O Πάπας βγαίνει μεταμφιεσμένος τη νύχτα από το Βατικανό

O Πάπας βγαίνει μεταμφιεσμένος τη νύχτα από το Βατικανό Facebook Twitter
6

Μια πρόσφατη συνέντευξη του Αρχιεπίσκοπου Konrad Krajewski άφησε υπονοούμενα ότι ο Πάπας τον συνοδεύει στις νυχτερινές του εξορμήσεις στη Ρώμη για να δώσει ελεημοσύνη στους φτωχούς και να βρεθεί δίπλα σε άστεγους πολίτες.

Ο αρχιεπίσκοπος Krajewski όταν ρωτήθηκε αν ισχύουν οι φήμες απλά χαμογέλασε και έσκυψε το κεφάλι.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ και τις πηγές της Huffington Post ακόμη και φρουροί επιβεβαίωσαν ότι ο Πάπας έχει αποτολμήσει να βγει ινκόγκνιτο έξω τη νύχτα, ντυμένος ως ένας κανονικός ιερέας, προκειμένου να συναντηθεί με άστεγους άντρες και γυναίκες.

Αυτός δεν είναι ο μοναδικός Πάπας γνωστός για τις νυχτερινές του περιπλανήσεις. Υπάρχουν ιστορίες που θέλουν και τον Πάπα Ιωάννη XIII να το έχει πράξει. Αντίστοιχα περιστατικά υπήρξαν και στη θητεία του Πάπα Πίου ΧΙΙ κατά τη διάρκεια του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου για να βοηθήσει τον εβραϊκό πληθυσμό της Ρώμης. Πιο πρόσφατα, ο Πάπας Βενέδικτος XVI, έκανε αιφνιδιαστική επίσκεψη σε γκαλερί για να θαυμάσει ένα έκθεμα.

 

Όταν ο Πάπας Francis ήταν Καρδινάλιος ακόμη, είχε γίνει θέμα για τα νυχτοπερπατήματα του, που τον ήθελαν να έχει μοιραστεί ακόμη και ψωμί με άστεγους και να έχει ξενυχτήσει μαζί τους στο δρόμο.

6

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Βάλτε τέλος σε αυτόν τον πόλεμο», το μήνυμα του Τραμπ σε Πούτιν και Ζελένσκι

Διεθνή / «Βάλτε τέλος σε αυτόν τον πόλεμο», το μήνυμα του Τραμπ σε Πούτιν και Ζελένσκι

Ο Λευκός Οίκος ανακοίνωσε πως ο Τραμπ είχε την Πέμπτη «πολύ καλή και παραγωγική» τηλεφωνική επικοινωνία με τον Ζελένσκι, και ότι ο πρόεδρος των ΗΠΑ ευελπιστεί πως η Ουκρανία και η Ρωσία θα συμφωνήσουν την επόμενη εβδομάδα στην προτεινόμενη 30ήμερη εκεχειρία
LIFO NEWSROOM
Κλιμακώνεται η ένταση ανάμεσα σε Ινδία και Πακιστάν με μπαράζ επιθέσεων εναντίον στρατιωτικών στόχων

Διεθνή / Ινδία - Πακιστάν: Κλιμακώνεται η ένταση με μπαράζ επιθέσεων εναντίον στρατιωτικών στόχων

Μετά τα ινδικά πλήγματα ο κρατικός ραδιοτηλεοπτικός φορέας της χώρας επικαλούμενος πηγές ασφαλείας ανέφερε πως το Πακιστάν «εξαπέλυσε αντίποινα κατά της ινδικής επιθετικότητας»
LIFO NEWSROOM
Νόμπελ Λογοτεχνίας Ελφρίντε Γέλινεκ Ισραήλ Παλαιστίνιοι

Διεθνή / Έκκληση από τη βραβευμένη με Νόμπελ Λογοτεχνίας Ελφρίντε Γέλινεκ προς το Ισραήλ «να αφήσει να ζήσουν οι Παλαιστίνιοι»

Σε κείμενό της, καταδίκασε την πολιτική ενός «εγκληματία», όπως ο Μπενιαμίν Νετανιάχου, ο οποίος τιμωρεί «έναν ανείπωτο αριθμό αθώων» στη Γάζα
LIFO NEWSROOM

σχόλια

6 σχόλια
H Huffington Post ειναι τρολ έντυπο οπως το ελληνικό koulouri. Πόσες φορές να το πούμε, και στην είδηση με την Abramovic και τη Lady Gaga το είχε γράψει κάποιος και συνέχισε να διαρρέει και να σχολιάζεται...
Επίσης, κροκόδειλοι ζουν στους υπονόμους της Νέας Υόρκης, η γοργόνα-αδερφή του Μεγαλέξανδρου ρωτάει τους ναυτικούς αν ο αδερφός της ζει (και ΒΕΒΑΙΑ ζει, όπως και ο Μεγαλοπόδαρος) και τέλος, η γάτα σας μπορεί να κλέψει την ανάσα του παιδιού σας όταν αυτό κοιμάται. Για ακόμα περισσότερες τρομακτικές αλήθειες ψάξτε σε σοβαρά sites για αστικούς μύθους και όχι μόνο! Καλό κυνήγι, α, και τα σέβη μου στον σεβασμιότατο όταν θα τον συναντήσετε (ΝΟΤ!!!)