O Πάπας βγαίνει μεταμφιεσμένος τη νύχτα από το Βατικανό

O Πάπας βγαίνει μεταμφιεσμένος τη νύχτα από το Βατικανό Facebook Twitter
6

Μια πρόσφατη συνέντευξη του Αρχιεπίσκοπου Konrad Krajewski άφησε υπονοούμενα ότι ο Πάπας τον συνοδεύει στις νυχτερινές του εξορμήσεις στη Ρώμη για να δώσει ελεημοσύνη στους φτωχούς και να βρεθεί δίπλα σε άστεγους πολίτες.

Ο αρχιεπίσκοπος Krajewski όταν ρωτήθηκε αν ισχύουν οι φήμες απλά χαμογέλασε και έσκυψε το κεφάλι.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ και τις πηγές της Huffington Post ακόμη και φρουροί επιβεβαίωσαν ότι ο Πάπας έχει αποτολμήσει να βγει ινκόγκνιτο έξω τη νύχτα, ντυμένος ως ένας κανονικός ιερέας, προκειμένου να συναντηθεί με άστεγους άντρες και γυναίκες.

Αυτός δεν είναι ο μοναδικός Πάπας γνωστός για τις νυχτερινές του περιπλανήσεις. Υπάρχουν ιστορίες που θέλουν και τον Πάπα Ιωάννη XIII να το έχει πράξει. Αντίστοιχα περιστατικά υπήρξαν και στη θητεία του Πάπα Πίου ΧΙΙ κατά τη διάρκεια του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου για να βοηθήσει τον εβραϊκό πληθυσμό της Ρώμης. Πιο πρόσφατα, ο Πάπας Βενέδικτος XVI, έκανε αιφνιδιαστική επίσκεψη σε γκαλερί για να θαυμάσει ένα έκθεμα.

 

Όταν ο Πάπας Francis ήταν Καρδινάλιος ακόμη, είχε γίνει θέμα για τα νυχτοπερπατήματα του, που τον ήθελαν να έχει μοιραστεί ακόμη και ψωμί με άστεγους και να έχει ξενυχτήσει μαζί τους στο δρόμο.

6

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Marketplace για απαχθέντα παιδιά: Η Ρωσία προσφέρει Ουκρανούς ανηλίκους για «υιοθεσία»

Διεθνή / Η Ρωσία προσφέρει Ουκρανούς ανηλίκους για «υιοθεσία», σε ένα φρικώδες «marketplace» για απαχθέντα παιδιά

Ο «κατάλογος» επιτρέπει στους χρήστες να φιλτράρουν τα παιδιά ανά ηλικία, φύλο και εξωτερικά χαρακτηριστικά - Τα παιδιά έχουν ταμπέλες όπως «υπάκουο», «ήρεμο» και «πειθαρχημένο»
LIFO NEWSROOM
Κίνα & τεχνητή νοημοσύνη: Η μυστική επιχείρηση «GoLaxy» για παγκόσμιο έλεγχο της κοινής γνώμης

Διεθνή / Ο νέος κυβερνοστρατός του Πεκίνου: Πώς η τεχνητή νοημοσύνη γίνεται όπλο παγκόσμιας προπαγάνδας

Έγγραφα αποκαλύπτουν ότι η κινεζική εταιρεία GoLaxy, με δεσμούς με το Πεκίνο, χρησιμοποιεί τεχνητή νοημοσύνη για να παρακολουθεί και να επηρεάζει την κοινή γνώμη σε Ταϊβάν, Χονγκ Κονγκ και πέρα
LIFO NEWSROOM
Η Τουρκία αρνείται να στηρίξει το σχέδιο της ΕΕ για απεξάρτηση από το ρωσικό αέριο – Κίνδυνος παραβίασης των κυρώσεων

Διεθνή / Η Τουρκία αρνείται να στηρίξει το σχέδιο της ΕΕ για απεξάρτηση από το ρωσικό αέριο – Κίνδυνος παραβίασης των κυρώσεων

Η Τουρκία αρνείται να συνεργαστεί με την ΕΕ για τον έλεγχο των ρωσικών ενεργειακών εισαγωγών, απειλώντας το σχέδιο της Ευρώπης να τερματίσει την εξάρτησή της από το ρωσικό αέριο έως το 2027
LIFO NEWSROOM

σχόλια

6 σχόλια
H Huffington Post ειναι τρολ έντυπο οπως το ελληνικό koulouri. Πόσες φορές να το πούμε, και στην είδηση με την Abramovic και τη Lady Gaga το είχε γράψει κάποιος και συνέχισε να διαρρέει και να σχολιάζεται...
Επίσης, κροκόδειλοι ζουν στους υπονόμους της Νέας Υόρκης, η γοργόνα-αδερφή του Μεγαλέξανδρου ρωτάει τους ναυτικούς αν ο αδερφός της ζει (και ΒΕΒΑΙΑ ζει, όπως και ο Μεγαλοπόδαρος) και τέλος, η γάτα σας μπορεί να κλέψει την ανάσα του παιδιού σας όταν αυτό κοιμάται. Για ακόμα περισσότερες τρομακτικές αλήθειες ψάξτε σε σοβαρά sites για αστικούς μύθους και όχι μόνο! Καλό κυνήγι, α, και τα σέβη μου στον σεβασμιότατο όταν θα τον συναντήσετε (ΝΟΤ!!!)