Ελεύθερος αφέθηκε ο 65χρονος Έλληνας, πρώτος μηχανικός του ελληνόκτητου δεξαμενόπλοιου Althea, σημαίας Νήσων Μάρσαλ, που είχε απαχθεί στις 17 Δεκεμβρίου, μαζί με τον Ουκρανό πλοίαρχο, από δεκαμελή ομάδα πειρατών, 35 ναυτικά μίλια νότια της Γουϊνέας.
Σύμφωνα με την εταιρεία MEDTANKERS MANAGEMENT LTD ελεύθερος αφέθηκε και ο Ουκρανός πλοίαρχος, ενώ δεν έχουν δοθεί περισσότερες πληροφορίες για την υπόθεση, όπως αν έχουν καταβληθεί λύτρα στους πειρατές για την απελευθέρωση των ομήρων.
Σύμφωνα με το υπουργείο Ναυτιλίας, το πλοίο έχει δεκαοχτώ μέλη πληρώματος, εκ των οποίων μοναδικός Έλληνας ήταν ο απαχθείς πρώτος μηχανικός.
Οι πειρατές είχαν εισβάλει στο πλοίο και είχαν απαγάγει τον πρώτο μηχανικό και τον πλοίαρχο χωρίς να πειράξουν τα υπόλοιπα μέλη του πληρώματος.
Ελλάδα /
Ελεύθερος ο Έλληνας ναυτικός που είχε απαχθεί από πειρατές

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ

Γιώργος Μαζωνάκης: Η ανακοίνωση μετά την εισαγωγή σε ψυχιατρική κλινική - «Έγινε χωρίς τη συγκατάθεσή μου»

Γιώργος Μαζωνάκης: Εισήχθη σε δημόσια ψυχιατρική κλινική

Αργεντινή: Ιατρική φαιντανύλη μολυσμένη από βακτήρια σκότωσε «έως και 96 ασθενείς»

Λεονάρντο Ντι Κάπριο: «Στα 50, νιώθω 32» - Για ποιον ρόλο που είπε «όχι» μετανιώνει ακόμη

Φωτιά στην Αχαΐα: Προπηλάκισαν τους συλληφθέντες για εμπρησμό - Τι υποστηρίζουν στις Αρχές

σχόλια