Αθώοι κρίθηκαν από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης οι Παναγιώτης και Διονύσης Ψωμιάδης από την κατηγορία ότι παρέλειψαν να ασκήσουν ή να ολοκληρώσουν πειθαρχικές διώξεις σε βάρος υπαλλήλων της Νομαρχίας Θεσσαλονίκης και μετέπειτα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.
Η υπόθεση έφτασε στις δικαστικές αίθουσες, έπειτα από αναφορά που έκανε ο πρώην ευρωβουλευτής και περιφερειακός σύμβουλος Μιχάλης Τρεμόπουλος.
Πρόκειται για την υπόθεση του ελέγχου της λειτουργίας των παρακείμενων στη λίμνη Κορώνεια βιομηχανιών και κτηνοτροφικών μονάδων, για την οποία ο Παν. Ψωμιάδης αρνήθηκε ότι παραβίασε το καθήκον του και έκανε λόγο για συνεχή εμπάθεια, την οποία τρέφει προς το πρόσωπό του ο Μ. Τρεμόπουλος.
Η υπεράσπιση έκανε λόγο για «λάθη» και «αμέλεια» υπαλλήλων να προωθήσουν τις υποθέσεις στον Παν. Ψωμιάδη. Για τον δε αδελφό του τελευταίου, Διονύση, η υπεράσπιση επικαλέστηκε την έλλειψη γνώσεων και το φόρτο εργασίας, κατά την ανάληψη των καθηκόντων του
Πολιτική /
Αθωώθηκαν οι αδελφοί Ψωμιάδη
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ
Γιώργος Βαρδινογιάννης: Η ανακοίνωση της οικογένειας για την κηδεία
Γιατροί αφαίρεσαν δόντι που αναπτύχθηκε σε μάτι 16χρονου - Τι είναι τα «έκτοπα δόντια»
Τι είναι το fallstreak hole που εμφανίστηκε στον ουρανό της Αττικής - Η εξήγηση Κολυδά
Κέιτι Ζακαράια: Η εκπρόσωπος Τύπου του Λευκού Οίκου αποχωρεί από τη θέση της
Τραμπ: Έδειξε την έξοδο στη νέα εκπρόσωπο Τύπου του Λευκού Οίκου - «Δεν χρειάζεται να το κάνεις αν δεν θέλεις»
σχόλια