Αθώοι κρίθηκαν από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης οι Παναγιώτης και Διονύσης Ψωμιάδης από την κατηγορία ότι παρέλειψαν να ασκήσουν ή να ολοκληρώσουν πειθαρχικές διώξεις σε βάρος υπαλλήλων της Νομαρχίας Θεσσαλονίκης και μετέπειτα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.
Η υπόθεση έφτασε στις δικαστικές αίθουσες, έπειτα από αναφορά που έκανε ο πρώην ευρωβουλευτής και περιφερειακός σύμβουλος Μιχάλης Τρεμόπουλος.
Πρόκειται για την υπόθεση του ελέγχου της λειτουργίας των παρακείμενων στη λίμνη Κορώνεια βιομηχανιών και κτηνοτροφικών μονάδων, για την οποία ο Παν. Ψωμιάδης αρνήθηκε ότι παραβίασε το καθήκον του και έκανε λόγο για συνεχή εμπάθεια, την οποία τρέφει προς το πρόσωπό του ο Μ. Τρεμόπουλος.
Η υπεράσπιση έκανε λόγο για «λάθη» και «αμέλεια» υπαλλήλων να προωθήσουν τις υποθέσεις στον Παν. Ψωμιάδη. Για τον δε αδελφό του τελευταίου, Διονύση, η υπεράσπιση επικαλέστηκε την έλλειψη γνώσεων και το φόρτο εργασίας, κατά την ανάληψη των καθηκόντων του
Πολιτική /
Αθωώθηκαν οι αδελφοί Ψωμιάδη
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ
Αρχεία Έπσταϊν: Email φέρεται να επιβεβαιώνει τη γνησιότητα της φωτογραφίας του Άντριου με τη Βιρτζίνια Τζουφρέ
Ο Γιώργος Λάνθιμος σκηνοθετεί τον Τζορτζ Κλούνεϊ για χάρη του Super Bowl 2026
Καιρός: Λασποβροχές και καταιγίδες την Πέμπτη - Προειδοποιήσεις για κατολισθήσεις
Νέο βίντεο από τη δράση της δασκάλας γιόγκα που φέρεται να ανατίναζε αυτοκίνητα συγγενών της
Καιρός: Σε ισχύ το έκτακτο δελτίο για την κακοκαιρία - Καταιγίδες και στην Αττική
σχόλια