Τον σκότωσαν γιατί ...τραγουδούσε!

Τον σκότωσαν γιατί ...τραγουδούσε! Facebook Twitter
3

Τρείς Ταϊλανδοί μουσικοί σκότωσαν αμερικανό τουρίστα, πιθανότατα επειδή δεν σταμάτησε να τραγουδά στο μπαρ παρά τις προειδοποιήσεις τους, όπως ανέφερε η τοπική αστυνομία.

Σύμφωνα με την απίστευτη είδηση, που μετέδωσαν τα ξένα ειδησεογραφικά πρακτορεία ο 51χρονος αμερικανός δέχθηκε δύο μαχαιριές στο στήθος και ο 27χρονος γιός του τραυματίσθηκε στο χέρι χθες βράδυ με τα μέλη της ορχήστρας του μπαρ στο Άο Νανγκ, στην επαρχία Κράμπι.

Οι τρεις μουσικοί που συνελήφθησαν ομολόγησαν την πράξη τους, όπως αναφέρει η τοπική αστυνομία.

Το θύμα είχε ανέβει στην σκηνή του μπαρ, το οποίο μέσα από την ιστοσελίδα του παρακινεί τους θαμώνες να μη διστάσουν «να τραγουδήσουν με την ορχήστρα».

«Το θύμα κι ο γιός του λογομάχησαν με τους τρεις μουσικούς διότι ο 51χρονος δεν σταμάτησε να τραγουδά όταν η ορχήστρα έκανε διάλειμμα», εξήγησε αξιωματικός της αστυνομίας.

«Τότε ο αμερικανός ζήτησε να του επιστραφούν τα χρήματα που είχε δώσει ως φιλοδώρημα». Οπως αναφέρουν οι αστυνομικοί, οι μουσικοί μαχαίρωσαν τον 51χρονο έξω από το μπαρ και άφησε την τελευταία του πνοή κατά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο», πρόσθεσε ο ίδιος αστυνομικός.

Η Ταϊλάνδη τους τελευταίους μήνες έχει εκδώσει προειδοποιήσεις προς τους παραθεριστές αναφορικά με την ασφάλειά τους και για τις διάφορες επιθέσεις που έχουν σημειωθεί με θύματα τουρίστες στις πιο δημοφιλείς τοποθεσίες της χώρας. Τον περασμένο χρόνο η Ταϊλάνδη είχε υποδεχθεί πάνω από 22 εκατ. επισκέπτες.

3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γάζα: «Δεν θα κάνουμε ευκολότερη τη ζωή τους» - Το Ισραήλ απαντά για τις συνθήκες σίτισης των Παλαιστίνιων κρατουμένων

Διεθνή / Γάζα: «Δεν θα κάνουμε ευκολότερη τη ζωή τους» - Το Ισραήλ για τις συνθήκες διαβίωσης των Παλαιστίνιων κρατουμένων

Το Ανώτατο Δικαστήριο έκρινε ότι οι ισραηλινές φυλακές δεν παρέχουν στους κρατούμενους τροφή που να καλύπτει τις ελάχιστες απαιτήσεις του νόμου για ανθρώπινες συνθήκες διαβίωσης και διέταξε τη βελτίωσή τους
LIFO NEWSROOM
Δημοσκόπηση - ανατροπή στις ΗΠΑ: Οι Δημοκρατικοί αγαπούν τον σοσιαλισμό και απορρίπτουν τον καπιταλισμό

Διεθνή / Δημοσκόπηση - ανατροπή στις ΗΠΑ: Οι Δημοκρατικοί αγαπούν τον σοσιαλισμό και απορρίπτουν τον καπιταλισμό

Νέα δημοσκόπηση αποκαλύπτει ότι η πλειοψηφία των Δημοκρατικών στις ΗΠΑ προτιμούν τον σοσιαλισμό έναντι του καπιταλισμού – Τι σημαίνει αυτό για το μέλλον του κόμματος;
LIFO NEWSROOM
Βασανιστήρια, σκλάβοι και τεράστια κέρδη: Τα σκοτεινά μυστικά πίσω από τα κέντρα απάτης της Μιανμάρ

Διεθνή / Βασανιστήρια, σκλάβοι και τεράστια κέρδη: Τα σκοτεινά μυστικά πίσω από τα κέντρα απάτης της Μιανμάρ

H αλήθεια πίσω από το ΚΚ Παρκ και άλλες παράνομες εγκαταστάσεις στη Μιανμάρ - Πώς οι εγκληματικές συμμορίες εκμεταλλεύονται τους σκλάβους για απάτες και τεράστια κέρδη
LIFO NEWSROOM
«Δεν με νοιάζει αν είναι έγκλημα πολέμου»: Ο Βανς υπερασπίζεται το φονικό drone strike στην Καραϊβική

Διεθνή / «Δεν με νοιάζει αν είναι έγκλημα πολέμου»: Ο Βανς υπερασπίζεται το φονικό drone strike στην Καραϊβική

Σχολιάζοντας κατά πόσο η αμερικανική επιχείρηση στην Καραϊβική, όπου drone κατέστρεψε ταχύπλοο, σκοτώνοντας έντεκα Βενεζουελάνους, συνιστά έγκλημα πολέμου, ο Βανς απάντησε «Δεν με νοιάζει πώς το αποκαλείτε» «I don’t give a sh*t what you call it»
LIFO NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
«Το θύμα κι ο γιός του λογομάχησαν με τους τρεις μουσικούς διότι ο 51χρονος δεν σταμάτησε να τραγουδά όταν η ορχήστρα έκανε διάλειμμα», εξήγησε αξιωματικός της αστυνομίας. «Τότε ο αμερικανός ζήτησε να του επιστραφούν τα χρήματα που είχε δώσει ως φιλοδώρημα» Μπορει να φαινομαι κυνικος,αλλα πηγαινε γυρευοντας....Εαν μαλιστα ειχε προσβλητικη συμπεριφορα, οπως συχνα κανουν καποιοι που δινουν φιλοδωρημα και συμπεριφερονται σα να τους ανηκεις...
φίλες μου υποκριθείτε πως αυτό το σχόλιο δεν υπάρχει. απλά ο dimm δεν το ανάρτησε στις 31.7.2013. ε ναι. στις 21:57 εκείνης της μέρας ο αγαπητός dimm διάβαζε το αυτοβιογραφικό βιβλίο της gianna angelopoulos-daskalaki απολαμβάνοντας ένα σορμπέ βατόμουρο. δεν έγραφε σχόλια. κάποιο λάθος θα έγινε. είμαι σίγουρη.