H Μέρκελ τραυματίστηκε στο σκι

H Μέρκελ τραυματίστηκε στο σκι Facebook Twitter
17

Η Γερμανίδα καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ τραυματίστηκε μετά από πτώση ενώ έκανε σκι στην Ελβετία. Ο εκπρόσωπος της δήλωσε ότι έχει ραγίσει ένα κόκαλο στη λεκάνη. Θα πρέπει να παραμείνει ξαπλωμένη όσο το δυνατόν περισσότερο τις επόμενες τρεις εβδομάδες και πολλές επισκέψεις της θα ματαιωθούν.

17

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Ναόμι Κάμπελ «ακατάλληλη» να διοικεί φιλανθρωπικό οργανισμό, λέει η βρετανική Charity Commission

Διεθνή / Η Ναόμι Κάμπελ «ακατάλληλη» να διοικεί φιλανθρωπικό οργανισμό, λέει η βρετανική Charity Commission

Το μοντέλο προσπαθεί να ανατρέψει την πενταετή απαγόρευση που της επιβλήθηκε για το Fashion for Relief, ενώ οι δικηγόροι της υποστηρίζουν ότι υπήρξε θύμα απάτης και δεν είχε προσωπικό όφελος.
THE LIFO TEAM
ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΡΩΣΙΑ

Διεθνή / Η ΕΕ επιδιώκει πιο ενεργό ρόλο στις διαπραγματεύσεις για την Ουκρανία - Πιθανή η επικοινωνία με τη Ρωσία

«Ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου τόνισε την ανάγκη η ΕΕ να ενεργεί με αυτοπεποίθηση στη στήριξη της Ουκρανίας», ανέφερε Ευρωπαίος αξιωματούχος
THE LIFO TEAM
ΡΕΚΟΡ ΓΚΙΝΕΣ ΧΕΛΩΝΑ

Διεθνή / Ρεκόρ Γκίνες: Η 194χρονη χελώνα Τζόναθαν είναι το γηραιότερο χερσαίο ζώο στον κόσμο

Η ιστορία του Τζόναθαν που περιπλανιόταν στη Γη πριν καν τραβηχτεί η πρώτη φωτογραφία το 1838, πριν πραγματοποιηθεί η πρώτη τηλεφωνική κλήση το 1876 - ακόμη και πριν ολοκληρωθεί η κατασκευή του Πύργου του Άιφελ το 1889.
THE LIFO TEAM

σχόλια

16 σχόλια