Στη Βόρεια Κορέα ανακοίνωσαν εκλογές

Στη Βόρεια Κορέα ανακοίνωσαν εκλογές Facebook Twitter
4

 

Στη Βόρεια Κορέα ανακοίνωσαν εκλογές Facebook Twitter

Βουλευτικές εκλογές το Μάρτιο ανακοίνωσε η Βόρεια Κορέα, οι πρώτες από την ημέρα που ο Κιμ Γιονγκ Ουν ανέλαβε την εξουσία.

Οι εκλογές αυτές αναμένεται πάντως να εδραιώσουν την εξουσία του Ουν μετά τις πρόσφατες εκκαθαρίσεις εσωκομματικών αντιπάλων.

Στις εκλογές που θα γίνουν στις 9 Μαρτίου, θα εκλεγούν τα μέλη της Ανώτατης Λαϊκής Συνέλευσης τα οποία θα έχουν πενταετή θητεία. Ενδιαφέρον είναι ότι ορίζεται ένας υποψήφιος ανά έδρα.

Τη διαδικασία θα παρακολουθήσουν και ξένοι παρατηρητές.

«Θολό τοπίο» η τύχη της θείας

 


Εν τω μεταξύ, μετά την εκτέλεση του θείου του από τον ηγέτη της χώρας, νοτιοκορεατικά δημοσιεύματα αναφέρουν ότι εξαφανιστεί από τη δημοσιότητα και η θεία του Ουν με την οποία είχε καλές σχέσεις. Η θεία εθεάθη για τελευταία φορά το Σεπτέμβριο σε συναυλία για την 65η επέτειο από την ίδρυση της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κορέας. Άλλα δημοσιεύματα αναφέρουν ότι η θεία ήταν άρρωστη από την καρδιά της ενώ κάποιες πηγές θεωρούν πιθανό να αυτοκτόνησε μετά την εκτέλεση του συζύγου της.

Πάντως, σύμφωνα με άλλα δημοσιεύματα, των προηγούμενων ημερών, ο Ουν ενώ σκότωσε το θείο αναβάθμισε τη θεία, δίνοντας της τη θέση της υπεύθυνης κηδειών.

4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΗΠΑ: Νέο βίντεο από το φορτηγό που συγκρούστηκε με αυτοκίνητο και κρεμάστηκε από γέφυγρα

Διεθνή / ΗΠΑ: Νέο βίντεο από το φορτηγό που συγκρούστηκε με αυτοκίνητο και κρεμάστηκε από γέφυγρα

Στο βίντεο που παρουσιάστηκε στο δικαστήριο φαίνεται η 26χρονη Σίντνεϊ Τόμας  να προσπαθεί να «κρατήσει» το φορτηγό στον δρόμο και τελικά να ουρλιάζει όταν το όχημα κρεμάστηκε στο κενό
NEWSROOM
Πούτιν: «Η κατάληψη του Χάρκοβο δεν αποτελεί μέρος του σχεδίου της Ρωσίας»

Διεθνή / Αινιγματικός Πούτιν: «Η κατάληψη του Χαρκόβου δεν αποτελεί μέρος του σχεδίου της Ρωσίας»

Το Χάρκοβο δέχεται αλλεπάλληλες επιθέσεις τις τελευταίες εβδομάδες - Αναλυτές εκτιμούν ότι η Μόσχα επιδιώκει να διευρύνει τη γραμμή του μετώπου προκειμένου να εξαντλήσει περαιτέρω την ουκρανική άμυνα
NEWSROOM
Έκπληξη από τον βασιλιά Κάρολο: Πήγε στην Όπερα του Λονδίνου και υποκλήθηκε στη σκηνή μαζί με τους καλλιτέχνες

Διεθνή / Έκπληξη από τον βασιλιά Κάρολο: Πήγε στην Όπερα του Λονδίνου και υποκλίθηκε στη σκηνή μαζί με τους καλλιτέχνες

Ο Βρετανός μονάρχης παρακολούθησε παράσταση προς τιμήν του μαέστρου που διηύθυνε την ορχήστρα στη στέψη του - Η λακωνική απάντηση όταν ρωτήθηκε για την υγεία του
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ

σχόλια

4 σχόλια
Τα γνωστά, ένας υποψήφιος, ορισμένος από το κόμμα, θα βγει με 110% και όποιοι δεν τον ψηφίσουν, αν είναι τυχεροί, σκυλοτροφή, αλλιώς διαπαιδαγώγηση σε στρατόπεδο.Κατά τα άλλα ο λαός αποφασίζει.
"Πάντως, σύμφωνα με άλλα δημοσιεύματα, των προηγούμενων ημερών, ο Ουν ενώ σκότωσε το θείο αναβάθμισε τη θεία, δίνοντας της τη θέση της υπεύθυνης κηδειών..."Ακόμα γελάω...!!!!
ένας υποψήφιος ανα έδρα; Δηλαδή θέλετε να εκλεγεί ο συγκεκριμένος; οχι; κριμα. Αυτόν έχουμε. Θελετε δεν θέλετε.Κάτι σαν τον Γιωργάκη στη Σοσιαλιστική Διεθνή και τον Βενιζέλο στις τελευταίες εσωκομματικές του Πασοκ.