O Πάπας βγαίνει μεταμφιεσμένος τη νύχτα από το Βατικανό

O Πάπας βγαίνει μεταμφιεσμένος τη νύχτα από το Βατικανό Facebook Twitter
6

Μια πρόσφατη συνέντευξη του Αρχιεπίσκοπου Konrad Krajewski άφησε υπονοούμενα ότι ο Πάπας τον συνοδεύει στις νυχτερινές του εξορμήσεις στη Ρώμη για να δώσει ελεημοσύνη στους φτωχούς και να βρεθεί δίπλα σε άστεγους πολίτες.

Ο αρχιεπίσκοπος Krajewski όταν ρωτήθηκε αν ισχύουν οι φήμες απλά χαμογέλασε και έσκυψε το κεφάλι.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ και τις πηγές της Huffington Post ακόμη και φρουροί επιβεβαίωσαν ότι ο Πάπας έχει αποτολμήσει να βγει ινκόγκνιτο έξω τη νύχτα, ντυμένος ως ένας κανονικός ιερέας, προκειμένου να συναντηθεί με άστεγους άντρες και γυναίκες.

Αυτός δεν είναι ο μοναδικός Πάπας γνωστός για τις νυχτερινές του περιπλανήσεις. Υπάρχουν ιστορίες που θέλουν και τον Πάπα Ιωάννη XIII να το έχει πράξει. Αντίστοιχα περιστατικά υπήρξαν και στη θητεία του Πάπα Πίου ΧΙΙ κατά τη διάρκεια του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου για να βοηθήσει τον εβραϊκό πληθυσμό της Ρώμης. Πιο πρόσφατα, ο Πάπας Βενέδικτος XVI, έκανε αιφνιδιαστική επίσκεψη σε γκαλερί για να θαυμάσει ένα έκθεμα.

 

Όταν ο Πάπας Francis ήταν Καρδινάλιος ακόμη, είχε γίνει θέμα για τα νυχτοπερπατήματα του, που τον ήθελαν να έχει μοιραστεί ακόμη και ψωμί με άστεγους και να έχει ξενυχτήσει μαζί τους στο δρόμο.

6

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΗΠΑ ΙΣΡΑΗΛ ΤΡΑΜΠ ΒΑΝΣ

Διεθνή / Επίθεση Βανς κατά Ισραηλινών υπουργών: «Ο Τραμπ είναι ο μόνος σύμμαχος που σας έχει απομείνει»

Ο Βανς έστρεψε τα πυρά του ιδιαίτερα εναντίον του Ιταμάρ Μπεν Γκβιρ και του Μπεζαλέλ Σμότριτς, δύο από τις πιο ισχυρές προσωπικότητες της ακροδεξιάς πτέρυγας της κυβέρνησης Νετανιάχου
THE LIFO TEAM
ΓΑΛΛΙΑ ΜΑΚΡΟΝ ΚΑΥΣΩΝΑΣ ΙΣΠΑΝΙΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Διεθνή / Ο Μακρόν προειδοποιεί για «δύσκολες ημέρες» καθώς νέο κύμα καύσωνα πλήττει τη δυτική Ευρώπη

Θερμοκρασίες άνω των 40 βαθμών αναμένονται σε Γαλλία και Ισπανία, ενώ εκατομμύρια πολίτες ζουν σε περιοχές που έχουν τεθεί σε καθεστώς προειδοποίησης για ακραία ζέστη
THE LIFO TEAM
ΒΕΝΕΤΙΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΥΠΕΡΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Διεθνή / Η Βενετία εξετάζει τουριστικό τέλος εισόδου έως 50 ευρώ για να περιορίσει τον υπερτουρισμό

Το μέτρο θα αφορά όσους επισκέπτονται την πόλη αυθημερόν, ενώ ακόμη και όσοι διανυκτερεύουν θα υποχρεούνται να δηλώσουν την παρουσία τους σε ηλεκτρονική πλατφόρμα
THE LIFO TEAM
ΙΡΑΝ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΡΙΑ ΜΑΣΤΙΓΩΜΑ ΧΙΤΖΑΜΠ

Διεθνή / Ιράν: «Μια σκληρή υπενθύμιση, αλλά και υπερηφάνεια» η υπόθεση της Παραστού που καταδικάστηκε σε 74 μαστιγώματα

Καλλιτέχνες και φορείς αντιδρούν στην καταδίκη της 29χρονης επειδή τραγούδησε χωρίς χιτζάμπ στο YouTube - «Η ανοχή απέναντι σε ένα καθεστώς που μαστιγώνει γυναίκες για τη φωνή τους, απλώς το ενθαρρύνει να συνεχίσει στον ίδιο τυραννικό δρόμο»
THE LIFO TEAM

σχόλια

6 σχόλια
H Huffington Post ειναι τρολ έντυπο οπως το ελληνικό koulouri. Πόσες φορές να το πούμε, και στην είδηση με την Abramovic και τη Lady Gaga το είχε γράψει κάποιος και συνέχισε να διαρρέει και να σχολιάζεται...
Επίσης, κροκόδειλοι ζουν στους υπονόμους της Νέας Υόρκης, η γοργόνα-αδερφή του Μεγαλέξανδρου ρωτάει τους ναυτικούς αν ο αδερφός της ζει (και ΒΕΒΑΙΑ ζει, όπως και ο Μεγαλοπόδαρος) και τέλος, η γάτα σας μπορεί να κλέψει την ανάσα του παιδιού σας όταν αυτό κοιμάται. Για ακόμα περισσότερες τρομακτικές αλήθειες ψάξτε σε σοβαρά sites για αστικούς μύθους και όχι μόνο! Καλό κυνήγι, α, και τα σέβη μου στον σεβασμιότατο όταν θα τον συναντήσετε (ΝΟΤ!!!)