Κινητά που χτυπάνε και αγνοούμενοι που φαίνονται on-line στο κινεζικό Facebook

Κινητά που χτυπάνε και αγνοούμενοι που φαίνονται on-line στο κινεζικό Facebook Facebook Twitter
19

Το μυστήριο γύρω από το αεροσκάφος της  Malaysia Airlines το οποίο εξαφανίστηκε το Σάββατο γίνεται όλο και μεγαλύτερο όσο περνούν οι ημέρες, ενισχύοντας φήμες και θεωρίες συνομωσίας.

Μια από τις πιο τρομακτικές φήμες προήλθε από συγγενείς των αγνοουμένων, οι οποίοι είπαν ότι κάλεσαν τα κινητά τηλέφωνα των αγαπημένων τους προσώπων και αυτά καλούσαν.

Σύμφωνα δε με τους Straits Times της Σιγκαπούρης, ο κ. Hugh Dunleavy, Εμπορικός Διευθυντής της Malaysia Airlines, δήλωσε κι εκείνος κάλεσε τα κινητά των μελών του πληρώματος και χτυπούσαν. Αλλά, όπως είπε, δεν μπορούσε να κάνει κάτι περισσότερο από το να  δώσει τους αριθμούς στις κινεζικές αρχές.

Μάλιστα οι συγγενείς στράφηκαν κατά των κινεζικών αρχών, υποστηρίζοντας ότι τους έδωσαν αυτά τα στοιχεία προκειμένου να βρουν το στίγμα του αεροσκάφους αλλά αυτές αδράνησαν.  

Τώρα, συγγενείς, υποστηρίζουν σύμφωνα με δημοσίευμα της Ουάσιγκτον Πόστ, ότι κάποιοι από τους αγνοούμενους εμφανίζονται on-line στο κινέζικο αντίστοιχο του Facebook που ονομάζεται QQ και είναι υπηρεσία ανταλλαγής άμεσων μηνυμάτων, Η υπηρεσία αυτή δείχνει ότι τα κινητά των αγνοουμένων συγγενών τους είναι ακόμη σε σύνδεση.  

Οι αλλόφρονες συγγενείς απαιτούν απαντήσεις από τη Malaysia Airlines, θεωρώντας ότι τους αποκρύπτει σημαντικές πληροφορίες.

Μάλιστα, σύμφωνα με την εφημερίδα, περισσότεροι από 100 από αυτούς υπέγραψαν αίτηση ζητώντας απαντήσεις και βοήθεια και από την κινεζική κυβέρνηση.

19

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΤΙΚΤΟΚ ΚΑΤΑΓΓΕΊΑ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ

Διεθνή / TikTok: «Επικρατεί εκφοβισμός και παρενόχληση», καταγγέλλει πρώην υπάλληλος της εταιρείας

«Μερικές φορές κλαις, αλλά μετά συνεχίζεις να δουλεύεις γιατί πρέπει να πετύχεις τους στόχους, αλλιώς, θα επηρεαστεί το μπόνους σου, η εργασιακή σου ασφάλεια, ο μισθός σου», αποκαλύπτει η Lynda Ouaza
THE LIFO TEAM
Λαβρόφ: Η Ελλάδα διέκοψε πλήρως τη συνεργασία της με τη Ρωσία - «Εμείς δεν θα επιτρέπαμε ποτέ αντίστοιχη συμπεριφορά εις βάρος της»

Διεθνή / Λαβρόφ: Η Ελλάδα διέκοψε πλήρως τη συνεργασία της με τη Ρωσία - «Εμείς δεν θα επιτρέπαμε αντίστοιχη συμπεριφορά εις βάρος της»

Ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών δήλωσε επιπλέον πως η Ελλάδα συγκαταλέγεται στις πρώτες χώρες που απέστειλαν όπλα και πυρομαχικά στην Ουκρανία, τα οποία χρησιμοποιήθηκαν σε πόλεις με πολυάριθμη ελληνική διασπορά
THE LIFO TEAM
Πρίγκιπας Άντριου: Η Σάρα Φέργκιουσον πήγε τις κόρες τους για δείπνο με τον Έπσταϊν μετά την αποφυλάκισή του

Διεθνή / Πρίγκιπας Άντριου: Η Σάρα Φέργκιουσον πήγε τις κόρες τους για δείπνο με τον Έπσταϊν μετά την αποφυλάκισή του

