμενα αρκετών, στις 8 Μαρτίου (την ημέρα εξαφάνισης του αεροσκάφους) αντίκρισαν στον ουρανό ένα Boeing να πετάει σε ασυνήθιστα χαμηλή απόσταση από το έδαφος και να κατευθύνεται προς τα βόρεια.

Οι μάρτυρες ισχυρίζονται πως το αεροσκάφος πετούσε τόσο χαμηλά που μπορούσαν να διακρίνουν ακόμη και τις χαρακτηριστικές κόκκινες ρίγες που φέρουν στο σώμα τους τα Βοeing των Μαλαισιανών αερογραμμών. Πάνω από το νησί διέρχονται αρκετές πτήσεις και το να πετάει αεροπλάνο δεν είναι κάτι ασυνήθιστο, αλλά οι μαρτυρίες αυτή τη φορά κάνουν λόγο για εξαιρετικά χαμηλή απόσταση. Η ώρα που υπολογίζεται πως οι κάτοικοι είδαν το εξαφανισμένο αεροπλάνο είναι περίπου 4 ώρες μετά την εξαφάνιση.

7

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Ρωσία έκανε «εκτεταμένη» χρήση χημικών όπλων στην Ουκρανία, δηλώνει ο Ολλανδός ΥΠΕΞ

Διεθνή / Η Ρωσία έκανε «εκτεταμένη» χρήση χημικών όπλων στην Ουκρανία, δηλώνει ο Ολλανδός ΥΠΕΞ

Ολλανδικές και γερμανικές υπηρεσίες πληροφοριών έχουν συγκεντρώσει στοιχεία που τεκμηριώνουν την ευρεία χρήση απαγορευμένων χημικών όπλων από τις ρωσικές δυνάμεις 
LIFO NEWSROOM
Ο Τραμπ σχεδιάζει αγώνα UFC στον Λευκό Οίκο για τα 250 χρόνια των ΗΠΑ

Διεθνή / «Fight! Fight! Fight!»: Ο Τραμπ σχεδιάζει αγώνα UFC στον Λευκό Οίκο για τα 250 χρόνια των ΗΠΑ

O Τραμπ αποκάλυψε πως ο πρόεδρος του UFC, Ντάνα Γουάιτ, θα αναλάβει τη διοργάνωση, η οποία θα περιλαμβάνει, σύμφωνα με τον ίδιο, «αγώνα τίτλου» μπροστά σε κοινό 20.000 με 25.000 θεατών
LIFO NEWSROOM
Εργαζόμενος στην αμφιλεγόμενη βοήθεια στη Γάζα: Είδα συναδέλφους να πυροβολούν πεινασμένους Παλαιστίνιους

Διεθνή / Εργαζόμενος στην αμφιλεγόμενη βοήθεια στη Γάζα: Είδα συναδέλφους να πυροβολούν πεινασμένους Παλαιστίνιους

Ο άνδρας εργαζόταν στον τομέα ασφαλείας της αμφιλεγόμενης υπηρεσίας διανομής ανθρωπιστικής βοήθειας στη Γάζα - Περισσότεροι από 400 Παλαιστίνιοι έχουν σκοτωθεί προσπαθώντας να λάβουν φαγητό
LIFO NEWSROOM
Σερβία: Μπλόκα σε όλες τις μεγάλες πόλεις ανήγγειλαν για σήμερα οι φοιτητές

Διεθνή / Σερβία: Μπλόκα σε όλες τις μεγάλες πόλεις ανήγγειλαν για σήμερα οι φοιτητές

Αφορμή για τον σχεδιαζόμενο αποκλεισμό των πόλεων αποτέλεσε η βία που χρησιμοποιήθηκε τις προηγούμενες ημέρες από την αστυνομία κατά φοιτητών σε μπλόκα και επίσης η προσπάθεια αστυνομικών, το βράδυ της Τετάρτης, να εισέλθουν διά της βίας στη Νομική.
LIFO NEWSROOM

σχόλια

4 σχόλια
Μάλλον κάποιοι δεν αντιλαμβάνεστε τη σοβαρότητα της είδησης και τον αντίκτυπο που είναι πιθανό να φέρει στις ζωές μας (βλ. 21/9). Τι να κάνουμε, αργεί ακόμη να βγάλει καινούργιο τραγούδι η Britney για να χαρείτε.
Μα δεν θέλουμε να βγάλει νέο τραγούδι η Britney, να κάτσει σπιτάκι της η Britney. Επίσης να σε διορθώσω πως το χτύπημα στους δίδυμους πύργους έγινε στις 11/9 και όχι 21/9. Τέλος, αντιλαμβανόμαστε πολλά, ίσως περισσότερα από όσα νομίζετε. Απλώς δεν "τρώμε" αυτό το "μυστήριο" που θέλουν να πιστέψουμε.