Τον σκότωσαν γιατί ...τραγουδούσε!

Τον σκότωσαν γιατί ...τραγουδούσε! Facebook Twitter
3

Τρείς Ταϊλανδοί μουσικοί σκότωσαν αμερικανό τουρίστα, πιθανότατα επειδή δεν σταμάτησε να τραγουδά στο μπαρ παρά τις προειδοποιήσεις τους, όπως ανέφερε η τοπική αστυνομία.

Σύμφωνα με την απίστευτη είδηση, που μετέδωσαν τα ξένα ειδησεογραφικά πρακτορεία ο 51χρονος αμερικανός δέχθηκε δύο μαχαιριές στο στήθος και ο 27χρονος γιός του τραυματίσθηκε στο χέρι χθες βράδυ με τα μέλη της ορχήστρας του μπαρ στο Άο Νανγκ, στην επαρχία Κράμπι.

Οι τρεις μουσικοί που συνελήφθησαν ομολόγησαν την πράξη τους, όπως αναφέρει η τοπική αστυνομία.

Το θύμα είχε ανέβει στην σκηνή του μπαρ, το οποίο μέσα από την ιστοσελίδα του παρακινεί τους θαμώνες να μη διστάσουν «να τραγουδήσουν με την ορχήστρα».

«Το θύμα κι ο γιός του λογομάχησαν με τους τρεις μουσικούς διότι ο 51χρονος δεν σταμάτησε να τραγουδά όταν η ορχήστρα έκανε διάλειμμα», εξήγησε αξιωματικός της αστυνομίας.

«Τότε ο αμερικανός ζήτησε να του επιστραφούν τα χρήματα που είχε δώσει ως φιλοδώρημα». Οπως αναφέρουν οι αστυνομικοί, οι μουσικοί μαχαίρωσαν τον 51χρονο έξω από το μπαρ και άφησε την τελευταία του πνοή κατά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο», πρόσθεσε ο ίδιος αστυνομικός.

Η Ταϊλάνδη τους τελευταίους μήνες έχει εκδώσει προειδοποιήσεις προς τους παραθεριστές αναφορικά με την ασφάλειά τους και για τις διάφορες επιθέσεις που έχουν σημειωθεί με θύματα τουρίστες στις πιο δημοφιλείς τοποθεσίες της χώρας. Τον περασμένο χρόνο η Ταϊλάνδη είχε υποδεχθεί πάνω από 22 εκατ. επισκέπτες.

3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ ΟΥΓΓΑΡΙΑ ΒΙΚΤΟΡ ΟΡΜΠΑΝ ΛΟΑΤΚΙ+

Διεθνή / Ουγγαρία: Το Δικαστήριο της ΕΕ την καλεί να καταργήσει τον νόμο κατά της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας που προώθησε ο Όρμπαν

Σύμφωνα με την απόφαση ο νόμος για την προστασία των παιδιών του 2021 εισάγει παράνομη διάκριση εις βάρος της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας, και είναι η πρώτη φορά που κράτος-μέλος παραβιάζει τον Χάρτη θεμελιωδών αξιών της ΕΕ
THE LIFO TEAM
ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΜΝΗΣΤΙΑ ΕΚΘΕΣΗ ΤΡΑΜΠ ΠΟΥΤΙΝ ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ ΑΡΠΑΚΤΙΚΑ

Διεθνή / Διεθνής Αμνηστία: «Αντισταθείτε σε ηγέτες-αρπακτικά» όπως οι Τραμπ, Πούτιν, Νετανιάχου - Η έκθεση-κάλεσμα

Σύμφωνα με τη ΜΚΟ, ειδικά αυτοί οι τρεις αρχηγοί κρατών περιφρόνησαν τους κανόνες και τους διεθνείς οργανισμούς που καθιερώθηκαν μετά τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο
THE LIFO TEAM

σχόλια

2 σχόλια
«Το θύμα κι ο γιός του λογομάχησαν με τους τρεις μουσικούς διότι ο 51χρονος δεν σταμάτησε να τραγουδά όταν η ορχήστρα έκανε διάλειμμα», εξήγησε αξιωματικός της αστυνομίας. «Τότε ο αμερικανός ζήτησε να του επιστραφούν τα χρήματα που είχε δώσει ως φιλοδώρημα» Μπορει να φαινομαι κυνικος,αλλα πηγαινε γυρευοντας....Εαν μαλιστα ειχε προσβλητικη συμπεριφορα, οπως συχνα κανουν καποιοι που δινουν φιλοδωρημα και συμπεριφερονται σα να τους ανηκεις...
φίλες μου υποκριθείτε πως αυτό το σχόλιο δεν υπάρχει. απλά ο dimm δεν το ανάρτησε στις 31.7.2013. ε ναι. στις 21:57 εκείνης της μέρας ο αγαπητός dimm διάβαζε το αυτοβιογραφικό βιβλίο της gianna angelopoulos-daskalaki απολαμβάνοντας ένα σορμπέ βατόμουρο. δεν έγραφε σχόλια. κάποιο λάθος θα έγινε. είμαι σίγουρη.