Τα email στάλθηκαν πέντε ημέρες μετά την αποφυλάκιση του Έπσταϊν, ο οποίος εξέτισε 13 μήνες φυλάκισης, μεταξύ άλλων για απόπειρα εμπλοκής ανηλίκου σε πορνεία
THE LIFO TEAM
ΟΔΥΣΣΕΙΑ ΚΡΙΣΤΟΦΕΡ ΝΟΛΑΝ ΕΛΟΝ ΜΑΣΚ ΛΟΥΠΙΤΑ ΝΙΟΝΓΚΟ

Διεθνή / «Ρωτήστε τον Όμηρο»: Αντιδράσεις στα social μετά την επίθεση Μασκ σε Νόλαν και Νιόνγκο για την Οδύσσεια

Χρήστες στα social επισημαίνουν πως το να επιλέγεις μια «όμορφη μαύρη γυναίκα δεν αντιβαίνει με κανέναν τρόπο, σχήμα ή μορφή» σε αυτά που γράφτηκαν πριν από χιλιάδες χρόνια
THE LIFO TEAM
«Οι ΗΠΑ πρέπει να είναι προσεκτικές στην προμήθεια όπλων προς την Ταϊβάν», προειδοποιεί ο Σι τον Τραμπ

Διεθνή / «Οι ΗΠΑ πρέπει να είναι προσεκτικές στην προμήθεια όπλων προς την Ταϊβάν», προειδοποιεί ο Σι τον Τραμπ

«Η σχέση με την Κίνα και με τον πρόεδρο Σι είναι εξαιρετική, και οι δύο καταλαβαίνουμε πόσο σημαντικό είναι να παραμείνει έτσι», έγραψε σε ανάρτησή του στο Truth Social ο Αμερικανός πρόεδρος
THE LIFO TEAM

σχόλια

7 σχόλια
Είναι υπόθεση για Mulder & Scully....X-Files.....Περίεργα πράγματα....πιστεύω πως θα ήταν πολύ εύκολο να εντοπίσουν τα τελευταία σήματα κινητών και φυσικά το σήμα του αεροπλάνου από δορυφόρο. Όπως και το Black box των αεροπλάνων πλέον δίνει σήμα σε δορυφόρο όπου και να είναι το αεροπλάνο λειτουργεί πλέον συνέχεια και καταγράφει το κάθε συμβάν από τις 11/9. Κάτι άλλο συνέβη....τρομοκρατική επίθεση την οποία δεν θέλουν ακόμα να δημοσιεύσουν...ή έχει πέσει το αεροπλάνο και κατά κάποιο τρόπο και για κάποιο λόγο το κρύβουν....χμ με τώρα που έγραψα αυτό που σκέφτηκα που φάνηκε μαλακία....τεσπα ας σχολιάσω κ γω λοιπόν....
Όχι δεν είναι καθόλου μαλακία. Ειδικά στο σημείο που ορθά αναφέρεις πως μετά τις 11/9 τα «μαύρα κουτιά» εκπέμπουν συνεχώς σήμα εντοπισμού. Πραγματικά, πολύ αινιγματικό αυτό που συμβαίνει.
Αν ισχύουν όλα αυτά περί κινητών που χτυπούν, νομίζω ότι η μόνη εξήγηση είναι ότι το αεροπλάνο έχει συντριβεί στην ξηρά και κάποια κινητά επιβίωσαν της πρόσκρουσης και βρίσκονται ακόμα σε λειτουργία. Μου φαίνεται όμως απίθανο... Άλλωστε είναι πανεύκολο για τις αρχές να βρουν την τοποθεσία που βρίσκονται τα κινητά.
Αν τα έχω παρακολουθήσει σωστά,ήταν ήδη πάνω από θάλασσα όταν χάθηκε το σήμα, και συνήθως ένα αεροπλάνο προτιμά να πέσει στη θάλασσα για να μην ανατιναχτεί! (προτιμά, λέμε τώρα!)Πάντως, τα κινητά κατά την πτήση δεν έπρεπε να είναι κλειστά?Και αν ισχύει όντως, τι συνέβη? Τα άνοιξαν αλλά δεν ειδοποιούν τους δικούς τους ή τις αρχές?Περίεργα πράγματα. . .
Περίεργη όντως η όλη υπόθεση, αλλά και αυτό το καινούριο με τα κινητά και καλά τι; Ότι προσγειώθηκαν κάπου και άνοιξαν τα κινητά τους; αφού στον αέρα θα τα είχαν κλειστά.
Δυο ατομα δε συμφωνουν με το γεγονος οτι απορεις..Σοβαρα τωρα..υπαρχει κοσμος που απλα μπαινει στα αρθρα και παταει το ¨ οχι ¨ απο βιτσιο ετσι;